Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EndHard

Hax3ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, tak zapowiadali i zaprzeczali o pluginach myharda, wmawiali, że mają autorskie. A tu co ? Tablista, wygląd, permissie myhard (pseudo-programista Dark_Nocny nie potrafił edytować kodu, hahahahahaha). Woow, 40 graczy, będę miał ból dupy, że tak u was dużo osób gra. Hihihi, na dodatek ja zbanowany (eh, ale kto powiedział, że nie mam 2 premki ^^). Nawet na starcie mieliście dziwne lagi przy takiej mocnej maszynie, hmm ciekawe.... Stanowczo nie polecam serwera.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć hejterki :D Start się udał ale z małymi problemami bo konkurencyjne gimbusy atakowały nas... No ale poradziliśmy sobie i już działamy.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Cześć hejterki :D Start się udał ale z małymi problemami bo konkurencyjne gimbusy atakowały nas... No ale poradziliśmy sobie i już działamy.

Start się udał? dlaczego gra tam 10 osób? ....

Kto was atakował? pewnie mchc, bo to konkurencja nie? haha

Dostałem bana za co? za to że powiedziałem te to jest gówno, ziomek zluzujcie trochę.

Mówiliście że kupiliście pluginy, a karolek chyba nic o tym nie wie prawda?

Polecam zmienić permisje, bo gdy napiszesz komendę bez permisji piszę "Nie masz uprawnień (myhard.tools)"

Gorąco, nie polecam..

edit:

Haha:

http://scr.hu/2lbe/32o0r

Ale idi*ci.. Na ch*j wam ten anty-bot, jak w MH-Auth jest logowanie z captchą? widać że tępi..

Uważacie że wszystko jest wasze? ojojojo:

http://scr.hu/2lbe/5rk7s

Skąd to znam..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Przepraszam MCBloomy, ale uważam, że nie masz racji. Prawdopodobnie administracja serwera która wypowiadała się wyżej mówiła prawdę i całkowicie się można z nimi zgodzić, że serwer nie wyszedł tak jak powinien przez owe ataki. Nie podejrzewałbym polaków o dokonywanie takich rzeczy, tylko poszukałbym przyczyny problemu dalej. Według mnie w zamachy zamieszany jest rząd USA dla którego tak zabezpieczony serwer jakim jest EndHard to prawdziwe wyzywanie oraz okazja, żeby przetestować swoje narzędzia. Nie wykluczam również udziałów ISIS którzy mogli bombardować atomówkami serwerownie, lecz na szczęście jest Darek_nocny który skutecznie te ataki powstrzymuje i sprawia, że na serwerze może przebywać 10 szczęśliwców. Dzięki Bogu, że tacy ludzie są polakami, gdyby nie oni to mogłoby nas dzisiaj tutaj nie być :)

Opublikowano

Przepraszam MCBloomy, ale uważam, że nie masz racji. Prawdopodobnie administracja serwera która wypowiadała się wyżej mówiła prawdę i całkowicie się można z nimi zgodzić, że serwer nie wyszedł tak jak powinien przez owe ataki. Nie podejrzewałbym polaków o dokonywanie takich rzeczy, tylko poszukałbym przyczyny problemu dalej. Według mnie w zamachy zamieszany jest rząd USA dla którego tak zabezpieczony serwer jakim jest EndHard to prawdziwe wyzywanie oraz okazja, żeby przetestować swoje narzędzia. Nie wykluczam również udziałów ISIS którzy mogli bombardować atomówkami serwerownie, lecz na szczęście jest Darek_nocny który skutecznie te ataki powstrzymuje i sprawia, że na serwerze może przebywać 10 szczęśliwców. Dzięki Bogu, że tacy ludzie są polakami, gdyby nie oni to mogłoby nas dzisiaj tutaj nie być :)

No dobrze, ale mają 100 slotów i maszynę 32 gb.. Jaki to musiałby być ddos aby to wyłączyć? Ostatnim czasem nasz administrator (Diaxower) rozmawiał z ekipą EndHard i powiedzieli że mają maszynę na pixelteam, potem wszedł kolejny administrator i powiedział że mają na fiberhost.. Więc już sam nie wiem..

Pewnie tak, Darek_z_Nocy jest bardzo dobrym programistą, pisał ostatnio zaporę anty-ddos dla endhard'a.. Ataki na EndHard'a musiały być potężne, pewnie grupa hakerów się zjednoczyła, i chcieli podbić najwiekszą konkurencje dla mineplexa, niestety na endhardzie nie było darka, więc serwer został zastopowany, nie można wykluczyć że to rząd USA próbował im wyłączyć serwer, no przecież tyle tam osób grało, że musieli jakoś zareagować..

@topic dla blezurka

Nie polecam Serwera

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Hehe fajny serwer szkoda tylko że każdy może na nim cheatować :( ps.wpiszcie sobie ./administracjalubiwdupe i wyskoczy wam że myhard.nopermission xD serio,tabem dokończcie 

Opublikowano

Hehe fajny serwer szkoda tylko że każdy może na nim cheatować :( ps.wpiszcie sobie ./administracjalubiwdupe i wyskoczy wam że myhard.nopermission xD serio,tabem dokończcie 

Nie można cheatować ponieważ połowa serwer ma już bana za cheaty :)

Zapraszam na serwer :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...