Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternal Kingdom PL

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ilość KU do G: 59... B***h please, więcej niż na PL xD

55 KU jest tak samo jak na plu. miałem głowe w chmurach hehe

Jeśli sponsorujecie sami siebie jestem pewien że ten projekt odleci po pierwszym strzale, chyba że macie jakieś zabezpieczenia.

­

nie, nie mamy jedziemy z laptopa :hehe:

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopcze nie rozumiem Ciebie i Twojego toku rozumowania. Expienie to jest cały sens tej gry i o to tu chodzi, bo pokazuje kto potrafi w to grać a kto nie. Strzelam, że na globalu wbiłeś max 40lv i właśnie dla ludzi takich jak Ty są serwery easy. Z takim podejściem nigdy nic nie osiągniesz w tej grze i taka jest prawda, no chyba że grasz tak jak już mówiłem na easy i masz max lvl bez większego wkładu, ale co to za przyjemność skoro wszyscy gracze mają max lvl? To tyle w tym temacie, co do serwera to świetnie się zapowiada i taki właśnie typ serwera preferuje. Także czekam z niecierpliwością :)

No co TY xD Tacy ludzie jak Ty sprawiają wybuch śmiechu wielu użytkownikom tego forum xD Jesteś bardzo żałosny xD 

Mój tok rozumowania to nie czasy pl 2008, gdzie się chwaliłeś halabardą +7... Odpuść sobie ten serwer bo nie wypali.

Co nieco się orientuje w privach i wychodziły z bardziej profesjonalnym podejściem serwery i lepszym team i im to nie wychodziło, a Ty

bronisz serwera, którego na oczy nie widziałeś ?... HA Ha Ha.

A co do Twoich idiotycznych słow z 41lvl to łap ss:

878891425841395111292.jpeg

­

Opublikowano

No co TY xD Tacy ludzie jak Ty sprawiają wybuch śmiechu wielu użytkownikom tego forum xD Jesteś bardzo żałosny xD

Mój tok rozumowania to nie czasy pl 2008, gdzie się chwaliłeś halabardą +7... Odpuść sobie ten serwer bo nie wypali.

Co nieco się orientuje w privach i wychodziły z bardziej profesjonalnym podejściem serwery i lepszym team i im to nie wychodziło, a Ty

bronisz serwera, którego na oczy nie widziałeś ?... HA Ha Ha.

A co do Twoich idiotycznych słow z 41lvl to łap ss:

878891425841395111292.jpeg

­

Żałosny to tu jesteś tylko Ty i Twój argument z tym, że takie serwery nie wypalały i z lepszą administracją. Serwery które wypaliły w ostatnim czasie można policzyć na palcach jednej ręki, a wychodziło dużo więcej i okazywały się klapą NIEZALEŻNIE OD TEGO JAKI RODZAJ SERWERA BYŁ. Ja będę zawsze wspierał takie projekty i wielu ludzi na tym forum nie śmiałoby się ze mnie tylko mnie poparło i nie chodzi tu wyłącznie o czasy metina z 2008 roku, ale o sens metina, którego Ty najwyraźniej nie rozumiesz. A na screenie myślałem, że się pochwalisz jakimś 80 levelem chociaż, bo to może i nie jest 40, ale 61 to też troszkę słabo i żaden wyczyn, ale nie o to tu chodzi :)

To chyba na tyle, nie pozdrawiam :)

Opublikowano

Żałosny to tu jesteś tylko Ty i Twój argument z tym, że takie serwery nie wypalały i z lepszą administracją. Serwery które wypaliły w ostatnim czasie można policzyć na palcach jednej ręki, a wychodziło dużo więcej i okazywały się klapą NIEZALEŻNIE OD TEGO JAKI RODZAJ SERWERA BYŁ. Ja będę zawsze wspierał takie projekty i wielu ludzi na tym forum nie śmiałoby się ze mnie tylko mnie poparło i nie chodzi tu wyłącznie o czasy metina z 2008 roku, ale o sens metina, którego Ty najwyraźniej nie rozumiesz. A na screenie myślałem, że się pochwalisz jakimś 80 levelem chociaż, bo to może i nie jest 40, ale 61 to też troszkę słabo i żaden wyczyn, ale nie o to tu chodzi :)

To chyba na tyle, nie pozdrawiam :)

Po pierwsze to niech ten serwer wystartuje. Zobaczymy ile ludności będzie na tym serwerze.

