Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja dla ludzi którzy używali hotfixa od Imeha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wam laguje to czas zmodernizowac wasze komputery, albo porobic formaty,

a nie, komputer pewnie od 5 lat nie ruszany, nasyfione i "laguje mi net",

"mysz mi sie zacina"...

Z drugiej strony jak nie patrzycie co sciagacie to tak jest... 

sprawdz, moze sciagnales hotfixa z 

Joduska.com 

ktore jest fejkowym forum...  ^^ nie wchodzic w link!

Ja uzywalem hotfixa, skanowalem wszystko 3 antywirusami, sprawdzilem wszystko dokladnie 

i nic nie mam! 

­No ale... "komus laguje mysz" i treba poszukac winnego...

­Keelah se'lai

Opublikowano

"mysz mi sie zacina"...

Joduska.com 

Ja uzywalem hotfixa, skanowalem wszystko 3 antywirusami, sprawdzilem wszystko dokladnie 

i nic nie mam! 

zastanów się zanim coś jebniesz, pls

Kocham Renissance.

Opublikowano

@Radi ;3 podalem tylko przyklad, nie mowie ze z tego adresu ktos cos pobral...

to następnym razem nie dawaj takich przykładów...

Kocham Renissance.

Opublikowano

"mysz mi sie zacina"...

Joduska.com 

i nic nie mam! 

Jak mógł ściągnać hotfixa z nieistniejącej strony? xD

I hotfix był umieszczony w głównym temacie na jodusce przez IMeha więc plz,nadal ich brońcie xD

Opublikowano

Czy tylko ja zauważyłem że Ciaste~~ próbuje nakręcić aferę ? dziwnym trafem nikomu nic się nie dzieje tylko jednej osobie... Jak już pisałem po co niby jodu~~ mieli by tracić klientów / donatorów przez keya na pc ? ludzie używajcie mózgu trochę w inny sposób niż dotychczas... jakaś marna rozmowa skoro wierzysz tak dla typa że jest RAT to znajdz na to dowody i udokumentuj to screenami czy coś..

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Czy tylko ja zauważyłem że Ciaste~~ próbuje nakręcić aferę ? dziwnym trafem nikomu nic się nie dzieje tylko jednej osobie... Jak już pisałem po co niby jodu~~ mieli by tracić klientów / donatorów przez keya na pc ? ludzie używajcie mózgu trochę w inny sposób niż dotychczas... jakaś marna rozmowa skoro wierzysz tak dla typa że jest RAT to znajdz na to dowody i udokumentuj to screenami czy coś..

ziomkowi zajebali konto i probowali wbic na maila, a lokalizacja niemcy raczej nie klamie

^podane przeze mnie w (chyba) innym temacie

Opublikowano

Marcol sprawdził pliczek,zna się na rzeczy chłopaczyna,wykrył Rata,Xan sprawdził-RAT,Imeh wyjebał całe forum które pisało o Tym że dodał rata i przedstawiali dowody-ban więcej zarobią na sprzedaży kont niż na jakimś biednym programiku lol, za dobrego challa 1000$++

Xanowi zajebali konto w Masterze/Challu Lokalizacja Niemcy xD

Brain guys plz

@KcNiunia

dokladnie, ale nie chce sie spierac z nim, bo wyjdzie, ze

"bronie Jodusa i reszte ekipy L#"...

A sobie broń,Twój biznes. Ale ja już teraz wiem,że na Tym źle wyjdziesz.

Opublikowano

Te dwie osoby up mają racje. Wyjebali mnie też za temat z ratem na tamtym pseudoforum. 

Na szczęście temat zobaczyło dużo osób a co do cebulaków którzy bronią teraz tego niemca:

Sięgnijcie po rozum do głowy typ opierdala was od samego początku a wy nadal go bronicie ; o powodzenia w dalszym używaniu tego programiku ja po to nie sięgnę.

Ps Wolę płacić brazolowi Spudgiemu i mieć konto niż dostać x500 banów, stracić fb, konto bankowe i inne rzeczy na darmowym gównie.

A Tak btw 

Przypomnijcie sobie czasy gdy nie było l# był tylko bol przypomnijcie sobie jak każdy z nas siedział na forum przeglądał czy są nowe skrypty  teraz te czasy wydają się piękne. 

Nadal pamiętam gdy pierwszy raz ktoś wrzucił obrazek z ptakami "Eta on bol?, guys bol up?" etc

"No one touching spugys money" - to było dobre ;D

Tak to miała być zachęta do używania bola :)

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Marcol sprawdził pliczek,zna się na rzeczy chłopaczyna,wykrył Rata,Xan sprawdził-RAT,Imeh wyjebał całe forum które pisało o Tym że dodał rata i przedstawiali dowody-ban więcej zarobią na sprzedaży kont niż na jakimś biednym programiku lol, za dobrego challa 1000$++

Xanowi zajebali konto w Masterze/Challu Lokalizacja Niemcy xD

Brain guys plz

A sobie broń,Twój biznes. Ale ja już teraz wiem,że na Tym źle wyjdziesz.

