Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternal Kingdom PL

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient jest już dostępny, pobieranie się rozpocznie po kliknięciu zakładki "Download" na stronie http://eternal-kingdom.pl

Następnie zobaczymy officjalną prezentacje, nowe forum, Trailer, Poznacie YouTubera który wypromuje serwer oraz pojawi się licencja na Team Speak 3 iż w chwili obecnej korzystamy tylko z 32 slotów.

Rejestracja zostanie uruchomiona za pare dni.

I start tuż tuż...

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start się może pospieszyć według naszego punktu widzenia przez ostatnie dni zostało naprawdę dużo rzeczy dokończonych dopracowanych poprawionych i zostały nam tylko 3 Punkty do zrobienia na liście przed startem i wypuszczeniem dalszych reklam prezentacji itp.

1. Wypuszczenie Reklam/Prezentacji/Trailer/Filmy YouTuberów

2. Forum które już jest zaczęte i jeszcze dziś będzie stać na jutro zostanie tylko ustawienie rang i takich pierdół :D

3. Licencja do TSa która będzie w piątek.

Zostały tylko te 3 żeczy a więc

ZOSTANCIE NAKRĘCENI NA DALSZE INFO! :D:)

W piątek będzie także prezentacja już officjalna na wszystkich forach z trailerem i dokładną datą startu, nie będzie to długo od prezentacji będzie to kwestia paru dni.

Opublikowano

Start się może pospieszyć według naszego punktu widzenia przez ostatnie dni zostało naprawdę dużo rzeczy dokończonych dopracowanych poprawionych i zostały nam tylko 3 Punkty do zrobienia na liście przed startem i wypuszczeniem dalszych reklam prezentacji itp.

1. Wypuszczenie Reklam/Prezentacji/Trailer/Filmy YouTuberów

2. Forum które już jest zaczęte i jeszcze dziś będzie stać na jutro zostanie tylko ustawienie rang i takich pierdół :D

3. Licencja do TSa która będzie w piątek.

Zostały tylko te 3 żeczy a więc

ZOSTANCIE NAKRĘCENI NA DALSZE INFO! :D:)

W piątek będzie także prezentacja już officjalna na wszystkich forach z trailerem i dokładną datą startu, nie będzie to długo od prezentacji będzie to kwestia paru dni.

Dobrze że wszystko idzie do przodu, no i oczywiście powodzenia i owocnego serwera.

Szkoda że forum na MyBB. :(

Lecz powodzenia i czekamy na rezultat. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

@SmigussTV

MyBB to bardzo dobre forum, da sie tam zrobić niemalże to wszystko co na IPB tylko tyle że zamiast na licencje można wydać na lepszego dedyka.

😅

Opublikowano

Bardziej przyjrzeliśmy się dopracowaniu szczegółów gry, forum to tylko forum :D

No rozumiem. ;)

Okey to trzymam kciuki i życzę powodzenia z rozwojem. :) 

837341413742376668518.png

Opublikowano

do startu zostało tylko ukończenie forum oraz licencja na ts a z tym niestety może się przedłużyć aż do piątku, prezentacja będzie wystawiona jak tylko dowiemy się na kiedy forum oraz licencję do team speaka będziemy mieli.

Opublikowano

prezentacja juz jest gotowa czeka na wgranie ale chce w niej date umiescic przed wgraniem, w chwili gdy prace nad forum trwaja dopracowywuję fabułę questów, będzie dużo do roboty ;)

Opublikowano

­Na pewno nie wypali, ponieważ 59 ku do g1 i 1.4x expa względem PL:O Czyli 15 expa za pieska na 15 lvl, więc u was to będzie tak 21 expa za pieska?:O

To nie czasy, gdzie trzeba expić... Exp ma wpadać samemu, a nie się rypać z nim od 80 do 99 w 2 lata... Ta gra jest już odkryta w całości...

Nie marnujcie czasu, bo to wam nie wypali na 99%.

