Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ceny takie same jak na S1, piwka tyle samo, teraz z misji można wydropić 10 grzybów jednak szansa jest zmniejszona.

Opublikowano

Ceny takie same jak na S1, piwka tyle samo, teraz z misji można wydropić 10 grzybów jednak szansa jest zmniejszona.

Czyli z misji jest szansa tylko na 10 grzybkow? Czy jest np. 30% na 2/3/5/10 grzybków?

Opublikowano

Ponad 12,000 graczy!

hahaha gilu masz bujna wyobraznie. jest 6400 kont. napewno 6000 to konta 1-50lv. . dziennie srednio jest 30-60graczy online. . gilu zmien te 12 tysiecy bo to jest smieszne

Opublikowano

Ponad 12,000 graczy!

hahaha gilu masz bujna wyobraznie. jest 6400 kont. napewno 6000 to konta 1-50lv. . dziennie srednio jest 30-60graczy online. . gilu zmien te 12 tysiecy bo to jest smieszne

Aktualna liczba graczy - 12,955

Dziennie jest od 500 do 750 graczy online.

Opublikowano

Ciul zaplace te 3.69 za ta rejestracje zobacze czy się opłaca 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Z tej strony robert611 z s1 , pisze to dlatego bo wiadomo , że gram od początków s1 i mam doświadczenie z attessią . Wszystkim polecam zakładać konta i grać attessia to najlepszy prywatny serwer w polsce ( nie znam wszystkich zagranicznych więc tu sie nie wypowiem , za to jest napewno lepsza od hu-sfgame  grałem tu i tam hu nie ma porównania z attessią ) Ekipa attessi to ludzie dostępni prawie cały czas , więc z każdym problemem można napisać i czekać na szybką odpowiedz .  Ogółem nowości na serwerze są pare razy lepsze od tych na plu . Według mnie pl nie dorównuje attessi w niczym , tylko ta sprawa z walkami gildi ^^

Naprawdę polecam grać , mam nadzieję że w swojej gildi na s2 spotkam wielu nowych ludzi .

Opublikowano

mam problem na attesi i to tak wyglada: pisze do Gruchy z problemem to ten wysyla mnie do Gilu. Pisze do gilu to ten do Sharka, a tego wgl nie ma. . . co do czego to nikt nie umi.. lenie, jedynie z lagami cos robia gdy sa.

Opublikowano

mam problem na attesi i to tak wyglada: pisze do Gruchy z problemem to ten wysyla mnie do Gilu. Pisze do gilu to ten do Sharka, a tego wgl nie ma. . . co do czego to nikt nie umi.. lenie, jedynie z lagami cos robia gdy sa.

Jak to nie ma? ;) na gg ani razu nie widziałem żadnej wiadomości od ciebie.

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...