Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 KamerMod + PompaMt2 *

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko działa tylko mam problem

h.JPG

dałoby rade zrobić, abym widziała ikonki zaznaczone srebrnym kwadratem na zdjęciu? są to m.in pelerynki,miksturki speeda itp :)

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze wgrywam moda do zainstalowanego kamermoda i co? Nie mam opcji zalogowania na balmorę, a tylko na serwery globalne.... a gdy odpalam przez plik sf, to występuje bład pliku .pyc

Opublikowano

przeciez jest w kamer modzie 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

wszystko działa tylko mam problem

h.JPG

dałoby rade zrobić, abym widziała ikonki zaznaczone srebrnym kwadratem na zdjęciu? są to m.in pelerynki,miksturki speeda itp :)

Misiu czytaj pierwszego posta ze trzeba wgrac pliki item i icon z orginalnego clientu balmorki ;*

No dobrze wgrywam moda do zainstalowanego kamermoda i co? Nie mam opcji zalogowania na balmorę, a tylko na serwery globalne.... a gdy odpalam przez plik sf, to występuje bład pliku .pyc

Jasniej niz wyzej sie nie da chyba... Sorry nie pomoge

Ogarniecie FB na balmorke : D ?

W km masz taka ikonka ryby i ustawienia wedki

sygna.png

Opublikowano

post-1122915-0-98933600-1423039708_thumb.jpg

Działa wszystko pięknie ładnie hehe :D

PISZE ŻE NIE DZIAŁA MI STRONA... PODEŚLIJCIE MI LINK DO METIN2MOD 2012 PLIS :D LINK DO POBRANIA !

--  masz :)

Opublikowano

Ale jest jeden minus tego moda na balmorce s2 !

Gdy upadniesz na ziemie bo moby lub ktoś inny Cię zabił, to oczywiste chcesz wstać..klikamy powstań tu .. a tu nagle "Nie ma takiej komendy", tak samo jak i z rozpocznij w mieście.. trzeba robić co chwile relog! Jak to naprawić ?!

Opublikowano

Wytłumacz dokładnie co i jak wkleić skopiować aby bylo widać itemy na balmorce i z tym wstawaniem 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Wytłumacz dokładnie co i jak wkleić skopiować aby bylo widać itemy na balmorce i z tym wstawaniem 

Pliki z item i icon klienta wkleic do folderu pack w kamer modzie

@Michios 

Więc nie da rady próbowałem. :/ jedyne wyjśćie to napisać do kamera ;/

Albo to twoja wina bo mi normlanie dziala ;x

sygna.png

Opublikowano

Grr...

Sory za pyranie, wlasnie na 1 stronei zobaczylem ze dziala na privie.

Wybaczcie za spam :x

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Czarny obraz po wybraniu postaci.

Nie z mojej winy wgraj nowego km.. ludzie pomyslcie troche i sprawdzajcie plik syser.. 

sygna.png

Opublikowano

Tego cheata mam wkleic do balmory?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...