Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternal Kingdom PL

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to officjalna prezentacja Serwera, jak na chwile obecną chcemy was powiadomić tylko o tym jaki będzie serwer który ja wraz z VimTo oraz resztą załogi pragniemy wam przedstawić.

Offlicjalna prezentacja wraz z "Trailerem na YouTube tydzień-dwa przed Startem serwera.

Kto mnie kojarzy wie że umiem dobrze poprowadzić serwer i jakie serwery już robiłem/prowadziłem, ja w raz z kolegą VimTo oraz resztą załogi prezentujemy wam Stary-Klasyk który jest naprawdę porządnie zrobiony, startujemy bez testów Beta.

Zapowiedz to tylko słowa w których mniej więcej możecie sobie wyobrazić co was czeka na serwerze!

Tak jak i serwer przedtem który postawiłem tak i ten będziemy chcieli wypromować do 1.5 Tys. - 3 Tys graczy.

Serwer Type: Hard (Klasyka)

-Exp: 1.4x w porównaniu do starego PL.

-Drop: 1.4x w porównaniu do starego PL.

-Drop Yang: 1.4x w porównaniu do starego PL.

-Max LvL: 99

-Status: 90 PKT

-Max Bon: 5

-Max HP: 2.000

-Bronie Epickie?: BRAK! Max bronie 75.

-Zbroje Epickie?: BRAK! Max zbroja 70.

-Biżuteria Epicka?: BRAK!

Info co do Map:

-Brak Groty V1

-Brak Groty V2

-Brak Świątyni Smoka

Info. co do Katakumb:

-Katakumby są ale są napisane prze zemnie jak i wszystkie inne questy/moduły/modyfikacje/skrypty na serwerze nie używałem żadnych skryptów innych ludzi.

Nowe Mapy wraz z nowymi potworami i Bossem:

-Pustynia <V2> ( Dostęp od 91 )

Info. co do Zdobywania doświadczenia po Lochu Pająków V2:

-Las oraz Czerw. Las ( doświadczenie, drop yang, drop itp wszystkie zostało ustalone )

W grze:

-Mega Fabuła!

-Questy Fabularne

-Drop Mistycznych Skrzyni oraz wiele więcej niespodzianek ostateczne informacje w głównej prezentacji.

Dungeony:

-Devils Catacomb(75)

-Demon Tower(40)

Eventy: ( Włożyłem w nie dużo pracy pisząc skrypty tak aby adminom było prosto i wygodnie je organizować, a graczom przyjemnie korzystać )

-Turniej PvP
-Turniej Wojen Gildyjnych

-Wielkie Zuo
-Wojna Królestw
-Obrona Kamieni Metin

-OX
-Ucieczka Piratów Tanaka
-Event Górniczy
-Event Rybacki

-Event DT z GM

Strona Główna: http://eternal-kingdom.pl

TeamSpeak3: ts3.eternal-kingdom.pl ( 512 slotów będzie przy starcie serwera )

Forum: jeszcze nie ogarnięte.

Download Klienta(Poniedziałek-Środa)

FanPage: https://www.facebook.com/EternalKingdomPL

-KU DO G: 55 ( Z Metinów lecą Pudełka z Książkami )

-5 Wierzchowców. ( Do zobaczenia w IS )

-Brak Systemu Kostiumów ( Jest tylko graficznie zostawiony w Kliencie na potrzebny administracji )

-Brak Systemu Energi ( Jest tylko graficznie zostawiony w Kliencie )

-Brak Systemu Zwierzaków!

-Brak Systemu Autopotów!

-Brak CAŁEGO SYFU. ( Czysta Klasyka )

-Item Shop w pełni sprawny.

-Informacje co do daty i godziny eventu znajdziemy na stronie głównej w Szybkich Newsach.

-Biolog do 90

-Poziom konia wbijamy "Czytając Medale Konne"

-KD MAX +4

-Aktywne Eliksiry Poszukiwacza ( Dostępne w grze jak i w IS )

-Srebrny Certyfikat oraz Złoty Certyfikat ( Do zobaczenia w IS )

-Każda klasa ma po 1 nowej Fryzurze.

