Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam Serwera.. Właściciele namawiają Swoich adminów aby wbijali na Serwery i cheatowal'i....

Mówią że ich serwer jest najlepszy a tak nie jest moim zdaniem to najgorszy Serwer Nie Polecam......

Opublikowano

Nie Polecam Serwera.. Właściciele namawiają Swoich adminów aby wbijali na Serwery i cheatowal'i....

Mówią że ich serwer jest najlepszy a tak nie jest moim zdaniem to najgorszy Serwer Nie Polecam......

Oceniasz ten serwer tak jak oceniasz bo grasz na konkurencji.. Jeżeli nie wiesz jak jest to po co siejesz ferment?

@Edit

Skanuś zaktualizuj ekipę administracji :P

giphy.gif

Opublikowano

Oceniasz ten serwer tak jak oceniasz bo grasz na konkurencji.. Jeżeli nie wiesz jak jest to po co siejesz ferment?

@Edit

Skanuś zaktualizuj ekipę administracji :P

Na jego miejscu, to usunąłbym reklamę i pozwolił napisać ją osobie, która jest aktywna i zajmie się wątkiem.

Opublikowano

Na jego miejscu, to usunąłbym reklamę i pozwolił napisać ją osobie, która jest aktywna i zajmie się wątkiem.

@ Ref 

Odświeżam co jakiś czas 

graphic.png

Opublikowano

Witam. Dołączyłem na serwer stosunkowo niedawno, ponieważ kilka miesięcy temu. Jako nowy gracz, nie ukrywam - trudno było mi się przenieść na inny serwer -, ale atmosfera, która panowała (i nadal panuje) wtedy na serwerze była wprost niesamowita. Na TS wiele osób, tylko wszedłem zapytałem się na publicznym kto mi pomoże ogarnąć, wytłumaczyć (przeszedłem z "wielkiego" - tylko pod względem ilości graczy - serwera, czyli PTR (nie polecam, Head Admini ignorują graczy, nuda, nic ciekawego), tak więc nie wiedziałem zbytnio jakie są systemy na GT) od razu zgłosiło się kilka osób (nietylko Admini, ale także zwykli gracze), ale jednak co mnie najbardziej zdziwiło - do pomocy przyszedł sam Head Admin - ScaNn3r - jest to bardzo miłe uczucie, kiedy taka ranga zajmuje się czymś w danym momencie, ty przychodzisz tak "z buta", a on ci jeszcze pomaga i wszystko tłumaczy - wszystko ScaNn3r mi dokładnie wytłumaczył, miałem kilka pytań to odpowiedział, naprawdę, byłem zachwycony. Co mnie do tego serwera przekonało ? - przedewszystkim nowoczesne systemy... Oczywiście, wiele graczy z konkurencji wypowie się zaraz "Ale macie mało graczy", ale jeżeli bierzemy to pod uwagę należy zadać sobie jedno, ważne pytanie - czego tak naprawdę oczekujemy od serwera -, bo jeżeli oczekujemy dużej ilości graczy, niskiego poziomu grywalności, skarg co 10 minut za najechanie na chodnik to zapraszam na serwer zwany PTR... Według mnie liczy się atmosfera panująca na danym serwerze, nietylko ilość graczy (fakt, jest to także ważne, ale jeżeli mamy 20-30 graczy na serwerze to czego chcieć więcej?), ważne jest to, aby mieć co robić i fajnie się bawić :)

Aktualnie jestem na randze Moderatora Forum, śmiało mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) serwerów truck w Polsce.

Napisałem tą wypowiedź z tego powodu, ponieważ wiele graczy szuka jakiegoś fajnego serwera, nie takiego, że piszą "ale super najnowocześniejsze systemy (których nie ma), autorski (ale ściągany z internetu), miła atmosfera (skarga za złe zaparkowanie)*", ale niestety takich serwerów znaleźć nie mogą. Tak więc zapraszam wszystkie takie osoby do nas, na GrandTruck.pl :)

To w nawiasach to tak jak jest naprawdę.

Plusy serwera

Obiekty
Grywalność
Reklama
Forum
Panel Gracza
Portal
TS
Pomoc
Head Admini (oraz ogólnie Administracja)
Brak lagów
Aktualizacje

Co do ilości graczy można się kłócić, ponieważ dla niektórych jest to plus, a dla niektórych minus, ale zapewniam Was - jeżeli wejdziecie na serwer i trochę pogracie na pewno szybko nie zrezygnujecie z grania u nas :)

Ogólna ocena - 9/10

Zapraszam także na naszego facebook'a :)

- https://www.facebook.com/grandtruck?ref=aymt_homepage_panel

Pozdrawiam, Nitro :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...