Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra zaczyna się jak na każdym serwerze tego typu, od razu odechciewa mi się grać.

Serwer jest w gruncie rzeczy ok, aczkolwiek gamemode jest słaby.

Powodzenia.

Opublikowano

Gra zaczyna się jak na każdym serwerze tego typu, od razu odechciewa mi się grać.

Serwer jest w gruncie rzeczy ok, aczkolwiek gamemode jest słaby.

Powodzenia.

Jak ja kocham takie wypowiedzi :p. Dlaczego słaby? dlaczego odechciewa się grać? dlaczego gra zaczyna się tak jak na każdym serwerze, skoro jest zupełnie inny? dlaczego gamemode słaby? 

Czekam na odpowiedź która coś wniesie, narzekać każdy potrafi (w zasadzie na nic) więc czekam na uzasadnienie Twojego trochę "cebulowego" komentarza :p 

graphic.png

Opublikowano

Ten cebulowy komentarz, jak tez to nazwales, to moja opinia na temat serwera. Jest to kolejny truck, gdzie nie ma tej atmosfery. Respisz sie na jakims parkingu, przy wsiadaniu do auta kaza Ci zrobic prawko, potem jezdzisz, zeby tylko nabic jakies score oraz kase i tak w kolko... Przeciez to jest juz od dawna nudne. Na serwerze powinna byc jakas akcja, nie chodzi juz o graczy, ale o gamemode i pluginy, a Wy nawet lekko nie odstajecie od innych serwerow tego tylu.

Opublikowano

Ten cebulowy komentarz, jak tez to nazwales, to moja opinia na temat serwera. Jest to kolejny truck, gdzie nie ma tej atmosfery. Respisz sie na jakims parkingu, przy wsiadaniu do auta kaza Ci zrobic prawko, potem jezdzisz, zeby tylko nabic jakies score oraz kase i tak w kolko... Przeciez to jest juz od dawna nudne. Na serwerze powinna byc jakas akcja, nie chodzi juz o graczy, ale o gamemode i pluginy, a Wy nawet lekko nie odstajecie od innych serwerow tego tylu.

Pluginy? nie wiem na jakich serwerach grasz, ale z tego co piszesz są to badziewne serwery, stawiamy na stabilność i na jakość (kiedy inne serwery mają po 10 restartów dziennie, my mamy jeden na tydzień) ;). Nie ma atmosfery? jeżeli na serwerze nie ma atmosfery zazwyczaj nikt tam nie gra. Taka klasa serwera, to gracze decydują o tym jak ma wyglądać serwer, a to że komuś się taka rozgrywka nie podoba są serwery RolePlay więc tam bym Cię skierował. A co do gamemoda, każdy system jest praktycznie dynamiczny, jest to norma nowoczesnych serwerów, dlatego też odstajemy pod tym względem od starych trucków typu PTR czy nasz stary projekt. Czekam na konkretną opinie z Twojej strony bo dalej klapa. 

graphic.png

Opublikowano

Widzę, że kolega nie grał w ogóle na żadnym serwerze Truck i krytykuję. Jeżeli nie znasz podstaw Truck'a to idź na serwer DM, gdzie na każdym kroku cie zastrzelą i nici z gry. Aby pobudzić atmosferę na każdym serwerze RolePlay bądź Truck są dawane tzw. Eventy lub są organizowane Konwoje i inne tego typu rzeczy, aby się nie nudzić.

Opublikowano

Serwer z Truck podchodzi bardziej pod Rolle Play. Moim zdaniem trochę za dużo aktualizacji, które trochę zaśmiecają serwer. Kiedyś Truck to był prosty serwer gdzie rozwoziliśmy ładunki po całej mapie bez dużej ilości skryptów.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Serwer z Truck podchodzi bardziej pod Rolle Play. Moim zdaniem trochę za dużo aktualizacji, które trochę zaśmiecają serwer. Kiedyś Truck to był prosty serwer gdzie rozwoziliśmy ładunki po całej mapie bez dużej ilości skryptów.

Jak już pisałem wyżej, aktualizacje wynikają z inicjatywy graczy. 

Ref

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...