-Wielkie Zuo na całej przestrzeni Mapy Dolina Seungryong

-Wielkie Zuo na całej przestrzeni Mapy Pustynia Seungryong

-Ulepszacze? TAK.

-Dostępny Fryzjer w M2? Tak.

-Zamiana KD +0-4 na Peleryny Męstwa

Panel Administratora w grze do organizacji Eventów:

7552314240922631024527.png

2856414240924571024527.png

Administracja:

[GA]Paradise

[GA]VimTo

[staff]Slash

[sGM]...

[GM]fajowx

[GM]...

Zdjęcia NPC oraz całej reszty zobaczycie w Prezentacji serwera oraz w Trailerach na YouTube, jak na razie kontakt ze mną możecie mieć na Fan-Pagu, MPC oraz Team Speak 3.

Przy okazi prosimy o Lajki na FaceBooku! trzeba jakąś zacząć!

Jak nie dodałem jakichś ważnych informacji to napiszcie to dodam dzięki!

Weryfikacja:

QZbc.jpg

Weryfikacja 2:

3781414240912341024527.png

START PLANOWANY DO 3 TYGODNI CZASU

WAŻNE PYTANIE: Czy serwer może upaść?

-Nie dopuścimy do tego :)

z resztą kto wie jakie serwery prowadziłem i czy stoją do teraz czy nie przez kogo jak gdzie i co to wszystko wie he he :)

Jak znajdę chwile czasu powrzucam wam jakieś zdjęcia.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak tak muszę popoprawiać to wiem zajmuje się tym jak możesz to usuń mój poprzedni temat bo zwaliłem

up

2k hp ( zaraz dodam do zapowiedzi. )

Opublikowano

Ilość nowości, autorskich rzeczy i niesamowitych modeli zachęciła mnie do zagrania u was

Skąd Trute wydropie?

Długo pracowaliście nad serwerem bo widać niesamowity wkład w pracę nad projektem?

Kiedy start?

Opublikowano

Ilość nowości, autorskich rzeczy i niesamowitych modeli zachęciła mnie do zagrania u was

Skąd Trute wydropie?

Długo pracowaliście nad serwerem bo widać niesamowity wkład w pracę nad projektem?

Kiedy start?

Gramy w chunjo.

Będzie is na starcie? pd by się przydal. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Skąd Trute wydropie?

Kiedy start?

Bronie 75 tylko z szkaty ripera i Azraela brak dropu w Lesie tak samo stalki

Czy długo hmm jestem typem osoby która lubi docierać do celu skutecznie i powoli więc tak długo pracowałem nad serwerem.

Start za min 2 tyg max za 3 tyg na stronie FB będzie więcej info.

Opublikowano

Gramy w chunjo.

Będzie is na starcie? pd by się przydal. 

Zapraszam.

Tak wszystko rusza w 100% sprawne.

0 Grafiki no chyba że ss weryfikacyjne a tak poza tym kompletne zero. Szkoda. Jak na razie po takiej zapowiedzi nikt u was nie zagra ale powodzenia ;)

0 Grafiki bo nie mam czasu na jej zdobycie cały czas wkładam resztki wolnego czasu w dopracowywanie serwera i daje wam tyle informacji na chwile obecną ile mogę :)

wydaje mi się że to czyste terenzo na chwilę obecną i przez 3/4 tyg. zamierzacie zrobić serwer. xD

Tak zaczynałem na plikach terenzo ale na dzień dzisiejszy wyglądają tak jak by były zrobione przez mnie ;) 100% edycja każdego pliku ( dość długo mi to zajeło by wyeliminować wszystkie niedoskonałości. )

tak zapowiada się topowy serwer jest to mój 3 i ostatni projekt a jak to się mówi do 3x sztuka a więc dlatego ten serwer będzie po prostu bardzo porządnie wykonany i chce dopracować każdy szczegół. jedyne co w kliencie nowe to tylko grafika+skybox reszta pozostaje klasyką.

Opublikowano

Zapraszam.

Tak wszystko rusza w 100% sprawne.

