Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Masowe bany za L# LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie zespół l# stoi za tym. Duży patch, a aktualizacja l# w kilka godzin, co normalnie zajmowało kilka dni. Po ostatnim ban wave (do którego joduska i skrypterzy się nie mieszali) załoga l# odkryła że RIOT prędzej czy później zbanuje cziterów, więc poszli na układ i sprzedali dane póki jeszcze są coś warte. Ale to tylko moja teoria.

imetin_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie zespół l# stoi za tym. Duży patch, a aktualizacja l# w kilka godzin, co normalnie zajmowało kilka dni. Po ostatnim ban wave (do którego joduska i skrypterzy się nie mieszali) załoga l# odkryła że RIOT prędzej czy później zbanuje cziterów, więc poszli na układ i sprzedali dane póki jeszcze są coś warte. Ale to tylko moja teoria.

Tak tak, poszedł na układ i w tym czasie rozwijał dalej projekt, mimo że wiedział, iż wszyscy dostaną bana i na tym projekcie przez długi czas nic nie zarobi - bo kto mu teraz hajs wpłaci po takiej wpadce, musi znowu zrobić sobie pozytywnego fejma, gdyby faktycznie nas sprzedał, to nie ruszył by w projekcie NIC przez 2 miesiące i liczyłby hajs od Rito(+ Rito musiałoby być pojebane, żeby dawać hajs, jakiemuś chłopaczkowi co zrobił sobie haxa do ich gry - prędzej by go pozwali, za jakąś działanie na ich szkodę)

Opublikowano

developer mode

W którymś z tematów jest wyjaśnione jak to włączyć. 

Ale mi pomogłeś. . .  

W jakim temacie.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...