Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak dokładnie pewnie chodzi ci o Xantis'a ale tamten server padł przez nieodpowiedniego człowieka w teamie itd tutaj tego nie bedzie. :)

Jeszcze teraz znalazlem Beviar.eu w jego postach...

3626414231713421157126.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh tyle już tych serwerów powstało że szkoda gadać rok 2014/15 to największe lata klęsk prywatnych serwerów metin2 a nie wspomnę co się będzie dziać w 2016 roku...
Nie zagram ale mogę polecić może dwa dni po starcie wpadnę bo nie wiem czy warto pobierać clienta na darmo,oczywiście nigdy nie mów hop do puki nie przeskoczysz,ale wolę powiedzieć hop niż pobierać na darmo clienta nigdy nic nie wiadomo widzimy się możliwe że dwa dni po starcie o ile serwer będzie trybić różnie to bywa :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Eh tyle już tych serwerów powstało że szkoda gadać rok 2014/15 to największe lata klęsk prywatnych serwerów metin2 a nie wspomnę co się będzie dziać w 2016 roku...

Nie zagram ale mogę polecić może dwa dni po starcie wpadnę bo nie wiem czy warto pobierać clienta na darmo,oczywiście nigdy nie mów hop do puki nie przeskoczysz,ale wolę powiedzieć hop niż pobierać na darmo clienta nigdy nic nie wiadomo widzimy się możliwe że dwa dni po starcie o ile serwer będzie trybić różnie to bywa :P.

Będzie, będzie :-)

Opublikowano

@Weight Umiesz zrobić coś swojego ? pliki dosłownie tak jak Alaria wszystko z gotowca no hmm dodałeś inne kostiumy ? Brawo dla Ciebie.

Ps : Jeżeli chciałeś zaimponować że w prezce dajesz też to co Panie dostają na start to powinieneś je dać jako pierwsze a jako drugich Panów.

Anty warn :

"Serwer super" osobiście nie polecam, i nie zagram.

Wejdz do gry i zobacz.

A nie hejtuj tutaj. ;-)

Alar*a ma gotowca i te same bugi co vent**.eu. ;-)

Opublikowano

@PafloBM nie mam po co wchodzić i marnować czasu, beviar... czy jak mu tam i wystarczy by znać waszą ekipe :D

Beviar nadal stoi jak widzę, 0 graczy online, ale stoi, i tam nie bylo reklamy.

a tutaj jest reklama. ;-)

Opublikowano

@PafloBM No nie mam zamiaru sie kłócić ale jak postoicie z 2 mies będziecie mieli ~300 graczy online to wbije i nawet zrobie wam przelew za jakies 10zł w nagrode że daliście rade.

😅

Opublikowano

ile % na ulepszenie eq???? tak jak wczesniej 50-70% czy zmieniiście na 100% i czy na broń 180 level potrzeba na każdy + 200x każdej perły ???? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Z GÓRY DZIĘKI

wilowo.jpg

Opublikowano

@PafloBM No nie mam zamiaru sie kłócić ale jak postoicie z 2 mies będziecie mieli ~300 graczy online to wbije i nawet zrobie wam przelew za jakies 10zł w nagrode że daliście rade.

nie jestem w teamie. ;-)

postoi dlugo, o to się nie martw. ;p

Opublikowano

Jeszcze 2015 się dobrze nie zaczął a ty o 2016 mówisz? Dzieciaku, największą klęską tego forum jesteś ty, wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia.

Żyj sobie dalej w tym swoim małym, ograniczonym do minimum świecie, i przestań wylewać swoje żale na publicznym forum.

Post zaraportowany, bo jest to bezpodstawna krytyka.

@topic

Serwer jest odbugowany, trwały 2 tygodniowe beta testy, nikt z tych ograniczonych ludzi(czyt. hejterów) nawet nie raczył wejść na serwer, Zapraszamy na start :)

Opublikowano

Hemm powodzenia Imaguś. :)

Szkoda tylko że używasz klienta Neudii gdzie sam dodałem np: BS 5 slotów, Zamianę EQ, kilka innych rzeczy bo wiem że ty tego byś sam nie umiał dodać.

Ale trudno c**j z tym, ciekawe czy naprawiłeś Dungeony... Wątpię że to ogarnąłeś skoro ja z Florjanem siedzieliśmy nad tym 3/4 dni. ;)

Kolejna rzecz: Działają ci teraz Dungeony tak? Zobaczysz przy 300/400 + online niech wszyscy na nie wejdą zobaczysz ile osobom dungi nie działają. ;)

Było tam sporo bugów/błędów na Channele, Dungeony.

BS Nie działa sprawnie gdyż jak minimalizujesz BS to nie zmienia bonów, tego też pewnie nie poprawiłeś ale c**j z tym.

Mało od siebie dałeś, tylko tekstury kostiumów, broni, zbroi zmieniłeś trochę handlarzy i drop i tyle w sumie.

Ale życzę powodzenia to tylko moja opinia także nie hejtuję! :)

Wbiję jutro na start zobaczyć jak serwer wygląda, ile poprawiłeś od startu mojej Neudi.  :rolleyes:

Jeszcze pamiętam że szaman miał zbugowane skille, mało bił ale Imaguś wątpię że to ogarniesz typu np: Helera.  xD

Opublikowano

@Asfen.

Kogo jak kogo ale Ciebie się tu nie spodziewałem, że ty masz czelność wgl tutaj pisać... Ale dzięki za opinię, przynajmniej starałeś się ją uzasadnić, ale cóż nie wyszło.

@topic

Start już jutro o 18:00 Zapraszamy na start!

Opublikowano

@Asfen.

