Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie najlepiej wypadający serwer w Polsce swojej kategorii pod względem ilości graczy. 

@Ref 

PTS i inne tego typu serwery są bardziej ogarnięte , o tym nie mam dobrego zdania. 

Administracja karze ludzi za free ?  Gracze rozwalaja sobie cieżarówki rozdawanie przydupasom vipa score itp ...

Nie polecam z calego serca najgorszy serwer jaki chyba istnieje 

4a19ad6baccff.png

Opublikowano

PTS i inne tego typu serwery są bardziej ogarnięte , o tym nie mam dobrego zdania. 

Administracja karze ludzi za free ?  Gracze rozwalaja sobie cieżarówki rozdawanie przydupasom vipa score itp ...

Nie polecam z calego serca najgorszy serwer jaki chyba istnieje 

Nie są :). Przynajmniej botów nie wrzucamy na serwer by mieć więcej graczy, bo tego nie potrzebujemy. Nikt za nic, na darmo nie jest karany, administracja jest odpowiedzialna, sumienna i doświadczona. Każde naruszenie przez nich regulaminu idzie za ich wyrzuceniem. Żadnego rozdawania vipa/score nie ma, wszystko trzeba sobie zarobić grając lub kupić w sklepiku nwm co za głupoty opowiadasz, podaj jakieś ss'y to porozmawiamy jak człowiek z człowiekiem.

graphic.png

Opublikowano

Reklama schludna ale za bardzo nie przekonywuje, natomiast po wejściu na serwer zaskoczył mnie bardziej, ale jednak brakuje mu pare rzeczy do doskonałości :)

Opublikowano

Reklama schludna ale za bardzo nie przekonywuje, natomiast po wejściu na serwer zaskoczył mnie bardziej, ale jednak brakuje mu pare rzeczy do doskonałości :)

Cieszy mnie to, proszę o podpowiedz co do tych "paru" rzeczy do doskonałości :) 

graphic.png

Opublikowano

Serwer godny polecenia, zapraszam do wspólnego grania!

+ Miła, pomocna, sumienna Administracja

+ Zabezpieczenia

+ Pomysłowość

+ Częste aktualizacje

+ Dobry kontakt z Head Administracją

+ Forum

+ Panel Gracza

+ Brak lagów

+ Pomysłowe obiekty

I wiele wiele więcej, co zachęca do wspólnego grania na serwerze. Nie chcę mi się nawet czytać tych bzdur, że Administracja daje kary za darmo! Bzdety! Każdą karę Administracja daje wedle regulaminu, który również jest opisany w każdy szczegół.

Opublikowano

Jako stary gracz tego serwera powiem że ten serwer jest dobry i polecam,dobrze się mi grało na nim.

Nawet chyba dziś albo jutro wejdę.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...