Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Nie napalajcie się tak na ten serwer. Niektórzy za bardzo są pewni siebie i startu, taka prawda. Coś czuje ze to ich troche sprowadzi na złą strone i złych ludzi.  Poza tym serwer Wam zbrzydnie, bo ile razy można grac to samo.

Opublikowano

­Nie napalajcie się tak na ten serwer. Niektórzy za bardzo są pewni siebie i startu, taka prawda. Coś czuje ze to ich troche sprowadzi na złą strone i złych ludzi.  Poza tym serwer Wam zbrzydnie, bo ile razy można grac to samo.

Na złą stronę i złych ludzi? Za dużo telewizji się naoglądałeś :P Staramy się robić konkursy dla graczy, ogarniamy te pliki już bardzo długo. Nie rozumiem tylko po co te hejty, mi by było głupio chodzić po prezentacjach innych serwerów i wypisywać głupoty na ich temat..

Opublikowano

Widze kolejny wróżbita maciej.

Aktualnie 700kont + zrobionych! :)

Opublikowano

@EnJ0Y

Liczymy na 1000+ :)

@topic

Start już o 18:00 zapraszamy!

Liczycie na 1000+ coś mi się nie widzi forum prawie że nie żyje i jest małe zainteresowanie na MPC  no ale nie ma co gdybać wszystko wyjdzie w praniu.

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

­

Widze kolejny wróżbita maciej.

Aktualnie 700kont + zrobionych! :)

pare stron wczesniej było ich 800+, jestescie jedynym serwerem na którym konta przed startem ubywaja, gratulcje. i tak wrozbita maciej bo dobrze wiem jak to sie skonczy, 15 reaktywacja tego samego serwera wiec kazdy kto ma mózg i potrafi myslic nie zagra bo wie ze to bez sensu

Opublikowano

Nie wiem po oc siedzisz tak w tym temacie i sie wypowiadasz niepotrzebnie, irytuje mnie takie cos. Tak naprawde widzicie zagrozenie ze strony zainteresowania tym serverem i probujecie cos zrobic z tym aby im utrudnic start ... Osobiscie polecam server i czekam na start :).

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

­

pare stron wczesniej było ich 800+, jestescie jedynym serwerem na którym konta przed startem ubywaja, gratulcje. i tak wrozbita maciej bo dobrze wiem jak to sie skonczy, 15 reaktywacja tego samego serwera wiec kazdy kto ma mózg i potrafi myslic nie zagra bo wie ze to bez sensu

parę stron wcześniej zaokrągliłem liczbę zarejestrowanych kont bo jest ich 750+

Opublikowano

Mimo niektórych złych opinii to dam wam szanse :) zawitam z ekipą na starcie 

Skąd zwój zmiany skilli ??  :)
Serwer będzie stał na Source ??
Co ile planujecie eventy ?? OX / zuo itd. ?? :)

Kto jest w Teamie ?? :O

Opublikowano

­

Nie wiem po oc siedzisz tak w tym temacie i sie wypowiadasz niepotrzebnie, irytuje mnie takie cos. Tak naprawde widzicie zagrozenie ze strony zainteresowania tym serverem i probujecie cos zrobic z tym aby im utrudnic start ... Osobiscie polecam server i czekam na start :).

Jestem na forum, mam prawo się wypowiadać gdziekolwiek chcę i zapragnę a ty nie masz nic w tej kwestii do gadania. Zagrożenie? Proszę Cie... zagrożenie to mogę czuć od serwerów tj Balmora czy MPCforum, a nie od gotowca który do postawienia jest w tydzień.

Opublikowano

mam nadzieje że po 1-2 dniach servera nie będzie max lvl 

mental i wp na deili miazdzyli wszystko mam nadzieje że tu tak nie będzie ;p

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

­

Jestem na forum, mam prawo się wypowiadać gdziekolwiek chcę i zapragnę a ty nie masz nic w tej kwestii do gadania. Zagrożenie? Proszę Cie... zagrożenie to mogę czuć od serwerów tj Balmora czy MPCforum, a nie od gotowca który do postawienia jest w tydzień.

Nie mówię tu o zabranianiu Ci wypowiedzi, ale wypowiadaj się na jakiś temat a nie hejtuj servera, bo on nawet jeszcze nie wystartował więc nie ma podstaw do tego ;).

Odbiegamy od tematu servera, więc już koniec tego. Chciałem tylko swoją opinie wyrazić na temat tego pisania.

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

­

Nie mówię tu o zabranianiu Ci wypowiedzi, ale wypowiadaj się na jakiś temat a nie hejtuj servera, bo on nawet jeszcze nie wystartował więc nie ma podstaw do tego ;).

Mam wiele podstaw do ''hejtu'' jak ty to ująłeś, m.in niekompetentna administracja z zawyżonym ego, dziurawe pobugowane pliki, skradziona prezentacja.

Opublikowano

­

Mam wiele podstaw do ''hejtu'' jak ty to ująłeś, m.in niekompetentna administracja z zawyżonym ego, dziurawe pobugowane pliki, skradziona prezentacja.

Za to Ty jesteś zajebistym administratorem, totalne zero nie administrator z  Ciebie. Ta administracja potrafi więcej od Ciebie harnasiu. :)

Co do serwera, polecam ze względu na Weight'a. 

Opublikowano

­

Dobra, skończ szczylu bo mnie irytujesz, dorośnij kozaku ;) Dobrze że ty jesteś kompetentny. Udowodnij że prezentacja jest skradziona, bo z tego co ja wiem to mamy prawo do jej wykorzystania.

Opublikowano

­

Dobra, skończ szczylu bo mnie irytujesz, dorośnij kozaku ;) Dobrze że ty jesteś kompetentny. Udowodnij że prezentacja jest skradziona, bo z tego co ja wiem to mamy prawo do jej wykorzystania.

Gdy ją wrzuciliście mieliście gówno nie prawo, dlatego dla mnie dalej jesteście złodziejami.

Opublikowano

@Dxnek

Gdy ją wrzucałem zezwolił mi na używanie autor tej prezentacji, a ja za nią płaciłem. A złodziejami to sobie kolegów nazywaj(o ile ich masz) :)

Opublikowano

''Zbugowana deila to jest to, czego chciałem'' xD

Nie polecam ze względu na pliki oraz nieudolną administrację..

Ciekawe po jakim czasie od startu będzie włam.  :rolleyes:

KD +7 będą w is?

Opublikowano

KD +7 będą w is?

Ludzie, czy was w szkole nie uczyli jak uzasadnić opinię? To ja powiem że ty jesteś pedałem, i pier**** chamem bo tak mi się podoba. Czy twoim zdaniem to jest opinia? Przecież jak tak mogę uważać i to moje zdanie, zastanów się co piszesz.

Muszę Cię rozczarować ale włamu nie będzie :)

Opublikowano

KD +7 będą w is?

Niestety złe info masz, bo jest odbugowana. :(

Opublikowano

Chętnie zagram, jest jakaś gildia z TS? 

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...