Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie automatyczny drop do ekwipunku pereł, i innych ulepszaczy.

Jak narazie wbiłam 75 lvl, i powiem wam że opłaca się robić Biologa. Można od niego dostać Pierścienie doświadczenia,perły, skrzynie.

Serwer jak najbardziej Polecam :).

opłaca ale według mnie te początkowe przedmioty dropią o wiele za wolno

The past has gone

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od poprzednich poprawek nie minęło nawet 24h, już przedstawiamy wam nowe.

1. Dungeony wymagają teraz przepustek.

2. Poprawiono skille hellera. (ciągle jesteśmy w fazie beta z nim, więc prosimy o cierpliwość)

3. Dodano drop z metina Ma-An.

4. Estetyczna poprawka questów.

5. Zmniejszony lekko exp na mapach 90 - 115 aby zapiedz bugowaniu leveli.

6. Zwiekszony drop Moreli.

7. Dodano drop 2 brakujacych rosek do metinów w m1.

Oraz kilka mniejszych, nie widocznych gołym okiem.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Gram i nie widzę różnic między deila.eu, a tym... Lekko dmg poprawione i nic więcej :( Estetyka nic więcej..

Opublikowano

Polecam, administracja elegancko łapie cheaterów. :P

Bana dostała i od razu poleca Hahah :D 

Zapraszamy na serwer, na fp będą co tyg konkursy.

Ps staramy się wyłapać jak najwięcej cheaterów oraz bugów lista zmian dostepna na forum!

Opublikowano

Przepraszam, czy znalazł by ktoś chwilkę i wrzucił patchera na inny hosting ? Aktualny mi nie działa .. Pomagając mi pomożecie serwerowi nad zwiększyniem licznika graczy online o 1 ;)

x

Opublikowano

Dlaczego zarejestrowałem się na stronie, loguje się na niej, a w grze wyskakuje mi nieprawidłowa nazwa konta lub hasła. Klienta spatchowałem, co jeszcze? Jeszczę trochę i odpuszę sobie ten serwer -.-

x

Opublikowano

Czekam do 20 na naprawę tego gówna, na stronie się zarejestrowałem, następnie zalogowałem. W grze tego zrobić już nie mogę, wyskakuje mi "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasła"... Powoli tracę cierpliwość -.-

PS. Wpisywałem pasy 30 razy, zakładłem drugie konto na całkiem innym e-mailu, patchowałem klienta.

x

Opublikowano

Czekam do 20 na naprawę tego gówna, na stronie się zarejestrowałem, następnie zalogowałem. W grze tego zrobić już nie mogę, wyskakuje mi "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasła"... Powoli tracę cierpliwość -.-

PS. Wpisywałem pasy 30 razy, zakładłem drugie konto na całkiem innym e-mailu, patchowałem klienta.

Musisz coś źle wpisywać.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Hahaha.. nie dobijaj mnie, naciskam literka po literce, cyferka po cyferce z dokładnym sprawdzeniem, mówie założyłem 2 konta, wpisywałem te pasy i te i wyskakuje " Nieprawidłowa nazwa konta lub hasła" Jednym słowem ****, nie serwer -.- 

x

Opublikowano

Hahaha.. nie dobijaj mnie, naciskam literka po literce, cyferka po cyferce z dokładnym sprawdzeniem, mówie założyłem 2 konta, wpisywałem te pasy i te i wyskakuje " Nieprawidłowa nazwa konta lub hasła" Jednym słowem ****, nie serwer -.-

Spróbuj na innej przeglądarce bo widzę że tylko ty nie potrafisz się zalogować  xD

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...