Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Masowe bany za L# LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy nie wiedzą lub dopiero się dowiedzą ^^

Dnia 30 stycznia 2015 około godziny 3 w nocy administracja League of Legends zbanowała znaczną część użytkowników L#. 
Admini joduska.me ogłosili, że nasz ukochany LeagueSharp zostaje tymczasowo wyłączony aż to wyjaśnienia sprawy.

Oto dowód:
kqu9fo.jpg

Informacja dla wszystkich, którzy jakimś cudem jeszcze z niego korzystają! Przystopujcie do chwili aż wszystko wróci do normy :)

ekvh5k.jpg

Użytkownicy lub konta, które korzystają z LeagueSharp dopiero od kilku dni (przynajmniej jest tak w moim wypadku) nie zostały zbanowane. Pozostałe konta poszły się je***ć- kochać :)

Moim skromnym zdaniem RIOT zbierał informacje o cheaterach już od patcha 4.13 gdy został wprowadzony anti-cheat i dopiero teraz pozbył się ich wszystkich. Żegnaj GOLD II

Prawdopodobny powód bana: exploity - chociaż tutaj można się spierać

m64zeo.jpg

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla wszystkich, którzy nie wiedzą lub dopiero się dowiedzą ^^

Dnia 30 stycznia 2015 około godziny 3 w nocy administracja League of Legends zbanowała znaczną część użytkowników L#. 

Admini joduska.me ogłosili, że nasz ukochany LeagueSharp zostaje tymczasowo wyłączony aż to wyjaśnienia sprawy.

Oto dowód:

kqu9fo.jpg

Informacja dla wszystkich, którzy jakimś cudem jeszcze z niego korzystają! Przystopujcie do chwili aż wszystko wróci do normy :)

ekvh5k.jpg

Użytkownicy lub konta, które korzystają z LeagueSharp dopiero od kilku dni (przynajmniej jest tak w moim wypadku) nie zostały zbanowane. Pozostałe konta poszły się je***ć- kochać :)

Moim skromnym zdaniem RIOT zbierał informacje o cheaterach już od patcha 4.13 gdy został wprowadzony anti-cheat i dopiero teraz pozbył się ich wszystkich. Żegnaj GOLD II

Prawdopodobny powód bana: exploity

Ty To chyba exploitem ten tekst pisałeś, na moim koncie nawet na base ulcie nie leciałem i dostałem bana.

Powód jest prosty i wszystkim znanym Riot Daje hajs trzeba napchać nim kiermany.

Za mało Hajsu z donate ? Program daje takie same funkcje jak bol a jest darmowy ? Trzeba zarobic prawda ;3

Pozdro Jodusek Prawilne zachowanie !

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Niektórzy myślą, że to właśnie autor #L wsypał użytkowników (dostał $$$ od Riotu). Podobnie jak z opublikowaniem części z 250tys kont z forum BOLa (przypadek?).

Inni nie potrafią do siebie dopuścić takiej informacji, bo przecież ktoś kto stworzył takie cudo nie może być zły :) Nic nie dzieje się bez powodu ^^

Opublikowano

Uzywam L# od patcha 3.5 ? i jeszcze nie mam bana poprostu ludzie trzeba mieć trudne hasła do złamania i tyle.

@Saveti na bolu tez jest tylko, że gorzej.

Opublikowano

ja dostałem bana na konto plat 3 wydane okolo 200-300zl

no to czas się zmienić na bola vip ;p

Przecież z bola też był ban vave ;p

Opublikowano

Uzywam L# od patcha 3.5 ? i jeszcze nie mam bana poprostu ludzie trzeba mieć trudne hasła do złamania i tyle.

@Saveti na bolu tez jest tylko, że gorzej.

Co ma hasło do bana?

Opublikowano

Co ma hasło do bana?

Na koncie gdzie miałem hasł dupa123456 dostałem bana a na main gdzie mam hasło z losowych liter i cyfr nie więc coś w tym jest.

Opublikowano

Na koncie gdzie miałem hasł dupa123456 dostałem bana a na main gdzie mam hasło z losowych liter i cyfr nie więc coś w tym jest.

Nic nie ma do rzeczy tez mam haslo z duzych i malych liter oraz cyferek, wszystko losowe, i niestety na bana sie zalapalem ;)

153xova.png

Opublikowano

Bardzo dobrze! Nawet jesli to wysypal "was" tworca tego. Bedzie mniej tego scierwa na SR. Zaraz beda komentarze, ze to forum o hackach itp. Tak wiem, sam na tym gralem, zeby sprawdzic co to, ale to zwykle scierwo. Ludzie grajacy na tym oszukuja sami siebie i psuja gre innym... Jestes na tyle gowniany zeby grac w Lige, to idz pograj w pasjansa czy cos, a nie psujesz gre innym, swoja "iluzja" wygranej i dobrej dywizji.
Ja sie osobiscie bardzo ciesze na takie cos :3

PS. W d***e mam hejty :3

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

­No a ja dalej bez bana :D

Wszyscy dostają bany, a ja nie :D

Dobrze że nie miałem żadnego konta na L# ani BoLu tylko używałem czyjegoś :D

Opublikowano

­No a ja dalej bez bana :D

Wszyscy dostają bany, a ja nie :D

Dobrze że nie miałem żadnego konta na L# ani BoLu tylko używałem czyjegoś :D

A te czyjeś konto zbanowane? :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...