Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Masowe bany za L# LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Któryś ze skryptów został stworzony przez Riot Games i zapisywał nicki nieuczciwych graczy.

Dojebałeś xD

Opublikowano

+ dla Riotu, jeśli poświęcili pieniądze, dla dobra graczy i ogółu :D

Opublikowano

Zaczęli flagować ludzi po około 10 grudnia(albo trochę później), bo jak zakładałem konta(ręcznie to robiłem, bez programu) do volibota, żeby reffy robić, to numerowałem je, ostatnie konto na jakie mogę się zalogować, miało zagrany mecz 9 grudnia... no cóż jak to mówią - bywa :D

Czekam aż to załatają i gram na L do końca mych dni :D

#edit dla tych co twierdzą, że Jodus sprzedał wszystkich

generalnie, zwróćcie uwagę na to, jak bardzo projekt rozwinął się od 10 grudnia, nawet wygląda forum odpicowali, wprowadzali masę aktualizacji - ktoś się nad tym narobił w cholerę(prawdopodobnie z myślą o komercyjnej przyszłości), raczej nie zabija się kury która dojrzewa i będzie znosić złote jajka...

Opublikowano

Ja tam jak pisałem nie płacze o konto.

Zamierzam wylevelować z 3-4 konta i tak na nich cisnąć (exploit Cassio, Sion ulti itp) i ciekawe po jakim czasie zbanują. Na L# cisnę od początku i dopiero to był pierwszy ban. Pozostałe bany były szybkie ale za Ashe exploit/Botrk.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja tam jak pisałem nie płacze o konto.

Zamierzam wylevelować z 3-4 konta i tak na nich cisnąć (exploit Cassio, Sion ulti itp) i ciekawe po jakim czasie zbanują. Na L# cisnę od początku i dopiero to był pierwszy ban. Pozostałe bany były szybkie ale za Ashe exploit/Botrk.

Jak najszybciej wylewelować 30 lvl? chcę sobie zrobić smurfa.

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze wszyscy bana dostaną prędzej czy pozniej nawet ci z Vip bol  . Przyznam sie ze zacząlem urzywac L# majac diament V, chcialem spóbować wejśc wyzej bo moje mmr siedziało w Diamond V dostając po 13 lp za mecz a tracąc 25~30 . Ale wybilem sie tylko do Diamond IV przez chwile . Jedynie czego mi szkoda to tylu postaci / run ktore byly na koncie . 

Opublikowano

Jestem zaskoczony że dostałem bana. Konto warte ponad 600zł . Ciekawe jak bym powiedział na policji że riot games mi zbanowało konto o wartości 600zł i czy było możliwe odzyskania konta: ( ponad 50 postaci : ( K***A

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

To wszystko mi tu smierdzi i tym razem to nie ja. Najpierw fala banow 9 stycznia i radosc nie zbanowanych dzisiaj nastepna fala banujaca wieksza czesc co najdziwniejsze tylko uzytkownikow l# a nie bola. Potem udostepnienie 50 tysiecy kont uzytkownikow bola cos mi tu nie gra.

@AntyWarn

Tez dostalem bana bronze IV gra ktos od nowa euw?

Opublikowano

Sprawdziłem w kalendazu i 22 luty to niedziela (Sun) módlmy się zeby wtedy miec unbana

Ta za 150 lat tam jest napisane w którym roku. ;)

Opublikowano

Panowie teraz takie pytanie bola używałem od 23 stycznia do 26 potem sharpa i do dzisiaj.

Bana nadal nie mam ale zgaduje że pewnie dostane w next patchu

Skoro nie dostałem teraz bana moge potem dostać?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Jestem zaskoczony że dostałem bana. Konto warte ponad 600zł . Ciekawe jak bym powiedział na policji że riot games mi zbanowało konto o wartości 600zł i czy było możliwe odzyskania konta: ( ponad 50 postaci : ( K***A

Tak, przysługuj Ci odbanowanie konta, jeśli pójdziesz na policję. W przypadku, gdyby Rito nie zrobi tego, mimo interwencji Policji, to możesz zgłosić się do trybunału w Strasburgu, w końcu zostały złamane podstawowe prawa człowieka, cheatując zostałeś zbanowany, co nie było sprawiedliwe - tak się nie da żyć, walcz o swoje!