A co do screena to Twoje zdanie jest ch**a warte, ponieważ powiedziałeś, że max 40lvl, a mam 61lvl. Teraz stawiasz warunek 80lvl. HAHAHA ... Żałosne.

Daruj sobie już komentarze, typu "wielu ludzi na tym forum nie śmiałoby się ze mnie tylko mnie poparło". Sens metina wyznacza malestia, invoria, balmora s2. Te serwery są dopracowane pod każdym względem, a tutaj widać 55 ku do G1! Ty sobie nie zdajesz sprawy, bo jesteś ślepo zapatrzony w czasy 2009/2010/2011. Weź sobie Balmore oblukaj, ledwo co się podniosła, bo na starcie nie było zbyt fantastycznie, ale mimo tego stoi. W ich zapowiedzi było +40 kart, tutaj jest 6. Nie ma co porównywać powiesz zapewne... Tak, masz rację nie ma co porównywać...

Topic.

Skąd truta? Coś z nowości czy totalne zero?

­

Opublikowano

No no zobaczymy jak to będzie z takim typu serwerem, bo w tych czasach serwery jak global zbytnio nie mają prawa bytu na polskim metinie.Ale już macie +1 osobę więcej wbijam na serwer bo dla mnie jest Mega.

29o51qa.jpg

Opublikowano

Po pierwsze to niech ten serwer wystartuje. Zobaczymy ile ludności będzie na tym serwerze.

A co do screena to Twoje zdanie jest ch**a warte, ponieważ powiedziałeś, że max 40lvl, a mam 61lvl. Teraz stawiasz warunek 80lvl. HAHAHA ... Żałosne.

Daruj sobie już komentarze, typu "wielu ludzi na tym forum nie śmiałoby się ze mnie tylko mnie poparło". Sens metina wyznacza malestia, invoria, balmora s2. Te serwery są dopracowane pod każdym względem, a tutaj widać 55 ku do G1! Ty sobie nie zdajesz sprawy, bo jesteś ślepo zapatrzony w czasy 2009/2010/2011. Weź sobie Balmore oblukaj, ledwo co się podniosła, bo na starcie nie było zbyt fantastycznie, ale mimo tego stoi. W ich zapowiedzi było +40 kart, tutaj jest 6. Nie ma co porównywać powiesz zapewne... Tak, masz rację nie ma co porównywać...

Topic.

Skąd truta? Coś z nowości czy totalne zero?

­

Truta z Skrzyni Ripera oraz Skrzyni Azraela, ale wiekszosc bedzie chodzic na dt jak w starych czasach bo katakumby sa w taki sposob zrobione ze raczej nie pochodzisz sobie na katy tak dobrze jak na ripera ;)

Polecam czasami przeczytanie tej zapowiedzi na nowo bo czasami potrafię coś dopisać do niej ciekawego.

Opublikowano

Forum gotowe i sprawne, tzn będziemy się jeszcze bawić grafiką i dodawać ciekawe systemy ale baza danych już stoi a więc można się rejestrować i można nabijać posty.

jak coś do poprawki znajdziecie to dajcie znać dopiero od niedawna zacząłem się uczyć co do forum.

Opublikowano

oferuję posadę mistrza gry na profesjonalnie postawionym serwerze z profesjonalną ekipą ( serwer na lata ) za licencję do TS3 256 najlepiej 512 slotów.

+przelanie jednorazowej kwoty paru dyszek za dowód wdzięczności po chwili pracy serwera.

oferuję miłą współpracę.

Kontakt PW MPC Forum

ts3.eternal-kingdom.pl

gg: 52969424

wymagany wiek 16+

organizowanie eventów, pomoc administracji.

Opublikowano

Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera, minął prawie miesiąc, a nadal nie znamy daty startu.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...