Xan sprawdził? on robi tylko copy paste on nic nie wie ;)

Lokalizacja niemcy, to widocznie ten kto podrzucił Rata też był z niemiec, iMeh nigdy nie wstawił keya/rata.

Nakręcaj dalej mpc ciastko :D

Opublikowano

Lokalizacja niemcy, to widocznie ten kto podrzucił Rata też był z niemiec, iMeh nigdy nie wstawił keya/rata.

Skąd ty to możesz wiedzieć huh? Skoro nie on podrzucił rata to czemu usuwa tematy właśnie z tym? Imeh mógł zrobić rata na konto jodusa bo ten tak mu też mógł kazać use ur brain thho

U dumb?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Skąd ty to możesz wiedzieć huh? Skoro nie on podrzucił rata to czemu usuwa tematy właśnie z tym? Imeh mógł zrobić rata na konto jodusa bo ten tak mu też mógł kazać use ur brain thho

U dumb?

zaraz ci bedzie szpanowal ze on ma ich na skype xD c**j, ze odpisuja mu jak im sie nudzi

Opublikowano

Ty ********* (nazwisko,pozdro dla kumatych),nie masz pojęcia o niczym. Twoja posada supporta niedługo zniknie.kwestia czasu :)

Xan nie ma pojęcia? xD Wstawić screeny ze skejpa jak mu lizałeś dupsko by coś Ci podesłał? xD 

Xan jest bardzo doświadczony i ma pojęcie, w pórównaniu z Tobą.

Pewnie Imehowi wjebali się konto,potem na serwer,dodali rata i nikt się nic nie skapował? Ojejku :/

Pewnie pan Bóg wam zesłał tysiące kont w diamondzie,platynie,tak po prostu? Pewnie tak po prostu znikały wszystkie tematy z dowodami na wasze oszustwo? Jesteście wszyscy zabawni,z Tobą na czele xD

PS: Zacznij golić wąsa i zmień fryzure,loczki nie są już modne!

Opublikowano

U dumb?

Hmm.. może usuwa takie tematy, żeby ludzie nie zobaczyli i większość nieodeszła? :)

Opublikowano

@Ciasteczkoid

może jednak daj jakiś dowód a nie puste słowa ? najlepiej video z tym jak sprawdza że jest RAT i dany plik data itd.. puste słowa mnie nie przekonują. Moim zdaniem jak i innej osoby po prostu chcecie zniechęcić do używania L# polskich użytkowników po to aby było mniejsze grono osób które tego używa. RIOT wtedy dałby sobie spokój na dłuższy czas.

(mniej osób używa= mniejsze ryzyko na bana )

#edit
dla medatora polecam zamknąć ten temat i czekać na jakieś dowody które by dały do myślenia jak i otworzenia tematu, leci tutaj niepotrzebny spam.

Sygnatura.jpg

Opublikowano

@Ciasteczkoid

może jednak daj jakiś dowód a nie puste słowa ? najlepiej video z tym jak sprawdza że jest RAT i dany plik data itd.. puste słowa mnie nie przekonują. Moim zdaniem jak i innej osoby po prostu chcecie zniechęcić do używania L# polskich użytkowników po to aby było mniejsze grono osób które tego używa. RIOT wtedy dałby sobie spokój na dłuższy czas.

ty chyba jestes niepowazny xD jak ktos sie tym zajmuje to gowno go obchodzi czy wam zajebia hajs z konta, nie bedzie krecil zadnych filmow

btw. polacy to maly % na sharpie, a im wiecej osob uzywa tym szansa na bana jest mniejsza bo co to za satysfakcja zbanowac userow jakiegos mass-haxa? tu chodzi o zbanowanie kont w najwiekszych ligach (tak jak akcja kqly w csgo, nie zbanowali wszystkich takich jak on tylko pojedynczo) ale co wy mozecie o tym wiedziec jak nigdy nie skodziliscie zadnego haxa

ps. mozecie watpic w moje slowa ale szczerze jebie mnie to, ciasteczkoid uzywal L# juz dluzszy czas i po co mialby wam cos wkrecac?

Opublikowano

@Ciasteczkoid

#edit

dla medatora polecam zamknąć ten temat i czekać na jakieś dowody które by dały do myślenia jak i otworzenia tematu, leci tutaj niepotrzebny spam.

Cóż to za teoria spiskowa? Jak napisał Marcoly:

Porownajcie sobie md5 pajace

Jeżeli chcesz dowód video,poproś Marcolego o wykonanie go. Jeżeli się zgodzi,to będziesz go mieć.

I c**j mnie obchodzą Polaczki używający L#,80% z was siedzi w brązie/silverze/goldzie i k***a wielcy cheaterzy bonzo,którzy flejmią team,gdy ten feeduje,a sami duszą spacje i mokro w gaciach,że oranko xD

ps. mozecie watpic w moje slowa ale szczerze jebie mnie to, ciasteczkoid uzywal L# juz dluzszy czas i po co mialby wam cos wkrecac?

