Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No raczej nie, znowu padł

No raczej ni9e, bo ja expie cały czas ;-;

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Serwer z*******y cos tam wyskakuje jak go właczam ale to ignoruje, chodzi ^^

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Wyloguj sie to zobaczysz..

Takiego debila to ja jeszcze nie widziałem..

Wlaśnie logło, nie moge wbić ;d

Myślę że serwer po 2-3 dniach będzie w pelni sprawny ;) A po tygodniu pojawi się 1 250 lvl :D

<3 

Opublikowano

DZIEKI PED4ŁY ZA WIRUSY MUSZE ROBIC FORMATA JUZ DAJE TO DO SĄDU 

GAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Opublikowano

@EnJ0Y Grasz tu? :D

Nareszcie wbiłem ;)

<3 

Opublikowano

Dziękuje nie polecam, wirusy... http://screenshooter.net/101969330/gaeinpw jak wyłączę antywirusa to client działa ale co z tego, serwer ciągle nie.

Mi na C i D teraz wszędzie avast blokuje wirusy co sek bo trojany się rozszczepiły na cały dysk pozdrawiam , ADMINISTRACJA SPODZIEWAJCIE SIE ZA PARE MINUT WIEZIENIA 

TERAZ MI WSZĘDZIE WYKRYWA AGENTA NAWET W WINDOWS 32 FOLDERZE NIE POBIERAJCIE TEGO SYFU WIRUS SIE ROZSZCZEPIA NA ALL DYSKI 

f63m.jpg

Opublikowano

VBS:AGENT-KZ  JEST W CLIENCIE KTORY ROZSZCZEPIA WIRUSY NA CAŁE DYSKI W KAZDYM FOLDERZE MAM JUZ 500 WIRUSUW NA DYSKU ................ 

f63m.jpg

Opublikowano

gram :P

NIck?

Dostałem wiadomośc od GA na pw, że zrobią skan i dodadzą nowe clienty ;)

<3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...