Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Zapraszam na jednej z najlepszych prywatnych serwerów gry Sfgame w Polsce!

Jasne!

36c5m5p4zavo.jpg

To sobie pograłem.  <_<

Opublikowano

Serwer został zawieszony bo kilku debili z attesi napisali do serwerowni o nielegalnych plikach, konfidenci. Serwwer za niedługo ruszy. ZOstał już odblokowany, jeszcze muszę parę spraw z administracją uzgodnić.

Opublikowano

Serwer został zawieszony bo kilku debili z attesi napisali do serwerowni o nielegalnych plikach, konfidenci. Serwwer za niedługo ruszy. ZOstał już odblokowany, jeszcze muszę parę spraw z administracją uzgodnić.

1. Dlaczego uważasz ,że to my czy nasi gracze zgłosili twój serwer? Nie mamy czasu na jakieś gotowce postawione na darmowych hostingach.

2. Nie obrażaj Nas, a tym bardziej naszych graczy.

Opublikowano

Mam powody by tak sądzić. Zmienię chyba hosting bo regulamin mi nie pozwala na zbytnie reklamowanie. I tak git, że odblokowali.

Serwer jest opłacony na najdroższym hostingu, więc nie mamowy, że zabokowanie to była wina pieniędzy, ale regulaminu. Myślałem by przenieść się na home.pl lub coś innego.

Opublikowano

Mam powody by tak sądzić. Zmienię chyba hosting bo regulamin mi nie pozwala na zbytnie reklamowanie. I tak git, że odblokowali.

Serwer jest opłacony na najdroższym hostingu, więc nie mamowy, że zabokowanie to była wina pieniędzy, ale regulaminu. Myślałem by przenieść się na home.pl lub coś innego.

Ktoś cie zgłosił... czemu akurat to miałby być ktoś z attessi? Myślisz coś czasem? :)

Opublikowano

Serwer wkrótce ruszy dalej. Konta zostaną prowdopodobnie zachowane, bo mam backup plików i bazy danych ale na innym adresie będzie znajdować się serwer. Mam all na lapku i pracuję nad plikami, prawdopodobnie grafiki będą bardzo zmienione, już nie wspomnę o dialogach.

Wraz z ruszeniem "na nowo" serwera zostanie otworzony sklepik, zostaną rozdane kupony, oraz serwer s2.

Czekajcie cierpliwie. Serwer jest opłacony, ale został zablokowany bo ktoś tu jest konfidentem.

Opublikowano

Będzie ale nie na takich zasadach jak dotychczas. Będzie serwer hard i medium więc w zależności od typu serwera. A i jeszcze jedno - serwer ruszy jak wyeliminuje poważne bugi i wg porobię nowe dialogi, misję, grafiki oraz myślałem nad usunięciem wierzy i w jej miejsce dodanie "Gwiezdne wrota" w których będzie aż 300 potworków. Będzie wiele zmian, gracze z serwera medium odzyskają swoje konta, bo dogadałem się z administracją hostingu i mam backup bazy danych. Więc o nic się nie obawiajcie. Gdy serwer znów ruszy - założę oddzielny temat, bo to będzie gra na silniku sfgame, inna gra trochę.

Oczywiście adres strony też się zmieni.

Opublikowano

Nie sądzę by było to trudne. To będzie coś w stylu nowe wierzy, więc... Będę się na jej skrypcie wzorował. :P

Nowy hosting został wykupiony. WKrótce zostanie udostępniony link. Konta z s1 zostały zachowane.

Opublikowano

Konta zostały przywrócone. Stan kont z dnia 19 Lut 2015, 17:13.

Kopia bezpieczeństwa jest wykonywana co 2 minuty, tzn System zrobi jedną kopię, za 2 min drugą i jak będzie robił trzecią kopię to tą pierwszą  usuwa i tak w kółko. Wszystko dla bezpieczeństwa. Adres serwera: 

http://rivendel.blutu.pl/

Adres gry ze starymi kontami: http://rivendel.blutu.pl/sfgame2

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...