Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja dla ludzi którzy używali hotfixa od Imeha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie będę się rozpisywać,jeżeli ściągaliście 'oficjalnego' hotfixa od Imeha ze strony L#,to posiadacie na swoim komputerze rata.

Wysyła on store cache do : 79.253.244.129.  Więc polecam jak najszybsze zmienienie wszystkich danych do konta bankowego,facebooka,gier i innych rzeczy,bo zostaniecie z niczym.

Nie dziwiło was to,że nagle Imeh wraz z rodzinką,rozdają po xxx kont dla Contributor+? I to wysokie dywizje,więc lvlelowanie odpada.

Rozmowa jednej z ofiar z Xanem (kumaci znają)

[17:41:41] TheZdo newQuery: which are supposed to be "unmodified"
[17:42:14] TheZdo newQuery: looks like he can spoof lol so much skill WOW
[17:42:50] TheZdo newQuery: even the permissions of the .exe can say it has been modified
[17:42:52] TheZdo newQuery: lel
[17:43:09] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: ;o
[17:45:36 | Edytowano 17:46:18] Кирил: the hotfix shows - date modified - Friday, February, 13, 2015, 2:29:59 PM
[17:45:39] Кирил: qq
[17:46:13] TheZdo newQuery: ho yeah so hard to change either lol
[17:46:27] TheZdo newQuery: look at you actual .exe from rito and the hotfix
[17:46:32] TheZdo newQuery: check the permission out
[17:46:46 | Edytowano 17:46:54] TheZdo newQuery: hotfix asking for total control  of your computer
[17:46:55] TheZdo newQuery: xD
[17:47:43] Кирил: lol
[17:50:47] Gamedemented: S**t really?
[17:50:52] Gamedemented: Cuz I use those hotfixes
[17:50:53] Gamedemented: O fucj
[17:52:59] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: omg
[17:53:00] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: his right
[17:53:03] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: i run it in diag tool
[17:53:08] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: it sens responses from 79.253.244.129
[17:53:08] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: lol
[17:53:11] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: lmao
[17:53:13] ಠ_ಠ Thanatos ಠ◡ಠ: its ratted

Jak się pozbyć?

-C:\Users\Wasz profil\AppData\Local\Temp i usuwacie całego tempa,nic wam to nie uszkodzi w systemi,więc bez obaw.
Folder ten generuje losową nazwę,więc usuńcie odrazu cały 'Temp'
-Szczegółowa analiza logów FRST przez osobę,która się na Tym dobrze zna.
-Malwarebytes Anti-Malware,POWINIEN on dać radę z Tym ratem,lecz nie obiecuje sukcesu.

Proszę o nieużywanie combofixa jak to robi większość desperatów,bo rozwalicie sobie bardziej system xD

Proszę o podpięcie tematu i postawienie MPC na nogi,czyżby DDOSY lecialy? xD

Jeżeli ktoś chce tego rata sobie oblukać,to zapraszam na PW po kod.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pragnę dodać,że możliwe jest że rat w hotfixach od nich istniał o wiele wcześniej. Była sytuacja w której na forum,nie pamiętam dokładnie nicku: dj2sp czy coś takiego,oskarżał @1361622928-U485574.pngBrainOnly o dodanie keylogera do paczki (wtedy go nie było),a wtedy wyszedł właśnie hotfix od L#,i ojebali chłopaka na ładną sumkę.

Opublikowano

administracja l# dodaje do swojego wlasnego projektu wirusy, gdzie tu sens ? no ale zaraz przeskanuje, niby mi nic nie zniknelo ale lepiej dmuchac na zimne

Opublikowano

Tak jak mówiłem,nie mam zamiaru się kłócić z Polszą w Tym dziale,przedstawiałem wam informacje które są pewne na 100%,i wasza sprawa co z Tym zrobicie.

administracja l# dodaje do swojego wlasnego projektu wirusy, gdzie tu sens ? no ale zaraz przeskanuje, niby mi nic nie zniknelo ale lepiej dmuchac na zimne

Jaka administracja? Gdzie tutaj coś wspomiałem o administracji? Dodał to Imeh do swojego 'hotfixa',jeżeli trochę siedzisz w świecie cheatów,to wiesz że Imeh jest znany z takich rzeczy.

Tego zainfekowanego?

Mi nic AVG nie wykryło?..

No trudno żeby rata Ci odrazu wykrywał jakiś biedny antywirus xD

Jakim programem przeskanować najlepiej ?

Zdecydowanie polecam znalezienie dobrego forum komputerowego i podanie logów FRST,tam gdzie chcą OTL odrazu uciekaj>ludzie bez rozumu

Opublikowano

Wy jesteście pojebani ;)

Tu nic nie ma i nie było 

Specjalnie przekskanowałem 3 antyvirami plik przeszukałem oraz go analizowałem

Wy macie jakieś śmieci albo macie Paczkę LeagueSharp Od kogoś kto mógł tam ci to wgrać

HotFix jest czysty więc temat nie ma sensu 

To że zainstalowałeś jakieś badziewie albo gdzieś kliknąłeś to nie znaczy że to problem w HotFixie ....