Używałem L# od samego początku,zanim tutaj się pojawil na MPC i Polsza się rzuciła. W sumie w d***e już to mam,czy mi uwierzycie,czy nie. Ja was ostrzegłem przed Tym,co zamieścili w hotfiście,i jestem pewien że na Tym się nie zakończy. Większość ludzi zażegnała problem,Ci którzy mieli problem pisali do mnie na PW,ja im z chęcią pomagałem i żegnaliśmy problem. Ci którzy tworzą teorie spiskowe,że chcę by Polsza przestała używać,to niech je tworzą dalej,na prawde śmieszne jest to,że na MPC widzę codziennie xxxxx tematów, jakie skrypty by wyjsc z bronzu plz help team feeduje. Jesteście gówniakami,i nawet z chetami nie potraficie wygrać gry. Nigdzie nie dojdziecie,tam gdzie doszedł np BY. Zacznijcie używać mózgu ziomeczki,bo jeżeli nie radzicie sobie w grze,to o życiu dorosłym nie ma co mówić.

Opublikowano

Witam,

Nie będę się rozpisywać,jeżeli ściągaliście 'oficjalnego' hotfixa od Imeha ze strony L#,to posiadacie na swoim komputerze rata.

Wysyła on store cache do : 79.253.244.129.  Więc polecam jak najszybsze zmienienie wszystkich danych do konta bankowego,facebooka,gier i innych rzeczy,bo zostaniecie z niczym.

Nie dziwiło was to,że nagle Imeh wraz z rodzinką,rozdają po xxx kont dla Contributor+? I to wysokie dywizje,więc lvlelowanie odpada.

Rozmowa jednej z ofiar z Xanem (kumaci znają)

Jak się pozbyć?

-C:\Users\Wasz profil\AppData\Local\Temp i usuwacie całego tempa,nic wam to nie uszkodzi w systemi,więc bez obaw.

Folder ten generuje losową nazwę,więc usuńcie odrazu cały 'Temp'

-Szczegółowa analiza logów FRST przez osobę,która się na Tym dobrze zna.

-Malwarebytes Anti-Malware,POWINIEN on dać radę z Tym ratem,lecz nie obiecuje sukcesu.

Proszę o nieużywanie combofixa jak to robi większość desperatów,bo rozwalicie sobie bardziej system xD

Proszę o podpięcie tematu i postawienie MPC na nogi,czyżby DDOSY lecialy? xD

Jeżeli ktoś chce tego rata sobie oblukać,to zapraszam na PW po kod.

Pozdrawiam!

Gówno siejące ferment, nie posiadające żadnych umiejętności ( nawet poprawnej interpretacji zdań ) zostanie zawsze gównem.

Hotfix jest czysty,sprawdzane czterokrotnie. Nie słuchajcie żadnego gównixa który wyssał sobie historię z palca.67312393809959267334.jpg

sygna.png

Opublikowano

Gówno siejące ferment, nie posiadające żadnych umiejętności ( nawet poprawnej interpretacji zdań ) zostanie zawsze gównem.

Hotfix jest czysty,sprawdzane czterokrotnie. Nie słuchajcie żadnego gównixa który wyssał sobie historię z palca.67312393809959267334.jpg

Proszę cię, Wyjdz!

Aż szkoda mi odpowiadać takim marnym trollom jak ty więc napisze jedynie:

Idź na forum niemca używaj dalej tego twojego Pro elo elo darmowego gówna tylko później nie płacz tutaj nam że straciłeś konto za 3 k czy c**j wie co

Nikt cię tu nie trzyma i nikt nie każe ci odpowiadać tutaj.

-edit-

Pewnie wziąłeś Czystego hotfixa i udajesz cwanego hahahaha xD

Spróbuj użyć Windows Defendera wtedy będziesz pewny w 100% ahahhahaha :D

-Koniec editu-

MAsz swoje zdanie które jest błędne. Serio Nas To JEBIE 

JEszcze raz:

U Dumb?

Use ur brain Tho

-edit-

Nie jestem pewien do końca ale chyba to jest ten zainfekowany hotfix

Mogę się mylić 

Tutaj link: O tutaj

A co do The Norie:

Brain.lua is valid or it does not exists

Unknown string near <eof>

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Koniec gadania, czy było coś czy nie, to lepiej już LIGSZARPA nie używać, po co ryzykować? Było już kilka kontrowersyjnych sytuacji i pewnie na tym się nie skończy.

Opublikowano

Bo tutaj panuje opinia, że jakim cudem można za to bana dostać i dodatkowo jak oni mogą na kimś żerować.

Wiarygodności co do L# dostarcza także strona WWW projektu. Widzieliście przecież jak ona się maluje. Wygląda jak renomowane forum komputerowe. Wejdźcie sobie na inne strony z cheatami np. do Call Of Duty i porównajcie. Poza tym ludzie wysyłają im dotacje, czekoladki i cholera wie co jeszcze. W miare uczciwy człowiek nie wykorzysta kogoś kto mu daje kase.

Ale z drugiej strony nikt z nikim umowy nie podpisywał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...