Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bezsens. Skoro normal i wszystko siędostaje jak na globalu to po co grać? Żeby później progress stracić jak się odwidzi dalej trzymać serwer w ryzach ?

Opublikowano

Chlop ma 250 LvL i dalej leci

20 Kufli dziennie to by bylo i tka za duzo.
Tak serwer sie nie utrzyma.

Panie Administratorze zastanow sie nad tym limitem i wez jakis sklepik walnij (:

baner.png

Opublikowano

Chciałbym tylko powiedzieć, że ten pan skopiował indexa odemnie. Zobaczcie:

norbisf.blutu.pl/play/swift

Nawet to samo tło. W oryginale nie ma tego, widać, że index skopiowane.

baner.png

Opublikowano

Znowu... Myślicie że wrzucicie gotowe pliki na serwer WWW i od razu piszecie temat? otóż na początek powinno się coś dodać a nie tak jak norm. serwer tej gry przecież to jest w tym wypadku to samo tylko że na tym "właściciel" zmienił prędkość itd.

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

Chłipie kilka dni nad tymi plikami pracowałem zanim na serwer wrzuciłem później pracowałem dalej zanim rozesłałem link do serwera i dalej pracuję. Obecnie panel moderatora, panel administratora oraz sklepik dla graczy robię + bugi naprawiam.

Opublikowano

Ech 311 lvl już jest na serwerze.. xD

Ogólnie serwer ładnie się prezentuje no i zbrojownia z gabinetem magii zasypane są artefaktami :D

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNeval317

Można też robić po zrobieniu tematu...

Co za różnica?

Po co zakładać tematy jak jeszcze nie ma nic poza gotowcem a tych tematów jest wiele i w większości takich przestali odpowiadać

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

Każdą zakładkę wprowadzam po kolei. A Ty Norberts wysyłasz dzieciaków przekupionych grzybami na mój serwer reklamować swój. Hahaha. Świat się z Ciebie śmieje, zwłaszcza anonimowi.

Opublikowano

Ja pier*doole. To się napracowałeś. Tyle roboty można lekko przez jeden dzień zrobić ew. dwa na spokojnie. Jak widzę to wszystko kopiowane. 

Chwile pograłem, nie polecam. 

1365881062-U68160.png

Opublikowano

A ja dziś zacząłem i bardzo mi przypadł do gustu ^^ Zdarzają się lagi owszem ale to nie jest pierwszy priv więc w porównaniu do innych jest mega. Polecam oraz zapraszam do gildi Noby                                                                                                                                                                                                                                       

Pozdrawiam Janusz :D                                                                                                                                                                                         

Opublikowano

Zdarzają się lagi gdy onlline jest z 30 osób na raz, ale lekkie. 

Aktualnie dodałem sklepik, powoli dodaję kolejne funkcje.

http://www.sfpolska.xaa.pl/sfgame/sklep/

Działa tabelka lochy, złoto oraz statystyki.

Wkrótce otwarcie serwera PVP HARD, przewidziany czas: weekend

Opublikowano

Fajny sklepik :) naprawcie bug ze sklepem mogę sobie za darmo grzybki brać i mam kase na minusie i tak dalej i tak dalej :) 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Toaleta została naprawiona, jeszcze ustawię aby co 10 minut można była wrzucać przedmioty a nie co godzinę. Wiedźma została naprawiona w 90% - jeszcze nie można wrzucać do kociołka i zaklęć rzucać na przedmioty. 

Sklepik jest w wersji beta, z racji tego że się uczę programować to sklepik nie jest dość dopieszczony, ale używanie bugów jest karalne. xD 

Naprawię to, zrobię by wyskakiwał błąd gdy nie będzie wystarczającej kwoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...