Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Dark Galaxy - Zapowiedź

Fushi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u2b7.jpg

Już wkrótce zostanie otwarty nowy Polski serwer PVP/PVE

Uridium - x10

Kredyty - x5

Doświadczenie - x2

Poważanie - x2

Co działa:

- Sklep ptaszek.png

- Aukcje ptaszek.png

- High-Tech- Jeden slot do dyspozycji gracza ptaszek.png

- Wyposażenie w pełni ptaszek.png

- Alieny ptaszek.png

- Nagrody z Alienów ptaszek.png

- Bonus boxy ptaszek.png

- Systemy PVP ptaszek.png

- Smartbomb, ISH , EMP ptaszek.png

- Wszystkie rakiety ptaszek.png

- Wszystkie lasery ptaszek.png

- Wyrzutnie rakiet ptaszek.png

- Statystyki za ubicie Aliena ptaszek.png

- Statystyki za ubicie Gracza ptaszek.png

- System rang ptaszek.png

- System levelowania ptaszek.png

- System poboru kosztów za naprawę ptaszek.png

- Radiacja ptaszek.png

- 7 Statków podstawowych + 3 Specjalne z unikalnymi umiejętnościami ptaszek.png

- Bardzo duży wybór designów ptaszek.png

- System dziennych bonusów ptaszek.png

- Zwiększone możliwości ustawień rozdzielczości ptaszek.png

- Poprawne przypisywanie do baz, po ubiciu ptaszek.png

Screeny:

xdtir6.png

14o7yt.png

b3sqyu.png

219c7xk.png

2inigi.jpg

34dh2ts.jpg

2u7n6lx.jpg

START SERWERA : 07.03.15, GODZ. 18:00

Zabawę zaczynamy małym Eventem, który potrwa 24h.

Nagroda dla firmy: Booster +5% szkód na 4 dni!  

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to słabo :)))

Serwer fajnie sie zapowiada ale po co robić prwyatny bez żadnego przyśpieszenia...

Napewno będą lagi może minimalne ale będą więc lepiej wybrać zwykłe DO.

Opublikowano

Śmiałbym rzec że nigdy na privach nie grałem,ale na ten się chyba skuszę :)

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

no to słabo :)))

Serwer fajnie sie zapowiada ale po co robić prwyatny bez żadnego przyśpieszenia...

Napewno będą lagi może minimalne ale będą więc lepiej wybrać zwykłe DO.

zgadzam się, po co komu zaczynać od zera na serwerze, który ma niepewną przyszłość i marnować tam kilka godzin dziennie na zdobycie jednej LF3. Chyba ze adminowi zależy na małej ilości graczy to zwracam honor :rolleyes:

Przynajmniej 1.000.000 uri na start, albo nagroda za alieny x5 B)

cupakgame.jpg

Opublikowano

Naszą ideą jest stworzenie serwera z klientem kilka lat wstecz, bo wiem że dużo ludzi za nim tęskni. 

zgadzam się, po co komu zaczynać od zera na serwerze, który ma niepewną przyszłość i marnować tam kilka godzin dziennie na zdobycie jednej LF3. Chyba ze adminowi zależy na małej ilości graczy to zwracam honor :rolleyes:

Przynajmniej 1.000.000 uri na start, albo nagroda za alieny x5 B)

A po co zakładać serwery, na których dostajesz z marszu Full Elite, latasz 4 godziny i Ci się nudzi? :)

Postanowiliśmy że zrobimy Ratio X2, oraz powiększone ilości Uridium z Boxów i nie tylko, w czasie eventów. Chętnie posłuchamy więcej waszych propozycji. :)

Opublikowano

Tak patrzę i patrzę i dochodzę do wniosku że ten serwer zamkną szybciej niż dark aster xD

dokladnie zgadzam sie z toba heh jak oni nawet nie mysla o tym by te grafiki pozmieniac tylko Ctrl+C / Ctrl+V umieja zrobic i nic wiecej przeciez to oni dostana wezwanie do sadu jeszcze przed startem serva haha 