Opublikowano

­Na pewno nie wypali, ponieważ 59 ku do g1 i 1.4x expa względem PL:O Czyli 15 expa za pieska na 15 lvl, więc u was to będzie tak 21 expa za pieska? :O

To nie czasy, gdzie trzeba expić... Exp ma wpadać samemu, a nie się rypać z nim od 80 do 99 w 2 lata... Ta gra jest już odkryta w całości...

Chłopcze nie rozumiem Ciebie i Twojego toku rozumowania. Expienie to jest cały sens tej gry i o to tu chodzi, bo pokazuje kto potrafi w to grać a kto nie. Strzelam, że na globalu wbiłeś max 40lv i właśnie dla ludzi takich jak Ty są serwery easy. Z takim podejściem nigdy nic nie osiągniesz w tej grze i taka jest prawda, no chyba że grasz tak jak już mówiłem na easy i masz max lvl bez większego wkładu, ale co to za przyjemność skoro wszyscy gracze mają max lvl? To tyle w tym temacie, co do serwera to świetnie się zapowiada i taki właśnie typ serwera preferuje. Także czekam z niecierpliwością :)

Opublikowano

­Na pewno nie wypali, ponieważ 59 ku do g1 i 1.4x expa względem PL:O Czyli 15 expa za pieska na 15 lvl, więc u was to będzie tak 21 expa za pieska? :O

to że takie serwery ci się nie podobają to nie moja wina ja stworzyłem serwer jaki stworzyłem i jestem z niego dumny i bym nic już w nim nie zmieniał i to co z tego wyjdzie sie okażę ;) mamy dużo pomysłów organizacji czasu dla graczy jako team, spodoba się wam obiecuje ;)

znów mamy daty przybliżonego dokończenia wszystkie mamy już osobę od pomocy zabezpieczeń dedyka oraz osoby od ukończenia forum ipb teraz czekamy tylko na piątek na zapłacenie ostatecznej kwoty za dedyki itp i będziemy już znali daty wszystkiego.

­kiedy start?

Jak będzie z reklamą?

reklama będzie huczna, bo bez niej nie startujemy ;)

największa reklama na mpc oraz youtube, o reklamie na mpc dowiecie się niedługo a o reklamie na Youtube także.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że ku więcej niż na PL'u? gdzie tu sens... projekt na dzisiejsze czasy nie ma szans wypalić, kiedy jest balmora s2 czy wom, ale sam jestem ciekaw, powodzenia :)

Opublikowano

­Nawet ciekawie się zapowiada.

Administracja bardzo miła i komunikatywna.

Projekt może wyjść bardzo fajnie.

Polecam.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że ku więcej niż na PL'u? gdzie tu sens... projekt na dzisiejsze czasy nie ma szans wypalić, kiedy jest balmora s2 czy wom, ale sam jestem ciekaw, powodzenia :)

uważam że dla miłośników klasyki mój serwer będzie lepszy, nie zawiedziecie się :-)

Opublikowano

prezentacja juz jest gotowa czeka na wgranie ale chce w niej date umiescic przed wgraniem, w chwili gdy prace nad forum trwaja dopracowywuję fabułę questów, będzie dużo do roboty ;)

chcemy wystartować raz a dobrze a nie jebnąć glebe po starcie musimy wszystko dopracować na 100%

także jednak będzie też ipb forum nie mybb.

forum do jutra wieczorem już powinno być.

polecam sprawdzać czy w zapowiedzi nic nie dopisałem ;) bo dopisuje szczegóły czasem.

Opublikowano

klasyka globalnego serwera z drobnymi udogodnieniami, zapowiada się fajnie ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

chcemy wystartować raz a dobrze a nie jebnąć glebe po starcie musimy wszystko dopracować na 100%

także jednak będzie też ipb forum nie mybb.

forum do jutra wieczorem już powinno być.

polecam sprawdzać czy w zapowiedzi nic nie dopisałem ;) bo dopisuje szczegóły czasem.

Jeśli sponsorujecie sami siebie jestem pewien że ten projekt odleci po pierwszym strzale, chyba że macie jakieś zabezpieczenia.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...