Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

X'rayku spokojnie, mam wstawić SS jak Ty się pogrążasz? 

Bo dość tego było ;)

aw. w ile wbije max.

­

Przykro mi, nie jestem Xray :)

To nie jest Xray,

mial admina na 3 serii xantisa, i upadl.

i teraz gada ze ten upadnie itd itd. ;-)

A co do maxa.

24h. -)

Tak, miałem GA na 3 serii Xantis'a. 

Weight nas ośmieszał pod prezentacją, wypominał, ze pliki gotowe i do dupy, a sam na nich teraz serwer stawia  <3

PS. Jeśli chodzi o moją posadę na Xantisie, to przez cały czas co serwer stał, nie mogłem się doprosić ani u Maxrika, ani u Xray'a, o danie praw do np. banowania graczy. Żenada.

Jeśli chodzi o Castiosa, to możliwe, że trochę postoi, ale wielu graczy raczej nie będzie.

Opublikowano

Przykro mi, nie jestem Xray :)

Tak, miałem GA na 3 serii Xantis'a. 

Weight nas ośmieszał pod prezentacją, wypominał, ze pliki gotowe i do dupy, a sam na nich teraz serwer stawia  <3

PS. Jeśli chodzi o moją posadę na Xantisie, to przez cały czas co serwer stał, nie mogłem się doprosić ani u Maxrika, ani u Xray'a, o danie praw do np. banowania graczy. Żenada.

Jeśli chodzi o Castiosa, to możliwe, że trochę postoi, ale wielu graczy raczej nie będzie.

Wrózbita Maciej? :D

No bo gowno zrobiliscie na tych plikach, bugi te same + dalo sie bugowac strzalki ( wsadzac kd do nich ) 

A on je odbugowal zapewne. ( imaguś )

Pozdrawiam, xPaffelek!  :)

Opublikowano

Panie i Panowie, mamy nowego samca alfa na forum.

Dungi solo można wchodzić czy trzeba szukać ogona?

Początkowe solo.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Początkowe solo.

­

Weight

na 180 broń nadal na kazdy + po 200 każdej pereł? czy szansa na ulepszenie eq 100% na każdy +?

wilowo.jpg

Opublikowano

Polecam z całego serca, dość znam ekipę i muszę przyznać iż znają się na rzeczy.

Oczywiście zagram. ­

Znają się na rzeczy? A przypomnij sobie Xantisa, który wystartował pochodził 3/4 dni i padł. Z tym serwerem będzie identycznie, 2/3 ataki na serwer i serwera nie ma. ;) Podziękuje.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Widze jakies chore zazdrosci chlopaki macie wszyscy. Ja wejde i z checia zagram z dziewczyną :) Serwer wyglada na ciekawy, mamy troche wolnego czasu wiec z checia na niego wejde. Naprawde na pierwszy rzut oka serwer miodzio. Polecam i zapraszam na serwer. Widzimy sie jutro o 18

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Ninja da rade solo ogarniać metki, bossy? Bo jakoś nie śni mi się godzinę bić spota czy bossa, bądź metki.

Da. ;)

­

Opublikowano

Znają się na rzeczy? A przypomnij sobie Xantisa, który wystartował pochodził 3/4 dni i padł. Z tym serwerem będzie identycznie, 2/3 ataki na serwer i serwera nie ma. ;) Podziękuje.

Widzisz i znowu się mylisz dzieciaku :) za dużo pieniędzy włożyłem w ten serwer aby pozwolić go zamknąć. Mówisz kilka ataków i padnie? Wal śmiało chłopczyku, akurat o zabezpieczenia nie mam się co martwic.

Zapraszamy na serwer :)

Opublikowano

­

No, popisałeś się. Nawet nie zaprzeczyłeś.

Czekam na start, bo chcę się pośmiać  <3

Dyskusja z mojej strony jest zakończona. 

Opublikowano

Widzisz i znowu się mylisz dzieciaku :) za dużo pieniędzy włożyłem w ten serwer aby pozwolić go zamknąć. Mówisz kilka ataków i padnie? Wal śmiało chłopczyku, akurat o zabezpieczenia nie mam się co martwic.

Zapraszamy na serwer :)

Każdy tak mówi ... potem przychodzi co do czego jeden atak od jakiego byle jakiego typa i serwer upadł  :unsure:  Smutne  xD

Da. ;)

­

Zapomniałeś dodać - ''To zależy ile mi przelejesz na konto to da a może nie da'' ;) - Prawda boli  <3

A co do serwera to nie polecam będzie tak jak zawsze i tak jak większość serwerów ... Syf , kiła i mogiła ;) 

Powodzenia na starcie może te 100 osób które będą grały zarwą 1 nockę na farcie  B)

Opublikowano

No, popisałeś się. Nawet nie zaprzeczyłeś.

Czekam na start, bo chcę się pośmiać  <3

Dyskusja z mojej strony jest zakończona. 

Każdy tak mówi ... potem przychodzi co do czego jeden atak od jakiego byle jakiego typa i serwer upadł  :unsure:  Smutne  xD

Zapomniałeś dodać - ''To zależy ile mi przelejesz na konto to da a może nie da'' ;) - Prawda boli  <3

A co do serwera to nie polecam będzie tak jak zawsze i tak jak większość serwerów ... Syf , kiła i mogiła ;)

Powodzenia na starcie może te 100 osób które będą grały zarwą 1 nockę na farcie  B)

Obaj żałośni, aż szkoda komentarza.

KLIENT:

https://mega.co.nz/#!zgUgDToB!iR-nzjhVlu3IMBVCS4wdT0GD8qt3_tiru5B9Mwgyyes

http://prntscr.com/61h3h4

­

Opublikowano

@RidensMoriar

Nikt z tej ekipy nie stawiał żadnego serwera "shayen" 

Gdzie są moderatorzy tego forum? Z tego co widziałem to w regulaminie za nie uzasadnioną krytykę jest warn.

Opublikowano

@RidensMoriar

Nikt z tej ekipy nie stawiał żadnego serwera "shayen" 

Gdzie są moderatorzy tego forum? Z tego co widziałem to w regulaminie za nie uzasadnioną krytykę jest warn.

Nie spinaj sie tak... On wystawial serwer... moze i nie shayen ale inny na 100% bo dobrze pamietam.

Opublikowano

Nie spinaj sie tak... On wystawial serwer... moze i nie shayen ale inny na 100% bo dobrze pamietam.

Tak dokładnie pewnie chodzi ci o Xantis'a ale tamten server padł przez nieodpowiedniego człowieka w teamie itd tutaj tego nie bedzie. :)

Opublikowano

@Weight Umiesz zrobić coś swojego ? pliki dosłownie tak jak Alaria wszystko z gotowca no hmm dodałeś inne kostiumy ? Brawo dla Ciebie.

Ps : Jeżeli chciałeś zaimponować że w prezce dajesz też to co Panie dostają na start to powinieneś je dać jako pierwsze a jako drugich Panów.

Anty warn :

"Serwer super" osobiście nie polecam, i nie zagram.

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...