Opublikowano

dokladnie zgadzam sie z toba heh jak oni nawet nie mysla o tym by te grafiki pozmieniac tylko Ctrl+C / Ctrl+V umieja zrobic i nic wiecej przeciez to oni dostana wezwanie do sadu jeszcze przed startem serva haha

Koleżko, to jest prywatny serwer DO, wiec dziwne by było jakby były inne grafiki. Sporo pracy wlozylismy w to aby te pliki działały tak jak trzeba. Sporo ludzi płacze, bo chce starsze DO, a jak ktoś zrobi to jeszcze pretensje są :) Pozdrawiam

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFushi Kolego, ZROZUM WKOŃCU że tutaj fe nikt nie dobije. Wstawisz serwer do sieci BP wyłapie po 2 miechach i bum po serwerze! Jak już coś robisz to zmieniaj niektóre rzeczy. Jak już kiedyś pisałem lub nie, pracuję nad własnym projektem. Za pomocą prostego programu zmieniłem teksturki laserów i innych rzeczy na inne. Ponieważ jestem dobry w gimpie sam je robię :)

Opublikowano

Rozumiem twoje i innych obawy o trwałość serwera, ale uwierz jakbyśmy posiadali dobrych grafików w teamie to byśmy się nie zastanawiali. Staramy się jak możemy by zabezpieczyć się prawnie oraz sprzętowo.

1# Pierwsza wiadomość odnośnie eventów oraz aktualizacji

-Po starcie serwera udostępniony będzie event wekkendowy - Wrota Inwazyjne ( przebudowane pod lepszą rozgrywkę ). Oraz nagrody dla zwycięskiej firmy ;)

Pozdrawiam Team, Dark Galaxy 

Opublikowano

Rozumiem twoje i innych obawy o trwałość serwera, ale uwierz jakbyśmy posiadali dobrych grafików w teamie to byśmy się nie zastanawiali. Staramy się jak możemy by zabezpieczyć się prawnie oraz sprzętowo.

Zrobiłem kiedyś swój statek może by się nadał zamiast leonka :D + zremasterowana uberkrycha(miała sie nazywać krycha_x8) i mapka :rolleyes:

A tutaj test w moim kliencie:  >>>>>>>>>>>PLAY<<<<<<<<<<<

graphics.jpg

cupakgame.jpg

Opublikowano

Te statki od cupak22 to moim zdaniem troszkę nie ładne i przypominaja streunera czy jak mu tam. A co di serwera to chętnie zagram ale BP zamknie go po max 2mies

Ale krychy i mapka fajne

😅

Opublikowano

Jeżeli będziecie chcieli robić server z mikropłatnościami, to BP zamknie go dosyć szybko, a jeżeli urka jest x1, to nie liczcie na sporą ilość graczy, ja bym proponował kredki x2, a uridium x5/10, i to nie było by tak że FE w 2 godziny, a w jakieś 3 Dni MINIMALNIE (Ale to też zależy od ceny LF-4 itp.)

Chętnie bym pograł na takim serwerze, ale jak dla mnie urka x1, to poprostu PL, tylko że najwyżej z lagami i mniejszą ilością graczy, czyli NIEOPŁACALNY :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli będziecie chcieli robić server z mikropłatnościami, to BP zamknie go dosyć szybko, a jeżeli urka jest x1, to nie liczcie na sporą ilość graczy, ja bym proponował kredki x2, a uridium x5/10, i to nie było by tak że FE w 2 godziny, a w jakieś 3 Dni MINIMALNIE (Ale to też zależy od ceny LF-4 itp.)

Chętnie bym pograł na takim serwerze, ale jak dla mnie urka x1, to poprostu PL, tylko że najwyżej z lagami i mniejszą ilością graczy, czyli NIEOPŁACALNY :)

Pozdrawiam.

Zgodzę się z tym... :)

Opublikowano

Jak nie x5 albo x10 to niech urka chociaż x3 albo x4...

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Sam bym zagrał na szybszym serwerze ale to minimum x5, myślę że nawet więcej ludzi na taki serwer wejdzie i będzie grało niż na takim zwykłym

10sfaxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...