Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EndHard

Hax3ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec pisania bezsensownych postów, jeśli tak dalej będzie zgłoszę to.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę serwer warty polecenia. Widziałem serwer (byłem na nim) i pliki to nie są te, które nie dawno zostały udostępnione na tym forum.

Administracja stara się + jest komunikatywna. 

@XXup

Po prostu konkurencja ma ból dupy, że powstanie lepszy serwer niż ich na którym w godzinach szczytu jest max 40 graczy.

Opublikowano

Czyli tak:

Bastk'a znam, nawet spoko typek ale:
- Połowa pluginów jest od nas (w tym gildie)
- Ten ich programista zapewne nie wie jak z importować src.
- Bastek siedział 30 min u nas i prosił o plg.
- Jeżeli macie programistę, po co wam nasze pluginy?

- Wasz programista używa Reflection API?
#nie dam oceny. sory

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Pamiętam co BasteK lizał mi dupe na skype za pluginy MCWG, oczywiście dałem mu je a po chwilii usunal mnie ze znajomych. Co do Pana Dark'a, to również oszust, tak naprawde to niby chwali się że ktoś go oszukal a pozniej sam to robi. Dokładnie to dałem się ojebać bo mu zaufałem, no ale cóż mnóstwo takich ludzi.

Co do serwera to wejdę na niego i zobacze te wasze autorskie pluginy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Piszę kolejny raz na temat spamu w tym TEMACIE, jeśli tak dalej będzie zgłoszę to, sprawy załatwiajcie zemną na PW!

A co do nicku: BasteK to od prawdziwego 'Bastka' kupiłem konto premium w minecraft, mój prawdziwy nick jaki używam to Faster!

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Jak widzę jak tu Administracja się spina z ludźmi to wolę tu już nie zaglądać, na pewno nie polecę i tu nie zajrzę. 

Wasz poziom intelektualny równa się 0 !

Opublikowano

@sebaminecraft

Wiesz ja żadnej spiny nie stworzyłem, ale koledzy wyżej pomyśleli że serwer nam się uda i teraz nas hejcą, ale spokojnie ja nie biorę tego do siebie :D

Opublikowano

@sebaminecraft

Wiesz ja żadnej spiny nie stworzyłem, ale koledzy wyżej pomyśleli że serwer nam się uda i teraz nas hejcą, ale spokojnie ja nie biorę tego do siebie :D

Wiesz oni nie uznali, że ten serwer się "uda" tylko uważają ten serwer za gówno i dlatego tak piszą.

1KOBv.png

Opublikowano

REFF

Prezentacje na YouTube na kanale JestemKrzychuu, MineGangsta i kliku innych pojawiły się, zapraszam do oglądania. :D

Pozdrawiam i zapraszam w piąteczek o 20:00!

Opublikowano
http://endhard.pl/

Wygraliście, czekam na start, bede grifffffował bo są luki w moich plikach! :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@KarolekFM spokojnie już nie ma backdoorów związanych btw. sockety  itp.

W tym momencie przyznajesz się do używania MyHardów. Widzimy się na "ciekawym" starcie. Serwer to i tak gówno i nie wypali.

Opublikowano

@Eripsonku mój kochany kupiłem je od pewniej osoby nie wypowiem nicku 2 tyg po starcie będą nowe pliczki.

PS: Powodzenia z YouHardem :*

Opublikowano

@2UP

Eripson znowu ty się wypowiadasz Faster coś napisał będziesz tak spamił to pójdzie report a serwer wypali na 100% nic nam nie zrobisz :) ani żaden Karolek !!

Opublikowano

@Eripsonku mój kochany kupiłem je od pewniej osoby nie wypowiem nicku 2 tyg po starcie będą nowe pliczki.

PS: Powodzenia z YouHardem :*

Ziomek, zluzuj wora.

Przepraszam, że tak bez kultury, witam.

Czyli tak, uważacie ten projekt za jeden z większych, ostatnim czasem o pluginy prosiły mnie osoby:

- PLRosekPL

- BasteK

- Dark (kokain)

Prosiliście mnie i diaxower'a o pluginy, coś tam wam daliśmy (funnyguilds..) i inne gówna.

