Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PafloBM

Zapomniałem, już dodaję. Jeszcze łatkę do patchera wgram.

@topic

Startujemy już dziś!!

Dobrze także czekamy na start, zobaczymy ile przez te 2 tygodnie bety ogarneliście.

Skoro ja robiłem Neudię półtora miesiąca przez cały czas testowali ludzie i nadal było w c**j bugów. ;)

Ale nie oceniam jeszcze, wejdę zobaczę ile bugów/błędów zostało jeszcze z Deili. ;)

Żebyś się nie zdziwił jak na start, pewna osoba Navi nie weźmie i będzie latać. ;)

Ja tylko mówię nie grożę, tak samo wypisałem rzeczy które nie działały zobaczymy czy naprawiliście. :D

Opublikowano

Dobrze także czekamy na start, zobaczymy ile przez te 2 tygodnie bety ogarneliście.

Skoro ja robiłem Neudię półtora miesiąca przez cały czas testowali ludzie i nadal było w c**j bugów. ;)

Ale nie oceniam jeszcze, wejdę zobaczę ile bugów/błędów zostało jeszcze z Deili. ;)

Żebyś się nie zdziwił jak na start, pewna osoba Navi nie weźmie i będzie latać. ;)

Ja tylko mówię nie grożę, tak samo wypisałem rzeczy które nie działały zobaczymy czy naprawiliście. :D

Warto dodać, że jak ty coś robisz półtora miesiąca to inni zrobią to w tydzień.

Opublikowano

MKS,TEODOR,FLOURINE SOBIE U CB NAVI BRALI ^^ . Czekamy czekam na serwer aby było te 500 stałych graczy i miodzio : )
Opublikowano

Ty myślisz że jesteśmy takimi debilami, żeby bash panelu nie zablokować? Aha no fakt, ty go nie umiałeś zablokować to nikt nie umie przepraszam cię guru ;)

Dość mam odpisywania gimbazie.

@topic

Start już o 18:00!

Opublikowano

Ty myślisz że jesteśmy takimi debilami, żeby bash panelu nie zablokować? Aha no fakt, ty go nie umiałeś zablokować to nikt nie umie przepraszam cię guru ;)

Dość mam odpisywania gimbazie.

@topic

Start już o 18:00!

Haha downa masz? BashPanel na tych plikach był zablokowany już więc co ty pierdolisz?

BashPanel możesz tylko sobie Raty nadawać, zmieniać dzień/noc. ;)

Nie zdziwię się jak Siwy wejdzie na serwer, weźmie sobie Navi trochę. :)

Tak samo Imaguś poprawił leczenie itd? Gówno prawda bo widzę że nadal jest tak samo.  xD  xD

Edit: Byście chociaż w kliencie nazwę poprawnie wpisali...  xD

ppcrdl.jpg

No BashPanel nie zablokowany nie?

1f6md1.jpg

Widzę nawet moich plikców używacie: Widać Neudia.eu nawet wpis z Channela 1. ;)

Opublikowano

Proponuję zignorować tego dzieciaka Asfena, jak czytam jego posty to aż mi się płakać chce. 

Co do serwera, to nie mogę założyć konta na forum. Wypełniam wszystko, daję kontynuuj, wszystkie dane się kasują, a konta nie ma i email nie przychodzi.

Opublikowano

Proponuję zignorować tego dzieciaka Asfena, jak czytam jego posty to aż mi się płakać chce. 

Co do serwera, to nie mogę założyć konta na forum. Wypełniam wszystko, daję kontynuuj, wszystkie dane się kasują, a konta nie ma i email nie przychodzi.

Tak wiem ale pan Maxrik podobno zablokował BashPanel, który był już od początku plików zablokowany tak?  xD  xD

Opublikowano

Haha downa masz? BashPanel na tych plikach był zablokowany już więc co ty pierdolisz?

