Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Haha a taki ponoć z Ciebie specjalista od C++ haha a nawet nie wiesz że int64_t od tak się w bince nie zapakuje + nie korzystaj z paczki od serwa source stąd z mpcforum bo tam jest specjalnie zrobione tak, by nie mieli yangów haha :D oj pseudo techniczku ;3

I nie dawaj WORD w count -.- daj DWORD.. -.-

Niezgodność pakietu jest Twoim sposobem, jeśli w game on da DWORDa to znowu nie będzie miał powiększonych yangów ^^

Nie mogło by Ci tylko w 100% Ci wywali błędy z pakietami ^^

No nic, podpowiem lecz jednak że samym intem się da, a jeśli ktokolwiek zna się na dodawaniu własnych funkcji, może dodać sobie funkcje yangów, żeby czytało np. z configu ;3

Aktualnie są tylko 3 sposoby na zniesienie limitu yang.

Polecam użyć INT.

Pozdrawiam.

Nie każdy jest tak wielce utalentowany jak ty panie programisto. Jeśli masz jakieś spiny to albo zachowaj je sobie albo załatwiaj je na pw ...

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Nie każdy jest tak wielce utalentowany jak ty panie programisto. Jeśli masz jakieś spiny to albo zachowaj je sobie albo załatwiaj je na pw ...

To nie jest żaden utalentowany programista bo pisze głupoty więc...

Opublikowano

Coś ty. PW odpada, ten typ woli w swoim mniemaniu "ośmieszyć" kogoś publicznie pokazując jaki to on nie jest z*******y :D

@Lajk™

posłuż się tym 

http://www.turkmmo.com/c-c-python/3300641-sinirsiz-yang-limiti-yapimi-21-milyar.html

Tam jest to dosyć dobrze wytłumaczone.

A sprawdzałeś czy działa ?

­

Opublikowano

Coś ty. PW odpada, ten typ woli w swoim mniemaniu "ośmieszyć" kogoś publicznie pokazując jaki to on nie jest z*******y :D

A sprawdzałeś czy działa ?

­

Ja bym poczekał :D Zrób sobie inne rzeczy na serwer a do tego czasu pojawi sie tut na devie po angielsku i sprawdzony :)

Opublikowano (edytowane)

Ja bym poczekał :D Zrób sobie inne rzeczy na serwer a do tego czasu pojawi sie tut na devie po angielsku i sprawdzony :)

Ja tam troszkę robie na podstawie source Dreikona/Mortyriusza. Stacki zrobione i działają. Level mam z tutka z deva no i też działa a te Yangi za c***a .. 

A z pomocą tego tureckiego tutka może znajdę linijki których nie zmieniłem i przez to nie działa. ;)

­

Edytowane przez Lajk™
Opublikowano (edytowane)

Co do tego gościa, nie mogłem się powstrzymać żeby mu nie uświadomić że jest idiotą.

Edytowane przez Kamilex122
Opublikowano

Zna ktoś może nową komendę na instalację portów?

Tylko nie portsnap fetch extract

Opublikowano

Zna ktoś może nową komendę na instalację portów?

Tylko nie portsnap fetch extract

pkg install paczka_którą_chcesz_zainstalować

­

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś linka do vs 2013 sp1?

sss

­

Edytowane przez Lajk™
Opublikowano

Chciałem wyłączyć w gejmie a nie wrzucać questy . :v

Ten quest itak jest na włączenie.

Wywal sobie z clienta i nie będzie alcheemi :D

Opublikowano (edytowane)

@Lajk ™

Raczej nawet jak będzie w game to nie będzie żarło

Otwórz w edytorze całe source i szukaj "DRAGON_SOUL_SYSTEM". I wywalaj po kawałku, ale raczej się nie opłaca szkoda czasu i nerwów.

Edytowane przez Maxrik
Opublikowano

@Lajk ™

Raczej nawet jak będzie w game to nie będzie żarło

Otwórz w edytorze całe source i szukaj "DRAGON_SOUL_SYSTEM". I wywalaj po kawałku, ale raczej się nie opłaca szkoda czasu i nerwów.

Hehe a potem błąd błąd błąd bo nie zdefiniowano i naprawianie poprawianie funkcji i nerwy :D

Powodzenia, lepiej usunąć z clienta - jak nikt nie założy runy to nie obciąży serwera...

Opublikowano

Co ty ćpasz?

Jakieś tabletki niewiadomego pochodzenia ;-; Klepiąąąąąą że c**j .

Ogólnie zainstalowałem sobie ccache dzisiaj elegancko i k***a jak chce skompilować gejma to się nic nie dzieje ;x