Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie macie wirusów, polecam antywira zmienić na np. adware

Skanuję AVG, w dodatku mam problemy z kilkoma aplikacjami jak kolega wyżej, więc nie mów, że wirusów nie ma.

Raz jeszcze nie polecam. ._.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z ciekawości ściągnąłem clienta gdyż jak zobaczyłem spam o wirusach z ciekawości musiałem zobaczysz.

Nie srajcie, że darmowy Avast etc... gdyż ten antyvirus spełnia swoje darmowe zadania.

Ja posiadając Lavasoft Ad-Ware. Jeden z lepszych na rynku.

Odpaliłem clienta w piaskownicy....

Przez parę minut działa się całkowicie magia!

Totalnie nie polecam clienta, jest tak zasyfiony i zawalony wirusami, że jest to porażka.

Wszystkie pliki są zainfekowane trojanem, który zaraża cała resztę.

Usuńcie najlepiej download bo nie opłaca sie, żeby ludzie tracili dane z PC.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

To nic, że nie ma linku do pobrania na mpc, proszę o skan klienta. Nie będziemy narażać użytkowników na niebezpieczeństwo. Macie na to 1h.

(ma być widać informacje o skanowanym pliku)

Opublikowano

To nic, że nie ma linku do pobrania na mpc, proszę o skan klienta. Nie będziemy narażać użytkowników na niebezpieczeństwo. Macie na to 1h.

(ma być widać informacje o skanowanym pliku)

Kwiatku.

Clienta nie da się przeskanować bo wywala tyle błedów, że skan po prostu się zacina próbuję już 4 raz wrzucić wam skana przy 40% muszę komputer od nowa właczać. 

Wywal po prostu wszystkie linki do strony głównej. Ludzie sobie tym PC'ty poniszczą ...

D2Pq2tR.png

Opublikowano
Hem.. Co do serwera - Za dużo się nie wypowiem spodobała mi się jedynie zakładka tych wszystkich zabójstw i tak dalej.. Jednak - Wszystko jest dostępne na innych serwerach a gracze podążają za 'nowościami', które nie odbiegają od tematyki metina.. I to racja podjeżdża (bynajmniej mi) Xenox'em.. Mi się ogólnie serwer nie spodobał, ale życzę powodzenia i stabilności. ;)

Czytając wyżej komentarze kolegów z tymi wirusami.. Trochę mi to śmierdzi, jeżeli kilka osób skarży się na dużą ilość wirusów w kliencie gry. - Dlatego radzę walnąć skan klienta przez Team i wrzucić go aby rozchwiać wątpliwości co do wirusów.. a do póki nie będzie skanu nie radzę pobierać - Szkoda, aby ktoś stracił swoje dane :).
Pozdrawiam.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

client czysty jak pizda dziewicy

http://screenshooter.net/101423479/dsnulou

#edit ilość plików o 1 więcej bo skanowałem z wrzuconym hackiem :)

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

http://screenshooter.net/101966265/origwdu

Niestety mój Avast tak skanuje

bo client nie ma wirusa tylko patcher łączy się z jakimś zawirusowanym serwerem xD

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Nie polecem, serwer ma wiusy. Dowody? Pobrałem, miałem 10 GB miejsca teraz mam 9.5. Grałem nieco ponad 1h.

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

­Serwer Fajny lecz k***a co 15min gry wywala i zadne ku**** ch nie działa

banner.png

Opublikowano

GG trzeba było przeinstalować, ok, ale teraz znowu cs sie zjebał. Czeka mnie jakieś 5h PEŁNEGO skanowania komputera, ponieważ cały czas wyskakują mi jakieś wirusy oraz  opcja pełnego skanowania lub uruchomienia komputera. Ciekawe co potem sie zjebie, może windows? Nie polecam i odradzam pobierać clienta, nie, nie jestem jakimś dzieckiem, które sobie coś wymyśla..

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

GG trzeba było przeinstalować, ok, ale teraz znowu cs sie zjebał. Czeka mnie jakieś 5h PEŁNEGO skanowania komputera, ponieważ cały czas wyskakują mi jakieś wirusy oraz  opcja pełnego skanowania lub uruchomienia komputera. Ciekawe co potem sie zjebie, może windows? Nie polecam i odradzam pobierać clienta, nie, nie jestem jakimś dzieckiem, które sobie coś wymyśla..

PISMO IDZIE DO PROKURATURY W PONIEDZIALEK , ALL FOLDERY MI ZAWIRUSOWAŁO , JEŚLI KTOS UWAZA ZE AVAST JEST NIE WIARYGODNYM ANTYVIRUSEM TO DZIWNE ZE ALL PLIKI MI ZAWIRUSOWALO PRZEZ TEN CLIENT ŻE AZ VIRUS TOTAL MI SYPIE WIRUSAMI Z PLIKAMI W WINDOWS . 

f63m.jpg

Opublikowano

PISMO IDZIE DO PROKURATURY W PONIEDZIALEK , ALL FOLDERY MI ZAWIRUSOWAŁO , JEŚLI KTOS UWAZA ZE AVAST JEST NIE WIARYGODNYM ANTYVIRUSEM TO DZIWNE ZE ALL PLIKI MI ZAWIRUSOWALO PRZEZ TEN CLIENT ŻE AZ VIRUS TOTAL MI SYPIE WIRUSAMI Z PLIKAMI W WINDOWS . 

"Pobrałem metka, zawirusowało mi kompa" xDDDDD ale beka z ciebie na ts typie ;dddd

Opublikowano

Wiesz aby co to virustotal? xD avast to gówno, widzi sam w sobie wiry, aż pobiore tego clienta i obczaje jak to jest xD

Nie pobiorę, strona mi nawet nie działa. :/

­azYIWDl.png

Opublikowano

Wsyzstko racja, niestety. Server fajny przez te ok 2h grania.

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Dobrze sie gra ale są małe problemy ddosuja serwer wiec i strona offnieta ale to kwestia czasu a co do wirusów to nie ma.

Opublikowano

co wy z tymi chorymi tekstami

"Ide do sądu" 

Pobieraliście na własną odpowiedzialność.

Dobra nauczka na przyszłość aby nie pobierać plików niezaufanych bez skana :)

Teraz można tak to ująć "Beka z was" bez urazy :)

Opublikowano

Dobrze sie gra ale są małe problemy ddosuja serwer wiec i strona offnieta ale to kwestia czasu a co do wirusów to nie ma.

Wlacz sobie "mój komputer", zapamiętaj ile masz pamięci, pograj chwilę, potem odśwież i zobacz ile ci nagle pamięci ubyło. potem usun metina i włącz antyvira na całą noc ;-;

@kopson44 JA nic nie mówię o sądzie. Nie mam zamiaru się włóczyć po sądach za byle gówno. Komputera mi nie zjarało.

<3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...