Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternal Kingdom PL

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każdy mówi  żeby chciał powrócić do starych czasów , ale jak to mówią stare czasy już nie wrócą bo zawsze komuś coś nie będzie pasowało @#! Pyt nie odnośnie serwa startuje coś w tym tyg sensownego jakby ktoś mógł napisać priv to wdzięczny bym był wiem spam sory ;) 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Jak już mówilem, takie projekty były... Więc wiem jak ludzie zareagują, zresztą widzisz, że większość postów to negatywy, no ale próbuj.

ta ta starata ta a ile ja ci mam razy mówić że "takie projekty już były" to nie mój projekt umiesz rozróżniać czy źle z tym ?

Opublikowano

Nie no, bez jaj... Może mnie uznacie za hejtera ale to nie ma prawa wypalić. Stawiam stałe 20 on-line, to nie te czasy, żeby ludzie expili kilka dni jeden lvl.

Opublikowano

SZTOS :D mogę gg do technika ? bo chcialem odkupic pare systemów :D

nie posiadam gg i nic nie sprzedaje haha....

Nie no, bez jaj... Może mnie uznacie za hejtera ale to nie ma prawa wypalić. Stawiam stałe 20 on-line, to nie te czasy, żeby ludzie expili kilka dni jeden lvl.

ty tak uważasz bo ty byś nie grał ;) i oceniasz za wszystkich a już coś mówiłem na ten temat.

Opublikowano

nie posiadam gg i nic nie sprzedaje haha....

ty tak uważasz bo ty byś nie grał ;) i oceniasz za wszystkich a już coś mówiłem na ten temat.

Każdy tak uważa xD, a zreszta, do mnie takie coś było kierowane z tego co pamiętam

Opublikowano

Jak to ma byc krolewski serwer to ja wbijam z chlopakami. Lecimy do topki, widac zaangazowanie administracji i ta przekonujaca prezentacja serwera. Dawno nie widzialem tak dobrego serwera jak ten. Caly czas sa trzy tygodnie czasu w prezentacji, dlaczego czas nie leci? Moze ktos to naprawic? Wie ktos kiedy start? Benda tylko te dwie mapy ze skrinow? Kazdy gracz bedzie mial taki znaczek gm nad glowa? Mozna bic z tej pandy? Macie rapera w administracji, he he.

Opublikowano

Może oni chcą serwer na dłużej a nie na jeden dzień??

Moim zdaniem to chyba lepiej, jak ktoś się męczy aby coś osiągnąć. ;) 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Może oni chcą serwer na dłużej a nie na jeden dzień??

Moim zdaniem to chyba lepiej, jak ktoś się męczy aby coś osiągnąć. ;)

serwer będzie na stałe tak jak i poprzednie serwery które tworzyłem i z youtuberem jaki mamy na pewno się wybije na 1k koła graczy minimalnie, a maxymalnie nawet nie chce wiedzieć.

Prezka odstrasza. Wolę pograć na globalu. Nie staracie się zachęcić graczy no ale powodzenia. 

a gdzie napisałem że "staramy się zachęcić graczy tą zapowiedzią?" haha...

ja tylko napisałem pare słów o tym co tworze, to nie jest prezentacja, trailer ani nic z tego co

będzie już tuż tuż.

W Sobotę będzie gotowy Trailer Serwera, i w Sobotę/Niedziele będzie już także prezentacja, forum serwera oraz skończony serwer w 100% z każdym szczegółem, rozpoczniemy tylko odliczanie do startu...

Opublikowano

O ile autor tematu i serwera wie co mowi , moze inaczej , wie co robi i rzeczywiscie jest taki dobry za jakiego sie uwaza to wejde nawet na serwer (nawet poniewaz jestem bardzo wybredny). Ale z ocena serwera wstrzymam sie do czasu prezentacji.

Co do informacji zawartych w tym poscie , to jest ich strasznie malo i na chwile obecna temat bardziej odstrasza niz zacheca. Chyba chodzilo wam o cos innego informujac o projekcie ... 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Serio? A co będzie z tym serwerem za rok? A za dwa? Oldschoole mają to do siebie, że po roku już nie mają prawa bytu, bo inne serwery konkurują ze sobą i prześcigają się w innowacjach a te cofneły się o kilka lat i myślą, że ludzie będą grali na tym czymś.

Opublikowano

START PLANOWANY DO 3 TYGODNI CZASU

A temat zostal zalozony 

14 luty 2015 - 17:57

Ciezko przeczytac pierwszy post ? Nikt Ci nie kaze czytac "az" 4 stron. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Wlasnie skonczylem instalowac wszystkie sterowniki i programy na nowym komputerze kto wie to poprzedniego zalalem i troche stalismy z praca ale dzis/jutro/weekend wykanczam serwer pozniej zostana tylko drobne rzeczy do zrobienia czyli skonczenie forum licencja do TS upload klienta itp. klient juz niedlugo btw.

Co do Trailera/Prezentacji to będzie po sobocie ponieważ nawet nie miałem jak pospieszyć ludzi od tego nie było komputera.

Trailer jest już zaczęty.

Pamiętam pierwszy eternal... szkoda, ze padl.

również był założony przez ludzi z którmi współpracuje/współpracowałem, tylko nie kingdom tylko jakoś inaczej to było

Serio? A co będzie z tym serwerem za rok? A za dwa? Oldschoole mają to do siebie, że po roku już nie mają prawa bytu, bo inne serwery konkurują ze sobą i prześcigają się w innowacjach a te cofneły się o kilka lat i myślą, że ludzie będą grali na tym czymś.

nie wiem co będzie odpalamy serwer na 24/7 i napewno przez lata pracy będziemy w niego coś angażować ale na pewno nie w stronę tego wszystkiego co teraz jest będziemy go rozwijać tylko w klasyczny sposób aby old school zawsze był oldschoolem.

Opublikowano

10-25 marca na prawde nie jestem w stanie nic okreslic teraz jeszcze w chwili obecnej to robie wszystko zeby ustawic wszystko tak jak bylo to przed zalaniem komputera bym ogarnial co gdzie i jak jest.

W Prezentacji która może być już w sobotę/niedziele będzie coś więcej na temat startu serwera itp będzie w niej także trailer.

Opublikowano

za 2-3 godziny będzie dostępny klient i jeśli reszta ekipy nie zawiedzie z ukończeniem traillera to wieczorem także i zacznę przygotowywać officjalną prezentacje! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...