Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Masowe bany za L# LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Angred zgadzam się, Mam znajomego który dostał bana na wszystkie konta na danym ip, nawet na konta które były nie aktywne. To Prawda. RIot sie pierdzielnał w tej kwestii.

@1361622928-U485574.pngmaddog357 Bany za Bola były na jedno konto a nie na multi IP :P

lel, jak mozna dac bana na multi ip? to sa juz wasze historie.

jak juz tak gadamy historie to tez wam cos podesle moja stara histrorie.

A co jeśli nasz wszechświat to projekt zaliczeniowy jakiegoś międzywymiarowego gimbusa, coś jak hodowla bakterii na szalce, a my jesteśmy jedną z kultur bakterii? I dla niego te kilka miliardów lat to jak dla nas kilka dni, a koniec wszechświata to będzie jak dostanie 2+ za chęci i nas wywali do międzywymiarowego kosza?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmaddog357 wsio ryba jak sie to nazywa chodzi o to że dostajesz bana na jedno konto i wszystkie konta na ktorych było przypisane to samo ip otrzymuja bana rowniez.

fail 3 konta na ktorych sie logowalem nie maja bana mojego brata tez bez bana

Opublikowano

Lel nie gralem w lola 1 miech, a na email przychodzi ze bana mam xD 

głupi nie jestem, na konto nic nie wyjebałem + j**** riot

a mój brat który nie używał L# choć ma to samo ip, nawet graliśmy na tym samym pc bana nie dostął 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

­

fail 3 konta na ktorych sie logowalem nie maja bana mojego brata tez bez bana

Upiekło ci się stary, mi poprzednie ban wave też się upiekały, byłem tak pewny jak ty, teraz wpadka ;), ponadto nie chodzi już mi o to, że ja dostałem bana bo zdaje sobie sprawę, że zasłużyłem, nawet nie mam zamiaru pisać do riotu w tej kwestii, bo wiem, że nie ma to sensu, boli mnie to, że bana też dostał kolega który był ze mną powiązany po ip, natomiast nic złego nie robił, w tym celu planuje co najwyżej się odwoływać, ale co do mojego konta nie lamentuje, były to pieniądze wydane w dobry sposób, sprawiło mi to wiele frajdy. 

­345mulx.jpg

Rekrut
Opublikowano

ehhh 2 konta poszły jednak :D platyna 3 i gold 2. Ale i tak pośmiałem się z tego niż płacz, bardziej zabolało mnie to, że zgubiłem paczke fajek gdzieś... >.<

Opublikowano

Witaj, ----!

Twoje konto zostało zawieszone na stałe w związku wykorzystywaniem błędów w League of Legends. Konta, które zostaną przyłapane na wykorzystywaniu błędów przeciw niczego niespodziewającym się graczom w celu zdobycia przewagi, spotkają się z taką właśnie karą w League of Legends.

W Riot Games pracujemy ciężko, aby rozgrywka w League of Legends była jak najbardziej sprawiedliwa. W związku z tym, wykorzystywanie błędów i manipulowanie naszym oprogramowaniem jest sprzeczne z poniższymi „Warunkami użytkowania”:

H. Branie udziału w działaniach, które według Riot Games „wykorzystują” nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

„Warunki użytkowania” można znaleźć w całości tu:

AP: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUZ: http://euw.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUPW: http://eune.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z tobą.

Pozdrawiam!

----

Odpowiedź RIOT, póki co nie ma szansy,  a Ja jako że nic mi nie zostało będę z nimi dyskutował i to długo.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

ja w lola miałem przestać grać na początku 4 sezonu... ALE! Ale nagle dowiedziałem się o bolu... Skoro nigdy nie wydałem zeta na konto, to co mi tam jak je strace... Z resztą i tak podobno nikt bana za to nigdy nie dostał więc... A co mi tam... Ściągnąłem, bez problemu wyszedłem z silvera. Później od czasu do czasu normale ze znajomymi gdzie koksiłem skillem... Potem L#... I wreszcie platyna... Ale pod koniec 4 sezonu gra NAWET NA CHEATACH juz mi się znudziła... A dzisiaj się dowiaduję że dostałem bana ... Nie miałem zamiaru do tego gówna wracać, a ten ban spalił za mną ostatni most do powrotu gry w LoLa ;)

I powiem szczerze - nie żałuje. Przynajmniej mi się nie nudziło gdy nie miałem co robić... :) 

A teraz? Teraz mam inne sprawy na głowie niż granie w taki syf jak lol :D

29.png

Opublikowano

Hehehhee a selex pewnie już tworzy filmik xD 

Ale wkurwiony będzie bo do master tiera juz nie wyjdzie :PP 

I tak znając życie - nagle drastycznie spadnie ilość elo boosterów xD 

29.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmaddog357 wsio ryba jak sie to nazywa chodzi o to że dostajesz bana na jedno konto i wszystkie konta na ktorych było przypisane to samo ip otrzymuja bana rowniez.

Gówno prawda, nie mogą banować przez IP bo połowa graczy dostałaby bany, istnieje coś takiego jak dynamiczne IP.

Opublikowano

­

Upiekło ci się stary, mi poprzednie ban wave też się upiekały, byłem tak pewny jak ty, teraz wpadka ;), ponadto nie chodzi już mi o to, że ja dostałem bana bo zdaje sobie sprawę, że zasłużyłem, nawet nie mam zamiaru pisać do riotu w tej kwestii, bo wiem, że nie ma to sensu, boli mnie to, że bana też dostał kolega który był ze mną powiązany po ip, natomiast nic złego nie robił, w tym celu planuje co najwyżej się odwoływać, ale co do mojego konta nie lamentuje, były to pieniądze wydane w dobry sposób, sprawiło mi to wiele frajdy. 

mam bana na mainie, nic mi sie nie upieklo, wiedzialem ze predzej czy pozniej dostane bana wiec nie rozpaczam.

Opublikowano

I dobrze. :)

Cheaterzy chyba nie wkurzają tylko ludzi, którzy sami z nich korzystają. :)

Opublikowano

­

I dobrze. :)

Cheaterzy chyba nie wkurzają tylko ludzi, którzy sami z nich korzystają. :)

mam zamiar cheatować dalej bo mnie to kręci, tylko teraz jeszcze bardziej :3

­345mulx.jpg

Opublikowano

Używałem L# i bana ni ma. :) 

Może dlatego, że ostatni raz grałem na nim jakoś w październiku.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Hehehhee a selex pewnie już tworzy filmik xD

Ale wkurwiony będzie bo do master tiera juz nie wyjdzie :PP 

I tak znając życie - nagle drastycznie spadnie ilość elo boosterów xD

juz wstawil xD 

nawet na filmiku jest jego haslo 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...