Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Dark Galaxy - Zapowiedź

Fushi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś w godzinach popołudniowych, serwer będzie nieaktywny. Musimy wyeliminować kilka błędów które zauważyliśmy, oraz które wysyłaliście nam na E-Mail. Gdy serwer będzie aktywny, poinformuję o tym w poście. Pozdrawiam!

Opublikowano

Grając te kilka dni mogę z całą pewnością powiedzieć,że ten serwer na potencjał :D Ekipa naprawia błędy dość szybko,przyjemnie się gra,nie zdobywa się FE w kilka godzin co jest plusem. 

Tylko szkoda,że tak mało ludzi na nim gra,a jest świetny :/

Pozdrawiam

TigerBonzo 

Opublikowano

Dark Galaxy Warunki korzystania z witryny internetowej

1. Warunki

(...)

Poprzez korzystanie z tej strony internetowej zgadzasz się, że jesteś jedynym, który zostałby ukarany za łamanie praw autorskich.

Według waszego regulaminu to gracze ponoszą odpowiedzialność za łamanie praw autorskich,   :P  ?? proszę o wyjaśnienie :) pytam dlatego, że nie rozumie czym to się może skończyć dla zwykłego gracza i czy można bez strachu grać :)

cupakgame.jpg

Opublikowano

Według waszego regulaminu to gracze ponoszą odpowiedzialność za łamanie praw autorskich,   :P  ?? proszę o wyjaśnienie :) pytam dlatego, że nie rozumie czym to się może skończyć dla zwykłego gracza i czy można bez strachu grać :)

hehe dobre jak bp znajdzie to my bedziemy siedzieć xD

PSlqjGC.png

Opublikowano

hehe dobre jak bp znajdzie to my bedziemy siedzieć xD

To mogę spać spokojnie, bo myślałem że bedziemy bulić a siedzieć to git :rolleyes:

cupakgame.jpg

Opublikowano

Gra się bardzo fajnie. Nie ma lagów i bardzo spoko administracja. Zapraszam do MMO potrzebuję ludzi do klanu, aby stworzyć potęgę :D (pw)

Opublikowano

Warto tu grac? ile osob ?

nie warto grac bo to priv ktory za niedlugo upadnie tylko zmarnujesz swoj czas .... 

juz gralem na paru privach ale kazdy po miesiacu gora dwoch konczyl swoj zywot wiec nie ma sensu grac ... 

Opublikowano

Warto tu grac? ile osob ?

15 OSÓB

Wczoraj CM pisał na czacie że wprowadzają płatności za specjalne desingi [+25% hp] więc serwer za kilka tygodni padnie bo BP upierdala serwery z płatnościami :D 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Każdy serwer wkońcu upadnie ...

Nie rozumiem czemu BP nie otworzy serwer speed x5 jak inne gry np plemiona...

Wiadomo że nie zarobili by oni tam dużo ale mogliby np zrobić droższą premkę lub inne gadżety z których utrzymaliby serwer

Opublikowano

Marudzicie że zamkną? Przynajmniej coś robią, a nie tylko obiecują. To że komuś nie chce się grać, bo jest przekonany że UPADNIE, to nie znaczy że macie zniechęcać innych. Brawo chłopaki za dobrą robotę i za szybkie naprawianie błędów. W końcu ktoś zrobił coś więcej niż tylko puścił zapowiedź. Na prawdę wielki szacuneczek ! :D

Opublikowano

Mam problem by wbić na mapę, przed kilkoma minutami zostałem ubity przez bandę cwaniaków a teraz nie mogę wejść do gry.

Gdy wciskam start mam cały czas nawiązywanie połączenia a za chwilę połączenie zostało przerwane i logout. :((  a na stronie pokazuje 25 online więc reszta gra normalnie bez problemu. Co zrobić?

//Edit: Problem rozwiazany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...