Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maszyna kosztuje, okej. Ale.. mysql od kiedy kosztuje? Strona jest wręcz darmowa. Zapłacenie 30 zł to naprawdę wyczyn.. 3,69 zł sms = 1,5 zł na wirtualny portfel :)

Inne pierdoły tzn? Co jest pierdołą i kosztuje? Skrypty z epvp? Bo nie rozumiem ;) Widać, że jesteś bardzo obeznany w tym temacie. Nawet mysql kosztuje ^^ #hehe

Nie 30, a 80. Wydanie nawet 1zł jest nieopłacalne, bo nic z tego nie mamy.

Skrypty z epvp? Jedyne co mamy z epvp to czat(Już niedługo go zmienię) oraz pobieranie ID gracza.

4 zł nie majątek :) Ale wydając je na serwer na którym jest 170 kont a online 2 ludzi to troszkę szkoda mi tych złotych :)

Średnia ilość online to 15 osób.

a jednak. a gdy to napisalem to bana dostalem hehe porazka 

Przeczytaj wypowiedź Sharka jeszcze raz.

"tak dużych bazach"  :unsure:  hahahahahaha

Jesus marja porażka ...

Technicy z dupy :D

Tutaj nie trzeba nic komentować, gdyż autor posta jest skończonym idiotą. 

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pieknie. Zarejestrowałem się ale na start dostalem 250 grzybów. Gdzie reszta?. Mój nick TomMwo

Jesteś pewien że zarejestrowałeś się na s2 :) ?

Opublikowano

Wszystko pieknie. Zarejestrowałem się ale na start dostalem 250 grzybów. Gdzie reszta?. Mój nick TomMwo

Musiałeś pomylić serwery i prawdopodobnie zarejestrowałeś się na s1.

Opublikowano

Tak, ale można kupić awanturniczość w itemshopie.

Opublikowano

Witam, ja mam taki problem ponieważ mieszkam za granicą już pare dobrych lat i niestety nie dam rady zapłacić poprzez SMS. Czy jest szansa na skontaktowanie się z panem o zapłacenie przez przelew bankowy lub PayPal?

Pozdrawiam, ShineBow.

Opublikowano

Dołączam sie do pytania kolegi UP.

Zaczynam tam gre i szukam gildi, zeby sie rozwinac.

Oferuje Online przynajmniej 6h dziennie.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Na weekend włączyliśmy Event Expa oraz zwiększyliśmy szansę na zdobycie grzybów podczas misji o 30% ! Zapraszamy.

Opublikowano

heh chyba jesteście jedynym poważnym serwerem SF a nie interesowałem się tą grą z 2 lata jeżeli szukacie grafika do zrobienia jakiś rzeczy to pisać chętnie pomogę bo jak widać serwer się rozwija a takie projekty trzeba rozwijać coraz bardziej tak jak to jest z metin2 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...