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Jeżeli nie pobierałem żadengo hotfixa, a tylko używam zwykłego L# to nic mi nie grozi ?

Nic Ci nie grozi.

Wy jesteście pojebani ;)

Tu nic nie ma i nie było 

Wy macie jakieś śmieci albo macie Paczkę LeagueSharp Od kogoś kto mógł tam ci to wgrać

To że zainstalowałeś jakieś badziewie albo gdzieś kliknąłeś to nie znaczy że to problem w HotFixie ....

To masz gówniane antywirusy i nie masz bladego pojęcia o Tym jak go wyszukać. Zaraz @Marcoly się tutaj wypowie,antywirus odrazu mu go wywalił po rozpakowaniu.

Opublikowano

Gówniane hahah wypraszam ;) 

I mam pojęcie PLIK jest czysty i zawsze był CZYSTY

;) Więc gówno to ty się możesz znać ;)

Opublikowano

Zapraszam do mnie na pw bądź gg, postaram się sprawdzić każde logi. 

Opublikowano

Zapraszam do mnie na pw bądź gg, postaram się sprawdzić każde logi. 

To też sprawdzałem ;)

Opublikowano

Wy jesteście pojebani ;)

Tu nic nie ma i nie było 

przeskanowałem 3 antywirusami - nie czytam dalej, zapewne avg avastem i k***a windows defenderem xD

Witam,

Nie będę się rozpisywać,jeżeli ściągaliście 'oficjalnego' hotfixa od Imeha ze strony L#,to posiadacie na swoim komputerze rata.

Wysyła on store cache do : 79.253.244.129.  Więc polecam jak najszybsze zmienienie wszystkich danych do konta bankowego,facebooka,gier i innych rzeczy,bo zostaniecie z niczym.

Nie dziwiło was to,że nagle Imeh wraz z rodzinką,rozdają po xxx kont dla Contributor+? I to wysokie dywizje,więc lvlelowanie odpada.

Rozmowa jednej z ofiar z Xanem (kumaci znają)

Jak się pozbyć?

-C:\Users\Wasz profil\AppData\Local\Temp i usuwacie całego tempa,nic wam to nie uszkodzi w systemi,więc bez obaw.

Folder ten generuje losową nazwę,więc usuńcie odrazu cały 'Temp'

-Malwarebytes Anti-Malware,POWINIEN on dać radę z Tym ratem,lecz nie obiecuje sukcesu.

Proszę o nieużywanie combofixa jak to robi większość desperatów,bo rozwalicie sobie bardziej system xD

Proszę o podpięcie tematu i postawienie MPC na nogi,czyżby DDOSY lecialy? xD

Jeżeli ktoś chce tego rata sobie oblukać,to zapraszam na PW po kod.

Pozdrawiam!

potwierdzam info - logi sa wysylane metoda post na wskazane ip, jak ktos nie wierzy to odpalac wiresharka i szukać tego ip

CoCp9qC.png

pragne przypomniec mordki, ze SoNiice (jodus, ktorego nie trawie) jest z niemiec i jego isp to wlasnie Deutsche Telekom Ag

BIERZCIE GO!

Opublikowano

Chyba coś źle przeskanowałeś bo zrobiłem identycznie to samo i nic nie ma ;)))))))))))))))

Opublikowano

Ja całe szczęście nic wartościowego na tym lapku nie mam ani nie loguje sie na konto bankowe itp i formata robie co 2 miesiące więc lajt. Ale reszta niech ogarnie logi itp na jakimś forumku od kompów.

579571423327107377857.png

Opublikowano

coś w tym może być, jest obecnie duże poruszenie na shoutboxie l#, niech ktoś kto się zna przeskanuje tego hotfixa

Ale niech pan czyta temat,2 posty wyżej masz odpowiedź na wątpliwości swoje.

Rekrut
Opublikowano

Chyba coś źle przeskanowałeś bo zrobiłem identycznie to samo i nic nie ma ;)))))))))))))))

Skończ p******** głupoty typie bo masz takie pojęcie, że c**j by to strzelił. Idź tam dalej używaj swojego gówna a potem będzie płacz, że ktoś Cie coś zajebał. Oryginalny Kaspersky wyjebał mi to odrazu.

Opublikowano

Ja całe szczęście nic wartościowego na tym lapku nie mam ani nie loguje sie na konto bankowe itp i formata robie co 2 miesiące więc lajt. Ale reszta niech ogarnie logi itp na jakimś forumku od kompów.

Na forum jest dział dot. takich problemów

www.mpcforum.pl/forum/706-oprogramowanie-problemy/

:v

Opublikowano

Skończ p******** głupoty typie bo masz takie pojęcie, że c**j by to strzelił. Idź tam dalej używaj swojego gówna a potem będzie płacz, że ktoś Cie coś zajebał. Oryginalny Kaspersky wyjebał mi to odrazu.

mam na kompie orginalnego kasperskiego i do tego orginalną Avirę, przeskanowałem kompa właśnie tym, przeskanowałem też anti-malvare i nic, czysto więc nie wiem co o tym myslec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...