Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Dark Galaxy - Zapowiedź

Fushi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro na globalu gra teraz o 3/4 mniej osób niż jak były boty, na privach też pustki max 50 osób to jak wy chcecie przyciągnąć graczy mając uri x1 ? ... Pewnie przez pierwsze 2-3 dni będą ludzie grać, ale później sie im znudzi

Komu będzie sie chciało całe dnie latać i bić alieny ... 

175001456602037225492.gif

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam nowy pomysł na server a eventy  aż głowa boli xD a możliwość rozwoju będzie nie ograniczona o ile klient gry nie stanie na drodze xD ale jedyne czego mi trzeba to programistów na tym forum nawet nie szukam bo ostatnio nawet chamy z stron www mnie chamsko potraktowały dobrze że nie dali % xD

PSlqjGC.png

Opublikowano

ja mam nowy pomysł na server a eventy  aż głowa boli xD a możliwość rozwoju będzie nie ograniczona o ile klient gry nie stanie na drodze xD ale jedyne czego mi trzeba to programistów na tym forum nawet nie szukam bo ostatnio nawet chamy z stron www mnie chamsko potraktowały dobrze że nie dali % xD

od pomysłu do realizacji jest taka odległość jak z Ziemi do Plutona -.-

cupakgame.jpg

Opublikowano

Jak nie x5 albo x10 to niech urka chociaż x3 albo x4...

Popieram to co powiedziałeś, że jak nie x5/x10, to niech chociaż leci x3/x4 bo to będzie przesada....

Sam bym zagrał na szybszym serwerze ale to minimum x5, myślę że nawet więcej ludzi na taki serwer wejdzie i będzie grało niż na takim zwykłym

Nie, uwierz, na taki server nie wejdzie więcej graczy niż na PL, albo jakiś inny server oryginalny, ale jeżeli było by x5 urka, a Aegis itp. by działał, to by na pewno przyciągnął spoooorą liczbę graczy.

Skoro na globalu gra teraz o 3/4 mniej osób niż jak były boty, na privach też pustki max 50 osób to jak wy chcecie przyciągnąć graczy mając uri x1 ? ... Pewnie przez pierwsze 2-3 dni będą ludzie grać, ale później sie im znudzi

Komu będzie sie chciało całe dnie latać i bić alieny ... 

Popieram, komu by się chciało grać na drugim np. PL'u albo Global'u, tylko że co najwyżej ze zbugowanymi rzeczami bądź lagami...

Powtórzę się jeszcze raz, server z uridium x1, daleko nie zajdzie, tym bardziej jeżeli będą w nim mikropłatności, no ale jeżeli by było tak że np. 1zł sms'em = 100k urki, a server postałby z 3 miesiące to kilka zł może i bym włożył, ale tylko wtedy, gdyby urka była MINIMALNIE X4/X5

(Ale lepiej mikropłatności nie róbcie, bo server szybko zniknie, a sporo osób nie będzie na takim serverze chciała grać :) )

Opublikowano

Jeśli będzie urka x1 nawet tam nie zerknę, nie po to marnowałem czas na pl żeby dorobić się  semi sfe żeby grać na jakimś privie który może w każdej chwili zniknąć.

Opublikowano

Wbrew wcześniejszym zapowiedzią ratio zostanie zwiększone. Będzie oscylowało koło x4 , x5. Nie wspominając ,że podczas specjalnych eventów jeszcze bardziej wzrośnie :)

Pozdrawiam, Team DarkGalaxy

Opublikowano

Mam pytanie ile macie ludzi w teamie? Hmmm... x4,x5 może być ;)

4 osoby ;)  Więc admini będą aktywni na mapach. 

Opublikowano

Mam pytanie do Fushi'ego, czy kredki będą normalnie czy x2, i ile uridium będzie na start ?

Uridium x4 lub x5. Kredyty x2.

Opublikowano

chyba się przyjeło 380 a czemu pytasz ?? kiedyś było 360 wiem :P

Na jakimś tam serwie zawsze było 380 :D  co jest nawet lepsze przy tych 380  można pokazać golcowi kto jest mistrzem strategi :D

Opublikowano

Czy server już jest ? jak tak proszę o link do gry :)

Serwer jest jeszcze offline :) wchodzimy w fazę w której wszystko zostaje zapinane na ostatni guzik :) także cierpliwości :)

Pozdrawiam, Team DarkGalaxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...