Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 KamerMod + PompaMt2 *

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SkyWaY.. tutaj już ich wiedza sie kończy , pytam 4 dzień o co kaman , nie uzyskałem normalnej odpowiedzi , zaraz dostane odpowiedzi w stylu ,, przeinstaluj system , metina ,, . Czekam na odpowiedz ;) 

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja z innej beczki : czy dziala wam WO i Wyrzyna ? DT raczej powinno dzialac jeszcze nie bylem :P 

Mi na WO i Wyrzynie CIEMNO nie ma mobow :( 

jak da sie to jakos ogarnac jakis link czy cos bedzie "+" na zachete jak zadziala :P

Opublikowano

A takie pytanie czy da rade jakos ta pelerynke przyspieszyc?

Bo ona luruje moze z 3 grupki i co jakies 10-15 sekund.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Nie piszcie mi ,ze fb jest w kamerze jak na kamerze ikonka ryby po dłuższym staniu w miejscu znika i juz sie nie pojawia - wiec fb przestaje dzialac../.

sygna2.png

Opublikowano

Oczywiscie wielki + działa. Chociaz miałem problem z twoim kamer modem. ///    JEZELI KOGOS WYWALA PODCZAS LADOWANIA POSTACI- nalezy sciagnac nowego kamer moda 2012 zainstalowac w folderze Balmory i skopiowac pozostale pliki i folder od Michiosa ( bez jego kamer moda) .    +++++++++++++++

Opublikowano

jest możliwość zmiany czasu lura i zasięg lurowania. tam bardziej po prawej w roku gdzieś są ustawienia moda. tam masz wszystko.

Opublikowano

@SkyWaY.. tutaj już ich wiedza sie kończy , pytam 4 dzień o co kaman , nie uzyskałem normalnej odpowiedzi , zaraz dostane odpowiedzi w stylu ,, przeinstaluj system , metina ,, . Czekam na odpowiedz ;)

Konczy ? Blagam Cie. Wszystko jest na forum co do czego trzeba wrzucic troche mozgu 

@Michios

do jakiego metka wrzuciłeś moda? ;]

PandoraMt2

Oczywiscie wielki + działa. Chociaz miałem problem z twoim kamer modem. ///    JEZELI KOGOS WYWALA PODCZAS LADOWANIA POSTACI- nalezy sciagnac nowego kamer moda 2012 zainstalowac w folderze Balmory i skopiowac pozostale pliki i folder od Michiosa ( bez jego kamer moda) .    +++++++++++++++

Wszystko jest opisane ale dla ludzi o malym ilorazie inteligencji to nie starczy

sygna.png

Opublikowano

Wszystko dziala tylko, ze jak naceluje na jakiegos npc to zamiast tego czerwonego kolka jest kwadrat bialy.

Tak samo teleport w m1 do m2 jest bialy.

Plikow icon.eix/.epk nie wyjmowalem a te co byly w kamer odzie 2012 usunalem.

Tak samo z ta toga, nie widac jej

Help :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

wszystko ładnie git . ale podczas ładowania paska do gry wyłancza mi sie client ściągam nowego moda2012sf  to przez 1/2h i znowu to samo . Ale to jest dziwne że na bf moge sie zalogować a na dropku wywala mi clienta 

Opublikowano

Prosiłbym kogoś o dodanie potworków z Balmory s2 do moda. Próbowałem kopiowania, ale nic nie daje, a na rozpakowywaniu się nie znam ;/

I mam jeszcze takie pytanie, posiada ktoś błąd przy wstawaniu ? Mianowicie "Nie ma takiej komendy", ktoś już to poruszał ale nie znalazłem odpowiedzi ;/

http://freebitco.in/?r=1296131

Darmowe bit coiny 1 BC ~250 USD

Portfel możesz zrobić na stronie blockchain

Opublikowano

LoadGameData - exceptions.IOError:[Errno 2] No such file or directory: 'mod_config_2012sf.cfg' ...

nie rozumiem ! Co sie stalo ?

i czy jak dropek dostanie na innym koncie bana to czy tez na inne konta dostane po IP ?

Opublikowano

Dam ci 5 lajków jak mi powiesz jak mi powiesz co zrobić żeby widzieć wszystkie itemy, bo przeniosłem 4 rzeczy z pack z clienta do pack'a w kamerze i żadnej zmiany nie ma. Myślę, że to w folderze mod trzeba coś zmienić... Proszę o pomoc.

Opublikowano

Macie update, po tym powinniscie widziec all itemy i all npc typu od WO.

Update #1.0 (Alpha)

https://mega.co.nz/#!7YwhQTwA!WjVmdCjCv4EbwKbTWCJgxN6L3YMD1NKaoK-CPnewNZU
https://www.virustotal.com/de/file/3bff9eef6432f66df9f14c115da83aad3a6592360bdee3789c45b39b310516e3/analysis/1423392580/

@Edit

Co do widocznosci itemkow sprawdzilem to i dalej nie widac, zrobie to na dniach jak bede mial troche czasu ;p

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...