Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Dark Galaxy - Zapowiedź

Fushi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacje odnośnie updatu wprowadzonego 20.03.15

Na serwerze występuje bug, który pozwala na kupowanie kluczy mając uridium na minusie. Dark Galaxy nie bierze odpowiedzialności za wykorzystywanie tego bugu. Korzystanie z niego uniemożliwi kupowanie wam przedmiotów w sklepie za uridium jak i przedmiotów, które wkrótce dodamy.

PSlqjGC.png

Opublikowano

Szkoda,że gra tak mało graczy :/ Lux będzie grał xD

I tak propsy,bo serwer się rozwija ;D

EDIT Czemu nie można się połączyć? 

Opublikowano

Gra na takim serwerze jest conajmniej bez sensu chyba że chcemy sobie polatać po alienach :)

Gracze umawiają sie na PVP :) 4-4 etc. epicko sie gra ;) graczy 50 okolo ciagle

­

Opublikowano

Gracze umawiają sie na PVP :) 4-4 etc. epicko sie gra ;) graczy 50 okolo ciagle

­

Jeszcze gdyby nie było licznika to bym ci może uwierzył... max 20 

Dzisiaj wieczorem wbił typ zaspamił czat, robił DDOSY oczywiście wyszkolona administracja nie potrafiła go nawet zbanować, albo wypierdolić z czatu. Widać że stanowiska CM zajmują dobrze przeszkoleni ludzie :) 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem wbił typ zaspamił czat, robił DDOSY oczywiście wyszkolona administracja nie potrafiła go nawet zbanować, albo wypierdolić z czatu. Widać że stanowiska CM zajmują dobrze przeszkoleni ludzie :)

DDoS'y? Jesteś pewien? Z tego co wiem to mają tylko dziurę w czacie. Gość który najbardziej straszył chłopaków atakami, nie dał sb rady po dodanych zapezpieczeniach. Teraz jedynie co potrafi robić to spamować na czacie.

Opublikowano

wypraszam sobie ale jeżeli oni logują się przez luke czyli socket to ten user nie ma id sid ani nic nie da się zbanować jedyna opcja naprawić czat

PSlqjGC.png

Opublikowano

DDoS'y? Jesteś pewien? Z tego co wiem to mają tylko dziurę w czacie. Gość który najbardziej straszył chłopaków atakami, nie dał sb rady po dodanych zapezpieczeniach. Teraz jedynie co potrafi robić to spamować na czacie.

wypraszam sobie ale jeżeli oni logują się przez luke czyli socket to ten user nie ma id sid ani nic nie da się zbanować jedyna opcja naprawić czat

DDOS był bo później strona nie działała :D Chyba że coś robili.

Troche błazenada taki CM. CM powinien być kulturalny i pokazywać jakiś poziom a nie takie cos...

qo2f9q.jpg

Opublikowano

DDOS był bo później strona nie działała :D Chyba że coś robili.

Troche błazenada taki CM. CM powinien być kulturalny i pokazywać jakiś poziom a nie takie cos...

qo2f9q.jpg

gdyby ci 2 osoby na skype pisały że mają moje ip i że pójdzie ddos po 3 dostałem info że mają zamiar zniszczyć server po 4 ktoś lata na moim koncie  bo logująć się był venom założony a ja go nie zakładałem

PSlqjGC.png

Opublikowano

Nadal pracujemy nad błędami. Uważasz że nic nie potrafimy zrobić? Na bieżąco staramy się eliminować błędy a jednocześnie dodawać nowości. 

Opublikowano

Nadal pracujemy nad błędami. Uważasz że nic nie potrafimy zrobić? Na bieżąco staramy się eliminować błędy a jednocześnie dodawać nowości. 

Nie mówie że nie potraficie nic zrobić bo ciągle jakieś rzeczy dodajecie klucze itp. Ale mógłbyś ukrócić troszku tych adminów bo takie zachowanie odstrasza graczy 

Opublikowano

Gra się bardzo przyjemnie, nie ma się wszystkiego od razu co jest plusem. Nie nudzi się, ponieważ ekipa stale pracuje nad nowościami.

Ogromnym minusem są admini, cały czas jest dostępny tylko HighDefinition, który nie potrafi nic zrobić i trzeba czekać godzinami na Fushiego. 

Dodatkowo powinien zostać dodany język angielski, ponieważ jest mało graczy spoza granic naszego kraju, przez co trochę wieje nudą na bitewnych.

@Edit

Co się stało z serwerem? ddosy?

Opublikowano

Gra się bardzo przyjemnie, nie ma się wszystkiego od razu co jest plusem. Nie nudzi się, ponieważ ekipa stale pracuje nad nowościami.

Ogromnym minusem są admini, cały czas jest dostępny tylko HighDefinition, który nie potrafi nic zrobić i trzeba czekać godzinami na Fushiego. 

Dodatkowo powinien zostać dodany język angielski, ponieważ jest mało graczy spoza granic naszego kraju, przez co trochę wieje nudą na bitewnych.

@Edit

Co się stało z serwerem? ddosy?

Ale kolego HighDefinition jest tylko adminem czatu to co on może zrobić !!!!!

Opublikowano

Wiem o tym kill, widocznie źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że on jako jedyny jest dostępny, a nie ma żadnej większej władzy adminowskiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...