Opublikowano

Tak, przysługuj Ci odbanowanie konta, jeśli pójdziesz na policję. W przypadku, gdyby Rito nie zrobi tego, mimo interwencji Policji, to możesz zgłosić się do trybunału w Strasburgu, w końcu zostały złamane podstawowe prawa człowieka, cheatując zostałeś zbanowany, co nie było sprawiedliwe - tak się nie da żyć, walcz o swoje!

Ale co najlepsze xD nie używałem Sharpa. Tylko MKJOGO ten od skinów. 

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

­

Panowie teraz takie pytanie bola używałem od 23 stycznia do 26 potem sharpa i do dzisiaj.

Bana nadal nie mam ale zgaduje że pewnie dostane w next patchu

Skoro nie dostałem teraz bana moge potem dostać?

Najlepsza opcja stary, to wystawić konto na allegro, sprzedać je i kupić po prostu nowe, ponieważ faktycznie możesz dostac bana.

Ja miałem takie pomysły podczas ostatniego ban wave, wtedy bana nie dostałem, niestety tego nie zrobiłem, teraz jestem stratny.

­345mulx.jpg

Opublikowano

A co wy myśleliście że będziecie sobie czitować aż do śmierci xD?

a co do tego czy sprzedał użytkowników to jeżeli tak to słusznie ^^

zarobił swoje a ludzie bana wyłapali ;> nic nikt mu nie może zrobić.

z Bolem prędzej czy później będzie to samo, chociaż trochę zmienia to postać rzeczy bo Bol ma płatną wersje.

@1361622928-U485574.pngMateusz972 leć na policje :D miłego płacenia grzywny..

ale by mieli ubaw jakby cziter sam się do nich zgłosił.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

A co wy myśleliście że będziecie sobie czitować aż do śmierci xD?

a co do tego czy sprzedał użytkowników to jeżeli tak to słusznie ^^

zarobił swoje a ludzie bana wyłapali ;> nic nikt mu nie może zrobić.

z Bolem prędzej czy później będzie to samo, chociaż trochę zmienia to postać rzeczy bo Bol ma płatną wersje.

@1361622928-U485574.pngMateusz972 leć na policje :D miłego płacenia grzywny..

ale by mieli ubaw jakby cziter sam się do nich zgłosił.

autorzy bola maja inna taktyke ...

oni udostepniaja loginy i hasla do kont 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Jestem wspólnikiem joduski, za takie piniondze też byście dali riot'owi listę graczy którzy oszukują. Wy się dalej spinajcie a ja za chwilę idę przetestować moje nowe ferrari. 

Pozdro, z fartem!

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Witaj, ----!

Twoje konto zostało zawieszone na stałe w związku wykorzystywaniem błędów w League of Legends. Konta, które zostaną przyłapane na wykorzystywaniu błędów przeciw niczego niespodziewającym się graczom w celu zdobycia przewagi, spotkają się z taką właśnie karą w League of Legends.

W Riot Games pracujemy ciężko, aby rozgrywka w League of Legends była jak najbardziej sprawiedliwa. W związku z tym, wykorzystywanie błędów i manipulowanie naszym oprogramowaniem jest sprzeczne z poniższymi „Warunkami użytkowania”:

H. Branie udziału w działaniach, które według Riot Games „wykorzystują” nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

„Warunki użytkowania” można znaleźć w całości tu:

AP: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUZ: http://euw.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUPW: http://eune.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z tobą.

Pozdrawiam!

----

Odpowiedź RIOT, póki co nie ma szansy,  a Ja jako że nic mi nie zostało będę z nimi dyskutował i to długo.

Ja też dyskutuję :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

­

Ja też dyskutuję :)

Z polskim nie polecam, jak już dyskutować to z angielskim.

Poziom polskiego supportu jest żałosny.

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...