Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 KamerMod + PompaMt2 *

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie update, po tym powinniscie widziec all itemy i all npc typu od WO.

https://mega.co.nz/#!7YwhQTwA!WjVmdCjCv4EbwKbTWCJgxN6L3YMD1NKaoK-CPnewNZU
https://www.virustotal.com/de/file/3bff9eef6432f66df9f14c115da83aad3a6592360bdee3789c45b39b310516e3/analysis/1423392580/

@Edit

Co do widocznosci itemkow sprawdzilem to i dalej nie widac, zrobie to na dniach jak bede mial troche czasu ;p

No właśnie te itemy nie są widoczne niektóre. Najbardziej potrzebne to chyba księga umiejętności na niskich lvlach.

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie te itemy nie są widoczne niektóre. Najbardziej potrzebne to chyba księga umiejętności na niskich lvlach.

Mi wszystko trybi jedynie nie widzę togi, więc nie wiem o co kaman wam. Hack działa w 100%.

Tutaj łapcie poradnik od mnie co i jak :

http://www.mpcforum.pl/topic/1367674-jak-zarobić-szybko-na-balmora-s2/

Wytłumaczyłem tam jak zrobić KM od @Michios

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja znowu mam inny problem, przy ładowaniu postaci wywala całego metina do pulpitu :(, wie ktoś jak temu zaradzić? 

//edit:

Wszystko działa po prostu nie miałem odpowiedniego moda :P

Opublikowano

Dziwne bo skopiowałem cały folder pack z balmory i nic to nie dało, może trzeba coś "podłączyć" żeby to szło? Spróbuje jeszcze to od Was.

`edit

Nie wiem co z tym jest, widzę teraz trochę więcej  przedmiotów (zrobiłem to wgł. michiosa z 1 postu), lecz nie widzę npc z balmory i niektórych strojów :(

Wklejam to do oryginalnego klienta z balmory, może tutaj jest problem, jeśli trzeba czystego metina to prosiłbym o link :)

http://freebitco.in/?r=1296131

Darmowe bit coiny 1 BC ~250 USD

Portfel możesz zrobić na stronie blockchain

Opublikowano

Może mam niski iloraz inteligencji.

Po zalogowaniu pasek ładuje się do 3/4

po czym zamyka wszystko.

Co mam zrobić?

1. daj mi lajka.

2. pobierz clienta balmory

3. pobierz metin2mod 2012sf ze strony metin2mod.tk czy jaka tam jest strona kamera i wrzuć to do clienta pandory

4. pobierz tą paczke plików od mihiosa i wrzuć do folderu pandory.

Wszystko będzie działać :)

Opublikowano

Co za debil ze mnie... Próbowałem już tego sposobu z npclist i atlasinfo, tylko, że kopiowałem to do złego folderu... ale teraz już działa.

Jeden problem, który mi pozostał to taki, że po śmierci nie moge wstać "nie ma takiej komendy" próbowałem już reinstala wszystkiego ale nie pomogło. Jeśli ktoś coś wie to prosiłbym o podzielenie się :)

http://freebitco.in/?r=1296131

Darmowe bit coiny 1 BC ~250 USD

Portfel możesz zrobić na stronie blockchain

Opublikowano

Co za debil ze mnie... Próbowałem już tego sposobu z npclist i atlasinfo, tylko, że kopiowałem to do złego folderu... ale teraz już działa.

Jeden problem, który mi pozostał to taki, że po śmierci nie moge wstać "nie ma takiej komendy" próbowałem już reinstala wszystkiego ale nie pomogło. Jeśli ktoś coś wie to prosiłbym o podzielenie się :)

To juz nie odemnie zalezy

sygna.png

Opublikowano

To juz nie odemnie zalezy

Mógłbyś zrobić update paczki i dodać w niej mpc/mapy ;)

/// PROBLEM MAM ! Dodałem sobie mapy,moby itd z poradnika wyżej ale nie widzę żadnych itemów założonych na postać. W eq wszystko ładnie, a postać biega goła...

Opublikowano

Ja tam widze wszystko ładnie mpc mapy all git :D

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Ja tam widze wszystko ładnie mpc mapy all git :D

orkową wieżę też? Ja mam tam czarny ekran.

Dungeon - wyżynna przełęcz - chciałem wejść z gościem ale pomyślałem, że też będzie cczarny ekran i nie ma sensu iść...

Opublikowano

Wystarczy troche pokombinować widzę wszystko wo/dt wszystkie mapy tylko musze jeszcze rozkminić te pieczęcie pandy bo widzę je a jeździć nie mogę na nich 
jeśli ktoś nie wierzy mogę ss podesłać :>

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Czemu wh nie dziala? tzn dziala dopiero jak klikne na cel.

Pobierz sobie z działu "download" ponieważ z kamera masz jak widzę tylko na szybkie picie jednego mopa po najechaniu(dobre na metki)

Opublikowano

Pobierz sobie z działu "download" ponieważ z kamera masz jak widzę tylko na szybkie picie jednego mopa po najechaniu(dobre na metki)

Ale gdzie to mam wgrac? (moda mam na cliencie pandory).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...