BashPanel możesz tylko sobie Raty nadawać, zmieniać dzień/noc. ;)

Nie zdziwię się jak Siwy wejdzie na serwer, weźmie sobie Navi trochę. :)

Tak samo Imaguś poprawił leczenie itd? Gówno prawda bo widzę że nadal jest tak samo.  xD  xD

Edit: Byście chociaż w kliencie nazwę poprawnie wpisali...  xD

ppcrdl.jpg

No BashPanel nie zablokowany nie?

1f6md1.jpg

Widzę nawet moich plikców używacie: Widać Neudia.eu nawet wpis z Channela 1. ;)

Co do bash panelu, to nie był zablokowany bo mamy inne game niż ten twój syf :)

Ty myślisz że jak zrobisz screena swojego configu to on wszędzie tak samo wygląda? Nie no, ty naprawdę nie jesteś zbyt inteligentny :)

Opublikowano

Kolejna bezpodstawna krytyka, czekamy na twój serwer(oczywiście raport poleciał)

Powiedział "w teamie banda rozkapryszonych dzieci - to sie nie uda" Pochwal się chłopczyku wiekiem? bo założę się, że więcej niż 15 nie masz. Nikogo z teamu nie znasz, a jednak musisz dołożyć swoje 5 groszy bo by Cię poskręcało jakbyś tego nie zrobił nie? Trochę kultury bo to już żałosne się robi :)

Zobaczymy czy po starcie rowniez bedziesz taki wyszczekany :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Prezentacja starannie wykonana, ale hwangi? Serio  8S  Moglibyście zmienić wygląd zbroi, ale kto co woli..  ^_^  Prezentuje się fajnie, ale jak wyjdzie z serwerem się okaże. Może zawitam na nim. Powodzenia na starcie  <3

Opublikowano

Bony wchodzą maksymalnie? Będzie opcja żeby wziać skill G np 4x P i G1 berek u bodego czy G1 u mentala silne ?

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Zobaczymy czy po starcie rowniez bedziesz taki wyszczekany :)

Zobaczymy czy ty nadal będziesz robił z siebie debila :)

@topic

Gotowi na start? Zapraszamy!

Opublikowano

Bony wchodzą maksymalnie? Będzie opcja żeby wziać skill G np 4x P i G1 berek u bodego czy G1 u mentala silne ?

U kapitana  berek można cofnąć jak i silne :)

wilowo.jpg

Opublikowano

Co do bash panelu, to nie był zablokowany bo mamy inne game niż ten twój syf :)

Ty myślisz że jak zrobisz screena swojego configu to on wszędzie tak samo wygląda? Nie no, ty naprawdę nie jesteś zbyt inteligentny :)

Spinasz dupcie do Asfena ze swoimi Guardami, a jesscze nie slyszalem o jakims twoim wybitnym serverze, więc powsciągnij Ego i jak ten serwer będzie stal więcej niż 72h to masz mój respect i limit like'ow, Powodzenia (Mission config Loaded).
Opublikowano

Zobaczymy czy ty nadal będziesz robił z siebie debila :)

@topic

Gotowi na start? Zapraszamy!

Widzisz? Jeszcze kilka postow wspominales cos o kulturze a wychodzi na to, ze nie masz jej za grosz.

@ O ktorej start?

Srij9JT.png

Opublikowano

Widzisz? Jeszcze kilka postow wspominales cos o kulturze a wychodzi na to, ze nie masz jej za grosz.

@ O ktorej start?

Nie mam kultury? bo napisałem prawdę? czy może dlatego że zwróciłem uwagę wyszczekanemu dzieciakowi? Skoro rodzicie cię nie potrafili kultury nauczyć to ktoś to musi zrobić za nich. Nie mam zamiaru pisać z kimś o tak niskim poziomie cya ;)

@topic

Start o 18 :)

Opublikowano

Balans postaci wzgledem PVP jest ? I ponawiam pytanie czy bony max wchodza bo nie wyczytalem tego z prezki... ?

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Balans postaci wzgledem PVP jest ? I ponawiam pytanie czy bony max wchodza bo nie wyczytalem tego z prezki... ?

Bony wchodzą max.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Balans jest zrobiony pracowaliśmy nad nim przez tydzień :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...