Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] AutoIn 3.0-pre.X - Auto Logowanie premium, skiny, BungeeCord, uuid i znacznie więcej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo jak są te wszystkie komunikaty z " [Auto-In] "  to da się zmienić albo usunąć ?

Po co? Szanuj innych prace, skoro nie da sie usunac w configu, to autor nie chce zebys to zmienial.

Dzisiaj spotkalem sie z serwerem gdzie po wpisaniu /pl czyscili caly chat, zeby nie bylo widac wiadomosci "Ten serwer posiada plugin Bazzars by filippop1", ale po malym spamie na helpopie, admini przeprosili i usuneli to gowno (czyszczace chat).

Opublikowano

Dobrze, a wiesz może gdzie można ustawić w configu że dany nick (nawet gdy ma premium) musi sie logować
Bo pamiętam że w starszej weris była taka możliwość .

Opublikowano

Dobrze, a wiesz może gdzie można ustawić w configu że dany nick (nawet gdy ma premium) musi sie logować

Bo pamiętam że w starszej weris była taka możliwość .

/ai setEnabledLogin <nick> true

­

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Nie polecam pluginu ! / Po zalogowaniu znikaja itemki graczom !

jakiego pluginu od logowania używasz? i wklej logi ze startu servera?

I jak dałeś AutoIn na server gdzie już byli gracze, a nie usstawiłeś FixedUUIDs na true, to wszystkim premium znikną itemki.

­

Opublikowano

A działo by to na zwykłym serwerze minecraft? 

A są jakieś specjalne ? raczej nie, myśl człowieku.

@GotoFinal - kiedy update ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Nie wiem czy coś przeoczyłem czy coś źle zrobiłem lecz plugin "chyba" nie działa.

Gracz z premium normalnie może wejść na serwer lecz gracz non-premium już nie, wyskakuje komunikat

Internal Exception: java.lang.NullpointerException

w konsoli

com.mojang.authlib.GameProfile@488acd79[id=<null>,name=test,properties={},legacy=false] (/x.x.x.x:xxx) lost connection: Disconnected

nie wiem czy to ma znaczenie, używam Spigot'a 1.8.3

online-mode mam na true

Opublikowano

Nie wiem czy coś przeoczyłem czy coś źle zrobiłem lecz plugin "chyba" nie działa.

Gracz z premium normalnie może wejść na serwer lecz gracz non-premium już nie, wyskakuje komunikat

Internal Exception: java.lang.NullpointerException

w konsoli

com.mojang.authlib.GameProfile@488acd79[id=<null>,name=test,properties={},legacy=false] (/x.x.x.x:xxx) lost connection: Disconnected

nie wiem czy to ma znaczenie, używam Spigot'a 1.8.3

online-mode mam na true

Wklej całe logi ze startu servera i logowania

Ale ogólnie to... gracz "test" to nick premium, więc nie możesz na niego wejść jako pirat, chyba że dodasz nick do wyjątków:

{"id":"d8d5a9237b2043d8883b1150148d6955","name":"Test"}

Zajęte przez premkę :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plugin jest mega mam pytanko czy dziala na bungycord ?

tak, bez problemu, tylko kofiguracja może sie wydawać trudniejsza (zależnie od użytej "strategii") 

Na wiki jest to mniej-więcej opisane w łamanym angielskim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...