Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny sklepik :) naprawcie bug ze sklepem mogę sobie za darmo grzybki brać i mam kase na minusie i tak dalej i tak dalej :)

Hahahaha dobra jazda :D

Na prawdę tak ciężko jest napisać kod który sprawdzi czy gracz ma wystarczającą ilość grzybów .. ?

Opublikowano

Toaleta została naprawiona, jeszcze ustawię aby co 10 minut można była wrzucać przedmioty a nie co godzinę. Wiedźma została naprawiona w 90% - jeszcze nie można wrzucać do kociołka i zaklęć rzucać na przedmioty. 

Sklepik jest w wersji beta, z racji tego że się uczę programować to sklepik nie jest dość dopieszczony, ale używanie bugów jest karalne. xD

Naprawię to, zrobię by wyskakiwał błąd gdy nie będzie wystarczającej kwoty.

"Wiedźma została naprawiona w 90% - jeszcze nie można wrzucać do kociołka i zaklęć rzucać na przedmioty. "

Żartujesz?

Te twoje 90% dostałeś od razu z plikami, mam na mysli wejście do wiedźmy... Oprócz tego nie ma nic. Czyli nic nie naprawiłeś....

Opublikowano

90%? A to dlatego przez kilka dni nie działała, tylko wtedy gdy skrypty ponaprawiałem zaczęła, noobie.

Noobie? Dla ciebie zawsze :*

Opublikowano

I co, podjarałeś się? :)

Wkrótce otwarcie serwera HARD co wiąże się z przeniesieniem serwera na lepszy pakiet.

MEDIUM I JEGO BUGAMI ZAJME SIE W SOBOTE

Opublikowano

I co, podjarałeś się? :)

Wkrótce otwarcie serwera HARD co wiąże się z przeniesieniem serwera na lepszy pakiet.

MEDIUM I JEGO BUGAMI ZAJME SIE W SOBOTE

Nie, i wcale mi o to nie chodziło. Poprostu przypisujesz sobie rzeczy których nie zrobiłeś.

Opublikowano

Na serwerze była przerwa techniczna. Gdy komuś będzie się wyświetlał czarny ekran to niech albo zmieni przeglądarkę, albo zresetuje pamięć podręczną przeglądarki lub zresetuje komputer. 

Jutro serwer 2 - hard.

Opublikowano

Supcio się zapowiada :D Dostane bonusika jakiegoś za prezentacje serwa ? :P

@RafixPl123

Bonus chcesz? Nie kupuj gryfa za 25 grzybkow tylko przewijaj misje, wybieraj te z itemkami i sprzedawaj je, zostaw sb tylko bron. Zdobądź 10 golda, zrób gildie wpisz na czacie gildi: /złoto -999999999   i     /grzyby -9999999      i ciesz sie niekonczącym się goldem i grzybkami.

Opublikowano

dsylwekj, powodzenia. Myślisz, że to kolejny serwer z bugami? Pozdro, hhahahahah. Chyba nie wiesz, że w request wystarczy dać znaczek typu ">" "<" "=" i większość bugów odpada. Ale co ty możesz wiedzieć, skoro mamusia Cię spoza kuwety nie wypuszcza. ;)

Norbertsons, dzięki.

Gracze, którzy podszywają się pod innych graczy na czacie zostaną ukarani stałym banem, stałym banem na stronę całą, to samo z botami. 

Myślicie, że jeden admin wyjechał za granicę, drugi, właściwie drugiemu* się odechciało adminować, a ja miałem problemy z internetem to nie ogarnę na czas serwera i kilku zjebów spamujących? - Grubo się mylicie. 

Pozdro dla gracza wyżej, skoro nawet prezentacji serwere nie obczaił gdzie pisało, że komenda minusowa na golda i grzyby nie działa, a po drugi pewnie nawet nie zagrał.

Start s2 się trochę opóźni z powodu moich problemów z internetem, a chcę mieć wszystko zapięte na ostatni guzik. Wraz ze startem s2 plan hostingowy przejdzie z PRO na TURBO, czyli na najdroższy i najlepszy plan hostingowy. Dodatkowo dostenie swoą subdomenę.

