Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 160KB/s pobiera. Śmiech na sali

edit: do 240 skoczyło !!

Ciesz się bo mi na mega.co się wgl ne pobiera ;-;

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

kazdemu sie pobiera tylko nie wam najwyzej wejdzie 15-20 min po stracie proste drewniane internety macie :D

Lepszy niż twój ( ::

Opublikowano

Pliki każdy stoi na gotowcu przerobionym tak samo jak ten jak dla mnie porażka ale polecam ;>

Cyrk.png

Opublikowano

Pliki każdy stoi na gotowcu przerobionym tak samo jak ten jak dla mnie porażka ale polecam ;>

masz pojecie co ty piszesz ? jaki gotowcy pokasz mi baranie jakie to sa plika czas 30 min czekam

Opublikowano

Wykrywać może wirusy ale to tylko błąd antywirusów ponieważ mają podobny kod źródłowy do zwyczajnego wirusa ale zapewniamy was że jest to niegroźne

START SERWERA ODBĘDZIE SIĘ O GODZINIE 18:00 A REJESTRACJA ZOSTANIE ODPALONA O GODZINIE 17;30 PONIEWAŻ MUSIMY DOKOŃCZYĆ ITEM-SHOPA

Opublikowano

to nie wirusy tylko plika brane pod uwage jako wirus po prostu trzeba wylaczyc antywirusa Proste

'' Po prostu trzeba wyłaczyc antywirusa proste '' ahahah , żeby mi kompa rozniosło 16 wirusów to jednak nie przypadek . 

f63m.jpg

Opublikowano

Jak ty avastem dysponujesz to się nie dziwie ^^:D

Nie mam zamiaru wydawać na płatego antivirusa , darmowe też dają dużo bezpieczeństwa więc mam rozumieć że we wirusy to fake hahha..płatne tym bardziej by wykryły że są w cliencie tutaj wirusy i to nie tylko z 16 a może z 30 

f63m.jpg

Opublikowano

Nie mam zamiaru wydawać na płatego antivirusa , darmowe też dają dużo bezpieczeństwa więc mam rozumieć że we wirusy to fake hahha..płatne tym bardziej by wykryły że są w cliencie tutaj wirusy i to nie tylko z 16 a może z 30 

Pani od polskiego płakała jak czytała  :D  :D   Pobierz sobie AD Ware, darmową wersje i przeskanuj. Avast ci znajdzie wirusy w globalu  :D  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...