Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Dark Galaxy - Zapowiedź

Fushi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może jakiś admin sie wypowie ? 

2qxdzx.jpg

Była to "fala" zawiści za bany na graczach z pewnego klanu. Bany się posypały za pushing. 

Opublikowano

a z serwerem co się podziało? ddosy, czy zbyta duża ilość graczy? :D

SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections
Warning: mysqli::mysqli(): (08004/1040): Too many connections in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Init.php on line 65

Notice: Undefined variable: mysqli in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Init.php on line 69

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Init.php on line 69
Error de Conexi�n MySQLi (1040)

Opublikowano

Witam, z mojego punktu widzenia niestety ten serwer potrzebuje więcej osób które mogą tworzyć ten serwer. Niestety 1 lub 2 osoby nie rozwiną całego serwera. Dodatkowo aby ten serwer działa jak należy polecam odczekać jakieś pół roku bo tyle przypuszczam im zajmie naprawienie kilku bugów, dodaniu podstawowy rzeczy oraz zebranie pieniędzy na lepszy serwer dedykowany aby ataki DDOS nie doskwierały im tak bardzo ( jak ktoś się zna to przed atakiem DDoS Ghost niema dobrego zabezpieczenia oprócz przekierowywanie pakietów na inny serwer dedykowany ale to już duże koszty). Mogę jedynie napisać powodzenia Panowie.

Opublikowano

Serwer śmiga w najlepsze! 

Technik aktualnie pracuje nad całkowitym zabezpieczeniem serwera przed atakami DDoS.

Z dnia na dzień coraz więcej ludzi wchodzi i gra.

Coraz więcej reklam i poleceń. Serwer jak widać się rozwija a nie upada :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

2 dni fullka później zostaje zbieranie uri na fl4 co jest strasznie żmudne 

Ja osobiście odradzam strata czasu 

dokladnie lepiej grac na normalnym DO niz na privie bo wyjebiecie czasu na to a i tak przedzej czy pozniej to upadnie , wystarczy jeden ogarniety typek by zmiazdzyc ten server , bez urazy dla admina ale taka prawda ....

Opublikowano

dokladnie lepiej grac na normalnym DO niz na privie bo wyjebiecie czasu na to a i tak przedzej czy pozniej to upadnie , wystarczy jeden ogarniety typek by zmiazdzyc ten server , bez urazy dla admina ale taka prawda ....

dajcie sobie na wstrzymanie z takimi komentarzami 

jak nie chcecie to nie musicie grać 

Opublikowano

I znów o upadku. Nie znudzi wam się to? Jeden za drugim piszecie że pada lub że już dawno upadł... A my nadal świetnie się bawimy grając:) Czy to ma sens? 

Ja mam Full Elite, prawie Full LF-4 i teraz z niecierpliwością czekam na wrotka :)

Opublikowano

I znów o upadku. Nie znudzi wam się to? Jeden za drugim piszecie że pada lub że już dawno upadł... A my nadal świetnie się bawimy grając:) Czy to ma sens? 

Ja mam Full Elite, prawie Full LF-4 i teraz z niecierpliwością czekam na wrotka :)

no czekaj na wrota i nawalaj range a za 1-2 miechy ten server i tak upadnie ludzie sie pobawia , pobija i skonczy sie zabawa 

Opublikowano

no czekaj na wrota i nawalaj range a za 1-2 miechy ten server i tak upadnie ludzie sie pobawia , pobija i skonczy sie zabawa 

Pewnie ze tak, bo Ci gul skacze ze chłopacy którzy wgl się nie udzielali na MPC na temat Hacków, Botów etc stworzyli serwer i im sie udaje. A np tb nie :) Upadnie to upadnie. Liczy się zabawa! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...