Kogo jak kogo ale Ciebie się tu nie spodziewałem, że ty masz czelność wgl tutaj pisać... Ale dzięki za opinię, przynajmniej starałeś się ją uzasadnić, ale cóż nie wyszło.

@topic

Start już jutro o 18:00 Zapraszamy na start!

Maxrik żebyś nie był taki pewny siebie, poczekaj wejdzie pewnie Siwy na serwer weźmie sobie Navi wtedy będzie inaczej piał #Jak na Neudii to było. ;)

Edit: Imaguś ogarnąłeś buga z BS?, Butelkami Expa?, DMG Helera/Smoka?

Opublikowano

@Asfen.

Nie ma butelek expa, dmg healera/smoka poprawione, bug z bs'em poprawiony, dodam nawet że została poprawiona chmurka ninjy oraz wiele więcej. Także wejdź "techniku" do changelogu na forum i skończ spamować!

Opublikowano

Jeszcze 2015 się dobrze nie zaczął a ty o 2016 mówisz? Dzieciaku, największą klęską tego forum jesteś ty, wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia.

Żyj sobie dalej w tym swoim małym, ograniczonym do minimum świecie, i przestań wylewać swoje żale na publicznym forum.

Post zaraportowany, bo jest to bezpodstawna krytyka.

@topic

Serwer jest odbugowany, trwały 2 tygodniowe beta testy, nikt z tych ograniczonych ludzi(czyt. hejterów) nawet nie raczył wejść na serwer, Zapraszamy na start :)

Dzięki za krytykę,bardzo przez ten post mnie zachęciłeś do nie wbicia na serwer.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer beznadziejny, postawiony na gotowcu, w teamie banda rozkapryszonych dzieci - to sie nie uda :D

Nie polecam, szkoda marnowac czas na tak niepewne projekty.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dzięki za krytykę,bardzo przez ten post mnie zachęciłeś do nie wbicia na serwer.

No i o to mi chodziło, ludzi ograniczonych nie chcemy na serwerze ;)

Serwer beznadziejny, postawiony na gotowcu, w teamie banda rozkapryszonych dzieci - to sie nie uda :D

Nie polecam, szkoda marnowac czas na tak niepewne projekty.

Kolejna bezpodstawna krytyka, czekamy na twój serwer(oczywiście raport poleciał)

Powiedział "w teamie banda rozkapryszonych dzieci - to sie nie uda" Pochwal się chłopczyku wiekiem? bo założę się, że więcej niż 15 nie masz. Nikogo z teamu nie znasz, a jednak musisz dołożyć swoje 5 groszy bo by Cię poskręcało jakbyś tego nie zrobił nie? Trochę kultury bo to już żałosne się robi :)

@topic

Zapraszamy na serwer! :)

Opublikowano

Hemm powodzenia Imaguś. :)

Szkoda tylko że używasz klienta Neudii gdzie sam dodałem np: BS 5 slotów, Zamianę EQ, kilka innych rzeczy bo wiem że ty tego byś sam nie umiał dodać.

Ale trudno c**j z tym, ciekawe czy naprawiłeś Dungeony... Wątpię że to ogarnąłeś skoro ja z Florjanem siedzieliśmy nad tym 3/4 dni. ;)

Kolejna rzecz: Działają ci teraz Dungeony tak? Zobaczysz przy 300/400 + online niech wszyscy na nie wejdą zobaczysz ile osobom dungi nie działają. ;)

Było tam sporo bugów/błędów na Channele, Dungeony.

BS Nie działa sprawnie gdyż jak minimalizujesz BS to nie zmienia bonów, tego też pewnie nie poprawiłeś ale c**j z tym.

Mało od siebie dałeś, tylko tekstury kostiumów, broni, zbroi zmieniłeś trochę handlarzy i drop i tyle w sumie.

Ale życzę powodzenia to tylko moja opinia także nie hejtuję! :)

Wbiję jutro na start zobaczyć jak serwer wygląda, ile poprawiłeś od startu mojej Neudi.  :rolleyes:

Jeszcze pamiętam że szaman miał zbugowane skille, mało bił ale Imaguś wątpię że to ogarniesz typu np: Helera.  xD

Ta ...

Bo ty myślisz że to co ty dodałeś to tylko ty potrafisz  <3

Ludzie w 2005 roku potrafili już tyle co ty teraz

( Przypominam że mamy 2015)

Takze tobieto juz perma powinni wyjebac dawno temu

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

No i o to mi chodziło, ludzi ograniczonych nie chcemy na serwerze ;)

Kolejna bezpodstawna krytyka, czekamy na twój serwer(oczywiście raport poleciał)

Powiedział "w teamie banda rozkapryszonych dzieci - to sie nie uda" Pochwal się chłopczyku wiekiem? bo założę się, że więcej niż 15 nie masz. Nikogo z teamu nie znasz, a jednak musisz dołożyć swoje 5 groszy bo by Cię poskręcało jakbyś tego nie zrobił nie? Trochę kultury bo to już żałosne się robi :)

@topic

Zapraszamy na serwer! :)

ale on ma serwer na, którym gra 2k osób dziennie od 2011roku ^^.

Powodzenia na starcie <3

Skąd truta?

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

ale on ma serwer na, którym gra 2k osób dziennie od 2011roku ^^.

Powodzenia na starcie <3

Skąd truta?

truta ze szkatułki generała v1/v2 lub lodowej wiedźmy . :)

wilowo.jpg

Opublikowano

Pro elo elo technicy szaleją, ciągle widzę wyciąganie spiny z zamierzchłych czasów na propsie. Tak trzymać. Serwer jeszcze nie wystartował a już pełen zlot szamanów, driudów, i forumowych Grandalfów. Do którego z Was mam napisać o jutrzejsze wyniki BBVA i BPL? Coś bym postawił.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...