Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zapraszam na jednej z najlepszych prywatnych serwerów gry Sfgame w Polsce!

Adres serwera:

http://rivendel.blutu.pl

Z okazji otwarcia serwera zostały aktywowane wszystkie możliwe eventy, potrwają do niedzieli do godziny 24:00, śpieszcie się, łatwe artefakty. :)

4728014142247661130967.png

- Serwer oferuje 90% gry + ulepszona grafika. (Lepsza od zwykłego sf'a)

- Działający czat, walki, klucze do lochów, klucz do toalety, wkrótce portal w gildii, działające ordery, eliksiry, artefakty, wierzchowce i wiele, wiele więcej!

Na start dostajemy:

- 200 grzybów; 1000 złota, 1 lvl, 100 czci

- Oferujemy czat, który znajduje się pod grą - wystarczy przesunąć kursorem myszki w dół.

- Wkrótce forum

- Na większości serwerów są lagi - u nas nie ma, jedynie czasami mogą się zdarzyć. Nie jest to serwer na tydzień czy dwa, jest to serwer na bardzo długi czas. Serwer jest na gostingu proserwer.pl na którym mamy wykupiony plan hostingowy "PRO", bo chcemy by jak najlepiej wszystko działało. :)

Serwer już wystartował, więc można grać!  :D 

Działające wierzchowce

Działające artefakty, przedmioty zgodnie z lvl, eliksiry.... :)

Klucze do lochów w karczmie

Działająca toaleta - od 100 lvl można zdobyć klucz

Automatyczne wyszukiwanie przeciwnika na arenie, nie trzeba ręcznie wpisywać nicku, a w rankingu podkreśla nam czy daną osobę atakowaliśmy, czy nie. ;>

Działające lochy gildii, czat gildii, wyłączona komenda /złoto -4323423234 ale za to komenda na wpłacanie złota działa (ta bez "-")

I wiele, wiele innych rzeczy, ale o nich sam się przekonaj! :) 

Adres serwera:

http://rivendel.blutu.pl/sfgame2/

P.S 

W pierwszych godzinach grania mogą wam się dłużej grafiki ładować niż zwykle, ale to dlatego, że dopiero jak grafiki zapiszą wam się w pamięci podręcznej przeglądarki, to będzie chulać zaje*****e. :))

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gotowych plikach? 5 dni nad nimi pracowałem by większość śmigało, więc się odp...

P.S

Wg nie ogarniam o jakim grajowcy mówisz, noobku.

Noobku tia ?

Napisz co niby zrobiłeś przez te 5 dni.

Pobierasz pliki i nawet nie wiesz kogo.

Opublikowano

Pierwszy dzień: wrzucenie plików, wykupienie serwera.

Drugi dzień: konfiguracja serwera, konfiguracja bazy danych i plików pod serwer.

Trzeci dzień: konfiguracja ustawień gry w bazie danych i pliku request.php czy jakoś tam...

Czwarty dzień: konfiguracja czatu pod grą, dodanie kilku nowych opcji.

Piąty dzień: naprawa pocisków, naprawa obramówki wokół grafiki bohatera (po kliknięciu kup w opcjach nic się nie działo), rozreklamowanie serwera, naprawa wierzy, prace nad portalem w gildii i forum które się pojawi, praca nad opcją dzięki której codziennie będzie można po kliknięciu kilku przycisków otrzymać trochę grzybów, bo nie będzie kupowania ich za pieniądźę, tylko codziennie będzie można je otrzymać za darmo, ulepszenie panelu admina, ulepszenie pliku index.php, prace modernizacyjne, naprawa wiedzmy, która za niedługo się pojawi. Edycja nazw, opisów, misji itp...

Uważasz to za 0 pracę? Uważasz, że pliki wrzuciłem i tyle? Ciągle pracuję nad serwerem.

A i jeszcze jedno - na naszych kontach testujemy opcje gry itp, dlatego gdy dana funkcja jest od jakiegoś poziomu to musimy taki sobie nadać, nie atakujemy innych graczy specjalnie, zwyciężamy w równej walce.

P.S. 

Nie postoi dłużej niż tydzień? Hahahah! Opłacony serwer w wersji PRO, płacimy kilkadziesiąt zł miesięcznie a i tak mamy zamiar powiększyć o wersję TURBO za kilkadziesiąt złoty jeżeli na serwerze będzie jeszcze więcej złoty.

serwer.PNGTak to jest, gdy ktoś zazdrości...

Opublikowano

Napisałeś ulepszenie panelu admina, można wiedzieć skąd go masz ?

Co do pozostałych rzeczy, to jest to kilka godzin roboty tym bardziej na proserwer...

Mój serwer stał na vpsie na którym serwer www i zabezpieczenie musiałem sam zrobić.

@Edit

Dobra już widzę skąd macie panel :)

Opublikowano

A kto Ci bronił na zwykły serwer go przenieść? Po co sobie życie utrudniać. Panel admina skąd mam? Wzorowałem się na panelu admina z tematu z tego forum, jedynie zapytania mysql przerobiłem na swoje.

Opublikowano

No tak, można expić i expić, ale trzeba mieć grzybki. :) 1 piwo = 1 grzyb 

Już nie mają, zresetowałem im. Wykorzystali lukę.... Błąd mi się w obliczeniu wdarł.

Poprawiłem exp i złoto. :)

Opublikowano

Limit piw lepiej ustawic na 20 a nie nieskonczonosc.
To nie ma sensu 1 osoba bedzie klikala 500 tych piwek i wbije ponad 400 LvL w 1 dzien.
Preferuje usunac limit piwek ;)

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...