Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Masowe bany za L# LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja L# sprzedaje konta graczy na skryptach :P Bol parę miech gry 0 bana obojętnie free czy płatny, L# 2 miechy gry 5 kont zbanowanych :P L# nie należy do bezpiecznych cheatów polecam wam używać bola.

MEGUSTA

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skonczcie pie**olic ze was sprzedal ja mam wyj**ane a po 2 jak grales chociaz 1x Cassio Ryzem i jeszcze tam kilka postaci bylo co zamiast castowac spela np.: 2sekundy kastowaly go w 1sekunde proste k***a czy dalej bedziecie pier**lic o d***e marynie ? na cass ryzie i wielu innych postaci program wysylal zapytanie czy cos takiego co sprawialo ze castowales szybciej spele lub dalej niz mozna bylo tu nie chodzi o to ze ty lecisz cass i walisz spelle z zaplecow to sie da wylonczyc ale COMBO na spacji juz nie. tyle odemnie w tym temacie nie wiem czy dobrze napisalem na bank popoer**lilem ale w 80% jest gitarka.

Jak dla mnie temat do zamkniecia nie ma co drapac Syfa bo zrobi sie wiekszy.

Administracja L# sprzedaje konta graczy na skryptach :P Bol parę miech gry 0 bana obojętnie free czy płatny, L# 2 miechy gry 5 kont zbanowanych :P L# nie należy do bezpiecznych cheatów polecam wam używać bola.

ze co ? ze nikt za bola nie dostal k***a wez sie ogarnij bol dziala w 100% tak samo jak L# i tyczy sie to tych samych postaci jak cass kata ryze nie wiem akali y Xerath no k***a mnustwo postaci bo cale COMBO tak zwane wysyla zapytanie na server i castuje ci spele szybciej i dalej kumasz k***a czy nie.

cos czuje ze zas mi warmy poleca walic to.

Opublikowano

@errold12 ty głupi jesteś naprawdę.. To o czym mówisz bo widać sam nie wiesz, to pakiety i za nie nie ma bana ;) są za exploity(Skille plecami itd) jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj. Poza tym Bolowce tego samego używają ale bana nie maja, pomyśl trochę logicznie zamiast wypisywać żale na forum..

MEGUSTA

Opublikowano

Daliscie sie wyruchac ;/ Gram na Bolu od wakacji i boostuje na nim konta, oraz posiadam 2 challengery z presezonu z czego juz wbilem diamond 1 i 3 i zaraz beda z powrotem Challengery :)

Opublikowano

Szkoda mi Was ludzie że dostaliście bana po wydaniu tylu pieniędzy, no ale cóż, sami sobie zawaliliście grając na tym gównie, może to was nauczy że jeśli wydajecie na coś pieniądze to nie warto tego brudzić i to stracić :). Sam grałem na leaguesharpie z miesiąc temu, i ogólnie trochę, bardzo mało na tym grałem (evadee,marksman) jeśli wiedziałem że team to feederzy to tylko wtedy odpalałem L#. Wczoraj chciałem zagrać na L# ale jakimś cudem wyskakiwał mi error gdy próbowałem go włączyć (może Pan czuwał?). W każdym razie mi się upiekło, bana nie dostałem, a trochę pieniędzy wydałem na to konto.. Jedno jest pewne - joduska maczał w tym palce, człowiek idzie za głosem pieniądza, dostał kilka grubych tysięcy eurosów to uległ, ale i tak mu niczego nie udowodnicie ;). Współczuję wam w każdym razie. Ja na całe szczęście tego bana nie dostałem, ale i tak już w lola nie gram bo mi się po prostu znudził po wbiciu dywizji którą chciałem.

Pozdrawiam wszystkich i jakby co to czekam na Was w CS;GO - grze 1000 razy lepszą od lola :D.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

­Powiem wam tak, bana dostałem na wszystkie powiązane konta z moim adresem IP, moimi mailami, nawet kolega (mamy ip osiedlowe) dostał bana, mimo, że nic nie używał, natomiast o jednym koncie, na którym używałem bola i l# riot chyba zapomniał, jak myślicie napisać do nich prośbę o bana :v?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich i jakby co to czekam na Was w CS;GO - grze 1000 razy lepszą od lola :D.

taa xD dosc ze stracilem dzisiaj z 500 zl na lola to i pewnie na csgolounge przepierdeole xD 

KYhRd.png

Opublikowano

­Mimo, że dostałem bana na prawie wszystkie konta, to zaraz odpalam Bola i lece, nie mam zamiaru się tym przejmować, RIOT powodzenia, nie wygracie , w razie czego nie szkoda mi 20 zł na kolejne konta ^^

