Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

uwierz mi że jest się z kim bić wystarczy że wejdziesz na m1 ch1 jinno i do sklepu ciężko będzie ci dojść :P

TEN SERWER TO WIELKA PORAŻKA FAJNIE SIĘ GRAŁO PÓKI NIE WBIŁEM 250 I NIE PRZEKONAŁEM SIĘ ŻE BEZ IS NA TYM SERWERZE NIE ISTNIEJESZ

To ukradnij mamie hajs z portfela albo zabierz jej telefon i wyślij SMS !

STAŃ SIĘ WIELKIM WOJOWNIKIEM SERWERA Ishya.pl !

Serwer fajnie się trzyma.

Miło się gra.

Polecam ;)

­46883540656645472816.png

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

To ukradnij mamie hajs z portfela albo zabierz jej telefon i wyślij SMS !

STAŃ SIĘ WIELKIM WOJOWNIKIEM SERWERA Ishya.pl !

Serwer fajnie się trzyma.

Miło się gra.

Polecam ;)

Nie muszę kraść mamie pieniędzy. Tak się składa że mógł bym sam sobie kupić SM,ale nie ma opcji kupna z za granicy.

Zresztą złotówek to było by mi szkoda na taki serwer.. NIE POLECAM DO GRY BEZ ISU DLA ZABAWY

JAK JESTEŚ DZIECKIEM NEO TO ŁADUJ ZŁOTÓWKI ŻEBY MÓC W OGÓLE COŚ ZDZIAŁAĆ NA TYM SERWERZE

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

uwierz mi że jest się z kim bić wystarczy że wejdziesz na m1 ch1 jinno i do sklepu ciężko będzie ci dojść :P

TEN SERWER TO WIELKA PORAŻKA FAJNIE SIĘ GRAŁO PÓKI NIE WBIŁEM 250 I NIE PRZEKONAŁEM SIĘ ŻE BEZ IS NA TYM SERWERZE NIE ISTNIEJESZ

Tak server był wręcz z*******y ale no ehh ... poprostu się spierdolił i tyle nie polecam !

Opublikowano

A ja tam polecam ;c

Ty polecasz, bo jesteś adminem? xD

Jeszcze nie widzialem zadnego admina, ktory by nie polecial swojego serwa XDDDDDDDDDD

serwer 4/10

Opublikowano

Niestety serwera nie można polecić ze względu na dziecinna Administrację. Andrew, nie ładnie tak okradać ludzi, którzy Ci pomagają.

Pierw napisz kogo okradłem ? :)

Opublikowano

Byście mogli te expowiska zmienić bo są w kij już nudne, na 99% serwer-ach one występują. Prezentacja fajna i miła dla oka, szkoda tylko że to esay/4fun.

Powodzenia, lecz ja nie zagram przez to jakie lecą oskarżenia w stronę administracji. Powinno to pierw zostać wyjaśnione a potem startować bo sobie szkodzicie.

Opublikowano

­

Byście mogli te expowiska zmienić bo są w kij już nudne, na 99% serwer-ach one występują. Prezentacja fajna i miła dla oka, szkoda tylko że to esay/4fun.

Powodzenia, lecz ja nie zagram przez to jakie lecą oskarżenia w stronę administracji. Powinno to pierw zostać wyjaśnione a potem startować bo sobie szkodzicie.

Zacznijmy od tego, że on nie potrafi. Potrafi tylko okradać i rzucać bossy.

@topic

Czy szamanem ogarnę smoka na dungach?

Opublikowano

NIe zamierzam czytac i tracic swojego czasu na te głupoty. Doszły mnie tylko słuchy, że już nawet doszło do tego że sponsorem zostałem  B)

Czuję się zaszczycony tym awansem hahahaha -> A teraz wyjdź lizodupie z tego tematu i przestań spamić. Idź na 1000000 serwer i liż dupe GM.

Pzdr

PS: Nigdy sponsorem nie byłem, aktualnie nie mam na to funduszy i zresztą zostać nim nie zamierzam bo z aktualnym bardzo dobrze mi się współpracuje i moje oczekiwanie są spełnione w 200%.

Takich zachowaniem jako administrator serwer-a zachowujesz się jak za przeproszeniem gówno, dziecko które nie potrafi przyjąć prawdy na klatę. Bo gdybyś był "nie winny " jak twierdzisz, zupełnie inaczej byś to przyjmował, ale widać że masz Swoje za uszami.

Teraz to w 100% nie polecam administracja widać na poziomie 10 lat !! Widać niedługo 5 latki zaczną zakładać serwer-y metina. Bo pisząc jako admin na forum publicznym gdzie każdy to widzi " idź liż d*** Gm" itp robisz z siebie kompletnego deb.. kompletne pośmiewisko. Chcesz dużo graczy? Zrób serwer metin ale dla graczy do 10 lat, będą na Waszym poziomie, bo nawet będziesz mógł okradać a oni i tak będą siedzieć z Wami ;)

Pozdrawiam.

@ Z czego drop trute

Opublikowano

Wszystko co miałem zarzucone wyjaśniłem. Nic nie mam za uszami ale teraz wiem jedno: trzeba uważać komu się daj rangę.
I to jest ta moja wina że dałem nie tej osobie co trzeba. Która kradła, bawiła się serwerem i rozdawała ekwipunek.

Pozdrawiam

Edit:

xx
@Edit wyjaśnione ;)

Nawet to już wyjaśnione...

Opublikowano

­

Wszystko co miałem zarzucone wyjaśniłem. Nic nie mam za uszami ale teraz wiem jedno: trzeba uważać komu się daj rangę.
I to jest ta moja wina że dałem nie tej osobie co trzeba. Która kradła, bawiła się serwerem i rozdawała ekwipunek.

Pozdrawiam

Edit:

Nawet to już wyjaśnione...

A pamiętasz sytuacje za "WH" którego nie było? Faworyzacja swoich zwycięża.

Nadal nie polecam.

@topic
Ile zarobie na wbiciu od 1 do 30 lvla?

Opublikowano

Pozdrawiam

Niemiec co za pierdoły opowiadasz że wyjaśnione? Dalej masz za uszami bo nawet boisz sie odpisać, czy pogadać. Jak tylko wbiłem do cb na ts od razu dałes perma bo tak się boisz. 

Jak już wcześniej napisałem dlaczego nie wstawisz logów postaci AtoMix, obawiasz się ze widnieje tam twój adres IP z datą kiedy ktoś wyzywał ludzi w m1, po czym poleciał perm :)

Tak więc jedyne co mogłeś wyjaśnić, to HMK,VinceQ, Sidorkowi jak rozszyfrować hasła z bazy danych :)

Pozdrawiam cię kastracie, na pewno kiedyś się spotkamy na terenie Skierniewic :)

Tyle ode mnie, uważaj tam na tabelki żebyś czasem nie podał swojego hasła i maila komuś.. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam,taki dobry serwer a tak mało ludu ! :)

Zapraszam wszystkich wbijajcie 

Bo w nastepnym tygodniu Turniej PVP

Dzisiaj eventy OX

i poszukują 2 GM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...