"2 tyg po starcie będą nowe pliczki"

- Czyli kolejne gówno co po 2 tygodniach nowa edycja, gratulacje! ziomek zjechałeś własny serwer..

Ogółem ten serwer robi taka banda hakierosów..

PROGRAMISTA:

Dark_Nocy

Haha, jak taki programista to dlaczego:

- Chciał (nie tylko ze mna) wymienić się na wszystkie pluginy? (all to all) (ja daje wszystkie plg on mi daję wszystkie plg)

- Co on potrafi? zedytować config.yml?

- Jeżeli jest programistą używa Reflection API czy nie?

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Twoja wypowiedz jest bezsensowna :) lepiej wyjdz z tego tematu i nie rób tu spamu bo dostaniesz reporta :)

Dajesz reportuj, koło duki lata mi to forum, jestem tu bardziej dla beki z takich ludiz jak Ty :D

@KarolekFM spokojnie już nie ma backdoorów związanych btw. sockety  itp.

Sockety? Jebłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem xDDDDD Koleś, jak już coś piszesz i chcesz udawać znawce to rób to porządnie bo się ośmieszasz :D Mistrz, maj master! :D Zresztą, nie wiesz jak działa 99% mojego kodu, a chcesz go edytować? No chyba, że edycją nazywasz zmienianie kolorków w inclasstranslator oraz nazwy w plugin.yml :)

@2UP

Eripson znowu ty się wypowiadasz Faster coś napisał będziesz tak spamił to pójdzie report a serwer wypali na 100% nic nam nie zrobisz :) ani żaden Karolek !!

To dawaj reporta, na pewno się potnie z tego powodu. Serwer nie wypali bo okłamujecie graczy ;)

Serwera nie polecam - każdy z tych admiófff pisał mi na skype/gg/mail o kupno plików, każdy proponował śmieszne pieniądze - bezczelność. Serwer prowadzony przez 14-15 latków, którzy chcą udowodnić, że podpierdolone pliki są w stanie zarobić na nich. 

Ps. Nie róbcie z siebie idiotów, ośmieszacie się i nadal trwacie przy swoim, mimo że wszyscy wyraźnie widzą, że jesteście oszustami ;>

Ps2. Te fejmowskie tagi tematu :/

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@MCBloomy Nowe pliki czyli = gildie zostawione tylko lepsze pliczki ani nowa edycja się nie szykuje tyle w temacie chłopcze.

Chłopcze? Jestem starszy od Ciebie, więc nie pyskuj ;)

Wasz serwer będzie trzymał maxymalnie. 3 dni, z tego względu że programista jak i administracja są nie ogarnięci w sprawy Serwerowe jak i sprawy techniczne.

Opublikowano

Chłopcze? Jestem starszy od Ciebie, więc nie pyskuj ;)

Wasz serwer będzie trzymał maxymalnie. 3 dni, z tego względu że programista jak i administracja są nie ogarnięci w sprawy Serwerowe jak i sprawy techniczne.

Haha padłem jesteś starszy a zachowujesz się jak typowy gimbus kur*** w realu byś mi tego nie powiedział bo odrazu byś zarobił kapcia na ryj :)

PS: A Karolek to jedno wielkie gówno i zero nic nie potrafi tylko oszukiwać innych :) Pozdrawiam tyle w temacie

Opublikowano

Haha padłem jesteś starszy a zachowujesz się jak typowy gimbus kur*** w realu byś mi tego nie powiedział bo odrazu byś zarobił kapcia na ryj :)

PS: A Karolek to jedno wielkie gówno i zero nic nie potrafi tylko oszukiwać innych :) Pozdrawiam tyle w temacie

Dziękuję za opinie. Na pewno opinia od osoby która oszukuje własnych graczy i korzysta z podpierdolonych plików wpłynie na sprzedaz innych moich plikow :)

Nie pozdrawiam Was desperaci.

Opublikowano

Piękna prezentacja! Ale startujecie równo z mchc wiec może być mało osób u was :)

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...