Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Masowe bany za L# LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne... Aczkolwiek zagraj se rankedy na exploitach. xD

Przestań dokarmiać trolla, przecież widać, że dzieciak ma zabawe pisząc takie glupoty -,-

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Lipa, uzylem kilka razy w master tierze, ale stwierdzilem ze lepiej gram sam, i w tym sezonie znow wbilem do master tiera... i ban :((

Ma ktos jakis 30lvl do oddania ?

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Przestań dokarmiać trolla, przecież widać, że dzieciak ma zabawe pisząc takie glupoty -,-

myśl sobie co chcesz, ale nie trollowałbym na tak bezsensowny temat. chciałem tylko żeby ktoś racjonalnie wytłumaczył czemu tak się stało.

Opublikowano

Czy jak nie dostałem bana na smurfie 12lvl na których używałem LeagueSharp, to znaczy że już bana nie dostanę jak nie będę cheatował?

Riot nie będzie kontynuował banowania?

Opublikowano

Stało się. Riot w koncu sie namyslil i postanowil pozbyc sie cheaterow z gry aby byla ona przyjemniejsza. Innego racjonalnego powodu nie ma. A to czy zaplacili L# lub Bol`owi za to to juz inna sprawa :)

Opublikowano

Stało się. Riot w koncu sie namyslil i postanowil pozbyc sie cheaterow z gry aby byla ona przyjemniejsza. Innego racjonalnego powodu nie ma. A to czy zaplacili L# lub Bol`owi za to to juz inna sprawa :)

Zbanujesz tysiąc - przyjdzie 2 tysiące.

Myślisz, że MY cheaterzy się tak łatwo poddamy? Wylevelowanie konta na bocie to tak mało czasu, że nie zdążą zbanować a stracą prędzej uczciwych graczy prze to, że muszą grać vs L#/BoL.

Ja tak naprawdę na L# gram dla zabawy. Kiedyś grałem dla dywizji ale to było gdy siedziałem w silverze. Gdy osiągnąłem to co chciałem przestało mi zależeć.

579571423327107377857.png

Opublikowano

W końcu, w końcu dostałem bana i nie mam już powodów grać w tą grę. Wam też polecam takie podejście- więcej czasu na życie.

BTW. Grałem tylko 3 mecze jakieś pół roku temu na sharpie.

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano

Btw ciekawe moje smurfy w platynie i diamencie tez zostaly zbanowane mimo, iz nie widzialy bola, l#, mkjogo i innych...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Bardzo dobrze! Nawet jesli to wysypal "was" tworca tego. Bedzie mniej tego scierwa na SR. Zaraz beda komentarze, ze to forum o hackach itp. Tak wiem, sam na tym gralem, zeby sprawdzic co to, ale to zwykle scierwo. Ludzie grajacy na tym oszukuja sami siebie i psuja gre innym... Jestes na tyle gowniany zeby grac w Lige, to idz pograj w pasjansa czy cos, a nie psujesz gre innym, swoja "iluzja" wygranej i dobrej dywizji.

Ja sie osobiscie bardzo ciesze na takie cos :3

PS. W d***e mam hejty :3

Nie chce nic mowic, ale to pasjans jest trudniejszy od tej zjebanej gierki, lel

@topic

W sumie to bylo do przeiwdzenia po jakims czasie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

I bardzo dobrze zbanowali reszte dostalem bana ostatnim razem jak byl wave i dzisiaj o 3 przyszla mi druga wiadomosc ktora jest bezsensu ze moje konto zostalo zablokowane na stale. Nie polecam grac na tym gownie wbilem d5 dostalem bana zaczalem od poczatku i juz p4 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...