Opublikowano

S1 jest latwy dla ludzi co nie lubia sie pomeczyc. . A s2 ktore jest w planach juz nie bedzie takie latwe. Hard na ktory czekam bo inne privy na tym forum sa nudne albo pod kase co trzeba ciagle sazilac konto grzybkami aby cos osiagnac ulepszyc jakis oboz itd. .

server moze nie jest baaaardzo rozbudowany ale ma to cos co innym brak. A co do rozbudowy beda nowosci :) z czasem m zobaczycie . . Server polecam

Opublikowano

A komu niby płacić?... Po pierwsze wykupując premium wspomagasz serwer, po drugie tyle grzybów co dostajesz za sms to możesz w karczmie mieć.

Widząz osoby z 23k statami na moim lvl gdzie mam ledwo 2 stwierdziłem że sensu nie ma grać ^^.  P2W

@Edit Czekam na harda :).

@Edit masz pobugowane wieże chyba.

Opublikowano

Dałem kilku zaufanym, stałym graczom moda na czacie, bo mam problemy teraz z internetem i dopiero za kilka dni sytuacja mi się ogarnie więc by panowali jakoś nad czatem, ale wiesz zmiana ip to minuta.

Opublikowano

Skoro twierdzą tu niektórzy, że mam w d***e serwer, to pomyślcie sobie: jeden admin wyjechał za granicę, drugi dał 5zł na początku startu serwera, pograł chwile i pojebał, zostałem sam i opłacam najdroższy hosting sam.

Mam teraz problemy z internetem i nie za bardzo mogę wbijać i ogarniać ale się staram na tym telefonie gdzie też mam zwolniony internet no i wbijam staram się ogarniać sytuację a większość tylko narzeka i narzeka. Jak ja mam k***a pogodzić życie realne i wirtualne.

Internet będę miał max do końca tygodnia i dalej będę siedział od rana do nocy nad serwerem i dalej będzie że nic nie robię.

Skoro dalej będziecie twierdzić, że nic nie robię na serwerze, pyskować na czacie to pozdro. I tak jak siedzę nad serwerem to od rana do nocy ale teraz nie mam jak.

Opublikowano

Skoro twierdzą tu niektórzy, że mam w d***e serwer, to pomyślcie sobie: jeden admin wyjechał za granicę, drugi dał 5zł na początku startu serwera, pograł chwile i pojebał, zostałem sam i opłacam najdroższy hosting sam.

Mam teraz problemy z internetem i nie za bardzo mogę wbijać i ogarniać ale się staram na tym telefonie gdzie też mam zwolniony internet no i wbijam staram się ogarniać sytuację a większość tylko narzeka i narzeka. Jak ja mam k***a pogodzić życie realne i wirtualne.

Internet będę miał max do końca tygodnia i dalej będę siedział od rana do nocy nad serwerem i dalej będzie że nic nie robię.

Skoro dalej będziecie twierdzić, że nic nie robię na serwerze, pyskować na czacie to pozdro. I tak jak siedzę nad serwerem to od rana do nocy ale teraz nie mam jak.

Niepotrzebnie się unosisz. Agresja nie jest tutaj wskazana. Przecież ludzie którzy nigdy nie mieli żadnego sewera wia www, nie grzebali w plikach to nie ma sensu się z nimi użerać. Oni będą przy swojej racji nawet gdybyś im to udowodnił, bo są zapyziałymi ekspertami. Najważniejsze jest to, że o niego dbasz jak potrafisz. Jeżeli nie radzisz sobie z serwerem, to nie lepiej byłoby zaangażować, dać terminowego moda ludziom, którzy chcą Ci pomóc z serwerem? 

Nie myślałeś nad grafikiem? Prezentacja sama w sobie nie jest przejrzysta. Mnie zbytnio zniechęciła, ale widząc, że się starasz to polecam.

Opublikowano

Mam kilku modów którzy ogarniają czat, myślałem nad rozszerzeniem projektu i połączenia tego z innymi osobami znającymi się na rzeczy. Plan hostingowy został zmieniony na najdroższy = najlepszy.

POzdrawiam konfidentow z attesii.

Serwer ruszy za niedlugo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...