­345mulx.jpg

Opublikowano

­

No już dawno dostał bana, odkąd dostał to nie używam :D

Nie możliwe co ma konto L# do konta w lolu ? Używasz L# na kompie nie na stronie tak ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Też zostałem zbanowany, 4 lata z ligą, ultra rare skiny takie jak Championship Riven i Urfwick wszystko poszło się j****. Nie polecam używania tego syfu, joduska j****a ciota sprzedała nas Wszystkich, jedyne co zostało nam do zrobienia to namierzyć sku*wysyna i wymierzyć mu sprawiedliwość fizycznie. Dziś (2015-01-30) zapraszam wszystkich poszkodowanych na krakowski rynek, ruszymy marszem przez ulicę Jana Pawła 2, a następnie włamiemy się do serwerowni Riot Games w Krakowie identyfikując Joduske, maczety i wszystko inne mile widziane. Mam nadzieję, że będziecie. 

Opublikowano

Też zostałem zbanowany, 4 lata z ligą, ultra rare skiny takie jak Championship Riven i Urfwick wszystko poszło się j****. Nie polecam używania tego syfu, joduska j****a ciota sprzedała nas Wszystkich, jedyne co zostało nam do zrobienia to namierzyć sku*wysyna i wymierzyć mu sprawiedliwość fizycznie. Dziś (2015-01-30) zapraszam wszystkich poszkodowanych na krakowski rynek, ruszymy marszem przez ulicę Jana Pawła 2, a następnie włamiemy się do serwerowni Riot Games w Krakowie identyfikując Joduske, maczety i wszystko inne mile widziane. Mam nadzieję, że będziecie. 

Synu rozjebałes system :D Chetnie bym wpadł ale troche daleko mam xD szkoda ze nie podales godziny :D Ciekaw jestem ile by takich MetrPisiont przyszło haha xDD Przynajmniej byłoby kogo do komina wpychać żeby wynosili :)

Opublikowano

Ludzie RIOT nie banował i jak na razie NIE BĘDZIE BANOWAŁ NA ip!!!

Niemożliwą rzeczą jest dostać bana na czyste konto. Wystarczy że miałeś l# w procesach i zalogowałeś się na czyste konto, może to było powodem bana?

Nigdy pewnie się nie dowiemy jak było naprawdę czy to jodus sprzedał czy RIOT monitorował procesy lub może całkiem co innego.

imetin_logo.png

Opublikowano

joduska=sprzedawczyk

Ja ruszam z Warszawy,łaczcie sie Polacy potrzebujemy jakiegoś hakera który go namierzy i razem koleja jedziemy sprawe wyjasnic.Jedyne co bedzie problemem to ocean ale jakos go dorwiemy 

Opublikowano

­

Ludzie RIOT nie banował i jak na razie NIE BĘDZIE BANOWAŁ NA ip!!!

Niemożliwą rzeczą jest dostać bana na czyste konto. Wystarczy że miałeś l# w procesach i zalogowałeś się na czyste konto, może to było powodem bana?

Nigdy pewnie się nie dowiemy jak było naprawdę czy to jodus sprzedał czy RIOT monitorował procesy lub może całkiem co innego.

Rozumiesz, że dostał kolega który nawet nigdy w życiu nie logował się na moim komputerze, a sam na swoim nigdy nie użył nielegalnego oprogramowania? Po prostu był ze mną połączony za pomocą IP a riot banowało powiązane konta po ip( najprawdopodobniej) i ban mu się dostał.

­345mulx.jpg

Opublikowano

no to panowie c***a wiecie czy sie sprzedal lel po co wy takie rzeczy pierdolicie? bol byl detected co najmniej raz i nikt nie plakal a jedna detekcja l# = gowno program etc

Opublikowano

@Angred zgadzam się, Mam znajomego który dostał bana na wszystkie konta na danym ip, nawet na konta które były nie aktywne. To Prawda. RIot sie pierdzielnał w tej kwestii.

@1361622928-U485574.pngmaddog357 Bany za Bola były na jedno konto a nie na multi IP :P

Takie życie chłopaki, Każdy chce coś wyzyskać, nawet Ci którzy robili paczki, podkładali Keylogery, Jestesmy w Polsce- tutaj nic nie ma za darmo. Skrypty trzeba byłoby samemu pisać. Chociaż mam znajomego który ma na posiadaniu NetBota, nie potrafię wywalić pojedynczej gry, ale lagi na całej serwerowni robi :) Tydzień przed restartem tym się bawił to Rankedy wyłączali. Można coś pokombinować :> Dontt Worry Be Happy.

Wyjdzcie na dwór weekend Ludki idzie :) Odpocznijcie od lola az sie wszystko wyjasni :)

Pozdrawiam ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...