Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Zrobiłem konto, wysłałem tego sms'a, teraz chcę wejść do gry, ale dalej mi każe się zarejestrować, co to kur*a ma być? Niech ktoś mi wyjaśni jak mam wejść do gry mając konto,dzięki.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Dobra, jestem jebanym debilem, sorry za to, jeśli mój post kogoś podku*wił. xD

Opublikowano

Wysłałem sms i nie dostałem kodu ale pieniądze pobrało.Wysłałem 2 raz i kod tez nie przyszedł  ale pieniądze pobrało . Już nie będę wysyłał smsa! Wyślecie kod ??

Opublikowano

Nie polecam ,padnie i tak

Cóż za rozwinięta opinia na temat serwera. Nawet pewnie się nie zarejestrowałeś.

Opublikowano

polecam ten server, dziennie gra sporo ludzi, 0 lagow, stabilny hosting, szybka pomoc od adminow pewne jest ze server postoi dluuuugo :)

Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa, staramy sie jak możemy aby sie Wam grało jak najlepiej :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Bardzo dobry server, attessia słynie z profesjonalnego podejścia do privow i to sie ceni. Bardzo dobry hosting, jak już ktoś napisał świetna administracja oraz pewność że nie jest to serv na chwilę jak 90% publikowanych na mpc forum, tworzonych przez pryszczatych gimbów. Attessia s2 daje Ci pewność spokojnej inwestycji finansowej w swoją postać, a pieniądze z rejestracji i dodatkowych udogodnień nie nabijają kieszeni adminom a idą bezpośrednio na opłacenie hostingu. POLECAM WSZYSTKIM LUBIĄCYM SERVERY MEDIUM/EASY. Ja jako długoletni gracz w S&F czekam na Attessie s3 HARD (tak jak s1) o ile taka powstanie kiedykolwiek.

Opublikowano

Serwer robiony pod kasę, gratulacje adminom którzy są po prostu popier.doleni, nie dość ze grzybów na start zaledwie 250, to jeszcze za następne 300 trzeba płacić ponad 30 zł. J**** WAS 

Opublikowano

I tu sie mylisz kolego. Na start dostajesz 2.5tysiaca grzybow a ceny w sms shopie nie sa zmienione tylko wizualnie. Wystarczy kliknąć na nie i przeniesie nas do sms shopa :) oto cennik:

se63ig.jpg

Moderatora forum proszę o usunięcie komentarza Grzesio64, jest on nieprawdziwy. Grzesio umyślnie działa na szkodę servera. Takie coś nie powinno mieć miejsca na takim forum.

Opublikowano

Serwer robiony pod kasę, gratulacje adminom którzy są po prostu popier.doleni, nie dość ze grzybów na start zaledwie 250, to jeszcze za następne 300 trzeba płacić ponad 30 zł. J**** WAS 

Jesteś idiotą albo pomyliłeś serwery. 

Grzybów na start jest 2.500, a 100% zysków aut. idzie na hosting.

Opublikowano

Jeżeli mówisz o naszym świecie 1 to tak oczywiście serwer pod kasę ;) szkoda tylko, że wszystko idzie na opłacenie VPS'a ;) grzybków na start aż 250 jak na serwer Hard i tak jest to dużo w porównaniu z globalem, dlaczego za następne 300 trzeba płacić? nikt cię do tego nie namawia wręcz przeciwnie ten kto ma czas może sobie grzybki uzbierać z misji, natomiast jeżeli nie masz czasu no to masz możliwość zakupienia ich jak każda normalna gra ;) w porównaniu z globalem i tak za 30zł masz więcej grzybków u nas.

Co to ma być obrażanie administracji? z jakiego powodu? brak kultury osobistej do tego nikt nie zmusza cię do gry wystarczyło odejść na inny serwer skoro wolisz serwery EASY lub 4FUN z 999999999 ilością grzybków, brakiem rywalizacji i do tego jeszcze serwer z bugami to droga wolna.

Pozdrawiam

Opublikowano

Oczywiście że tak. Mam rozumieć że bany za bota są permanetnie banowane? To samo z bugiem znalezionym przez gracza gdzie go nie wyjawi? Czy leci ban na ip? 

Sama maszyna kosztuje dużo, database, www i inne pierdoły. Do tego jest potrzebne utrzymanie. 3 złote sms'em to jest bardzo tanio, mogliby zrobić nawet za 10 - wtedy można oczerniać że serwer jest zrobiony pod pieniądze.

Maszyna kosztuje, okej. Ale.. mysql od kiedy kosztuje? Strona jest wręcz darmowa. Zapłacenie 30 zł to naprawdę wyczyn.. 3,69 zł sms = 1,5 zł na wirtualny portfel :)

Inne pierdoły tzn? Co jest pierdołą i kosztuje? Skrypty z epvp? Bo nie rozumiem ;) Widać, że jesteś bardzo obeznany w tym temacie. Nawet mysql kosztuje ^^ #hehe

Opublikowano

Maszyna kosztuje, okej. Ale.. mysql od kiedy kosztuje? Strona jest wręcz darmowa. Zapłacenie 30 zł to naprawdę wyczyn.. 3,69 zł sms = 1,5 zł na wirtualny portfel :)

Inne pierdoły tzn? Co jest pierdołą i kosztuje? Skrypty z epvp? Bo nie rozumiem ;) Widać, że jesteś bardzo obeznany w tym temacie. Nawet mysql kosztuje ^^ #hehe

MySQL u nas stoi na osobnej maszynie

Nie zdajesz sobie sprawy ile zasobów potrafi zabrać MySQL przy tak dużych bazach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...