0 Grafiki bo nie mam czasu na jej zdobycie cały czas wkładam resztki wolnego czasu w dopracowywanie serwera i daje wam tyle informacji na chwile obecną ile mogę :)

Ile mb ma klient? i kiedy będzie?

Ja mam limit a chcę szybko pobrać bo mam jeszcze 2gb.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zapowiedz ciekawa :)

Takie stare czasy metin2, no i tego brakowało. 

Powodzenia z projektem i czekamy na rezultat. 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Ile mb ma klient? i kiedy będzie?

Ja mam limit a chcę szybko pobrać bo mam jeszcze 2gb.

spakowany nie dużo 600MB zapłaciliśmy za autopatchera dziś a w poniedziałek już ma być i jak tylko go dostanę upne klienta.

To widać jakie masz zaangażowanie 0 grafiki bo nie miałem czasu albo mnie nie stać na grafika już widzę to 2-3k osób.­

ciesz się że chce ci odpisać ;) pamiętaj życie to nie tylko obrazki ale też nadruk który możesz przeczytać. nie zachowuj się jak w przedszkolu że obrazki to wszystko.

Te przystojniak nie trolluj

@kiedy będzie porządna zapowiedz

na porządną zapowiedz przekształcę ten post do jutra wieczora jeśli czas mi na to pozwoli a prezentacja już będzie z ssami i pięknymi ramkami :-')

Zapowiedz ciekawa :)

Takie stare czasy metin2, no i tego brakowało. 

Powodzenia z projektem i czekamy na rezultat. 

Pozdrawiam. 

Tak jest ;) więcej informacji z czasem będzie na Fan Pagu na facebooku.

Opublikowano

serwer nie padnie bo 2 kolegow pracuje za granica i sa pelno letni.Wow , gratulacje ! No tego jeszcze nie grali xD

Nie zagram na tym szajsie bo nie bede sie cofal do 2008. Brak tego brak tego brak tamtego. Nie liczcie na tlumy na waszym extra wypompowanym serwerze na pro elo zajeb... maszynie.

Tyle z mojej strony , narka.

Opublikowano

serwer nie padnie bo 2 kolegow pracuje za granica i sa pelno letni.Wow , gratulacje ! No tego jeszcze nie grali xD

Nie zagram na tym szajsie bo nie bede sie cofal do 2008. Brak tego brak tego brak tamtego. Nie liczcie na tlumy na waszym extra wypompowanym serwerze na pro elo zajeb... maszynie.

Tyle z mojej strony , narka.

Narazie :'(

Opublikowano

nikt nie wbije na takiego harda... balmora już jest. tak wiem, trochę inna pod względem techninczym, ale wciąż przebija to...

okaże się po starcie :-) wystarczy że pare dobrych osób zagra a reszta się sama dobierze ;) ale pamiętaj balmora to nie mój serwer...

Serwer z sercem polecam, znam Administrację od kilku lat i można śmiało porwać się dla tego serwera!

Z tego co wiem, prezentacja będzie aktualizowana, więc niech to was nie przestraszy :)­

Dzięki ;)

Opublikowano

nikt nie wbije na takiego harda... balmora już jest. tak wiem, trochę inna pod względem techninczym, ale wciąż przebija to...

W jakim sensie przebija? Tym, że postawił to nam wszystkim znany FuBu? 

Nie mniej jednak, nie ocenia się książki po okładce :)

­

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

To jakiś żart tak? :>
Każdy potrafi wejść na forum, ściągnąć pierwsze lepsze pliki serwerowe, ustawić raty i napisać tak "wspaniałą" zapowiedź.

Jeżeli na tym czymś grało będzie 20 osób to osiągniecie sukces.

Pozdrawiam

-Brak Systemu Kostiumów ( Jest tylko graficznie zostawiony w Kliencie na potrzebny administracji ) 
-Brak Petów
-Brak CAŁEGO SYFU. ( Czysta Klasyka )
-Brak Systemu Energi ( Jest tylko graficznie zostawiony w Kliencie )
-Item Shop już także jest w trakcie organizacji.
-Biolog do 90
-Poziom konia wbijamy "Czytając Medale Konne"
-KD MAX +4
-Brak Autopotów!

To powyżej pozostawie bez komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...