Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znawca się znalazł. Kim ty jesteś że Tobie to oceniać kiedy serwer padnie? :)

Padnie potwierdzam , 100 osob na starcie nie działa logowanie , cofki , bugi . 

f63m.jpg

Opublikowano

Padnie potwierdzam , 100 osob na starcie nie działa logowanie , cofki , bugi . 

To musi od razu padać? Wszystko da się naprawić :)

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Ja wam wszystkim napiszę tak. Nie podoba się ? Wypierdalać i nie wracać. Ja jak i pewnie Administratorzy nie chcemy tutaj zjebów, którzy tylko i wyłącznie narzekają bo nie mogą chwili zaczekać. Bugi będą zawsze i były od zawsze, są częścią gry nierozłączną od lat. Cofki to samo. Serdeczny c**j w dupe wszystkim narzekającym, a do reszty mam pytanie. Kiedy server wróci ?

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Nie rozumiem administracja miala 2 tygodnie zeby narawic mini bugi a ja tu widze glowne bugi np:nie idzie zmieniac 6/7 ,na dolnym tym zoltym pasku otowrzyc mozna np bs a jak sie go zamknie to ten pasek nie dziala trzeba zrobic rlg,wchodzi 50 szybkosci ataku :D przy takim bonusie wystarczy helm,butki,mieczyk potka szybkosci ataku i juz jest zbugowane 

Opublikowano

NIe ma logowania? ;>

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Nie ma,ale dziwne jest to ze w rankingu osoby widze levelują sobie i to caly czas te same

Na razie sie zatrzymały z tego co widzę ;)

Online: 118 a ja wbić nie mogę ;-;

Spróbujcie na ch3 ;)

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Jimmi 80 ;-;

<3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...