Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja dla ludzi którzy używali hotfixa od Imeha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo tutaj panuje opinia, że jakim cudem można za to bana dostać i dodatkowo jak oni mogą na kimś żerować.

Wiarygodności co do L# dostarcza także strona WWW projektu. Widzieliście przecież jak ona się maluje. Wygląda jak renomowane forum komputerowe. Wejdźcie sobie na inne strony z cheatami np. do Call Of Duty i porównajcie. Poza tym ludzie wysyłają im dotacje, czekoladki i cholera wie co jeszcze. W miare uczciwy człowiek nie wykorzysta kogoś kto mu daje kase.

Ale z drugiej strony nikt z nikim umowy nie podpisywał ;)

Kradzież a umowa to dwie różne rzeczy z tym że za tą pierwszą albo się buli albo idzie do pierdla.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo tutaj panuje opinia, że jakim cudem można za to bana dostać i dodatkowo jak oni mogą na kimś żerować.

Wiarygodności co do L# dostarcza także strona WWW projektu. Widzieliście przecież jak ona się maluje. Wygląda jak renomowane forum komputerowe. Wejdźcie sobie na inne strony z cheatami np. do Call Of Duty i porównajcie. Poza tym ludzie wysyłają im dotacje, czekoladki i cholera wie co jeszcze. W miare uczciwy człowiek nie wykorzysta kogoś kto mu daje kase.

Ale z drugiej strony nikt z nikim umowy nie podpisywał ;)

Strona WWW, przerobiony skin i retail IP.Board? =/

^ostatni mój post w tym temacie, za duże stężenie głupoty.

Opublikowano

Gdyby joduska wkopał wszystkich graczy to by odrazu do więzienia poszedł ;))

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

Kradzież a umowa to dwie różne rzeczy z tym że za tą pierwszą albo się buli albo idzie do pierdla.

Tylko każdy Ci powie: Po co się pchasz w takie towarzystwo :D.

Strona WWW, przerobiony skin i retail IP.Board? =/

^ostatni mój post w tym temacie, za duże stężenie głupoty.

Może minimalny nakład pracy, ale wygląda nieźle i budzi jakieś zaufanie :P. Przykładowo oldschoolhacks wygląda jak forum z okresu początków internetu.

Opublikowano

Xan sprawdził? on robi tylko copy paste on nic nie wie ;)

Lokalizacja niemcy, to widocznie ten kto podrzucił Rata też był z niemiec, iMeh nigdy nie wstawił keya/rata.

Nakręcaj dalej mpc ciastko :D

I kto to mówi  :D Ty nie masz pojęcia o NICZYM , cała twoja wiedza na temat L# (która i tak jest na tyle uboga że szkoda gadać) pochodzi właśnie stąd

PS.Jesteś zerem , więc nie wypowiadaj się na tematy o których zupełnie nie masz pojęcia :D

Wracając do tematu , rat był w hotfixie i pewnie przy najbliższym też będzie  xD

Opublikowano

Wiedziałem, że znowu będzie jakaś akcja z L# XDD To jest kur** idealny przykład jak polska cebula potrafi być tępa, żeby ciągle na tym grać i dawać dupy(za przeproszeniem) autorom tego programu. Przestałem grac po ban wave i się cieszę bo to co tutaj jest to jeden wielki SYF# którego ludzie tacy jak wy(są wyjątki) zawsze będą wielbić za to, że pomógł im wyjść z brązu V.

W sumie to niezły odcinek barw szczęścia by z tego był. Co wy na to, żeby to zgłosić do programu jako odcinek specjalny?

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...