Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MegaMT2 [Dedyk] [Medium]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spatchowany klient najnowszy

...

Nikt nie zglosi buga by go naprawic tylko robi zament ze pelno bugow ale sam kon byl na becie a patcher nie wlaczony i placz dlatego podalem nowego klienta. Kazdy inny bug usuniemy to nie problem, przeciez oto w tym chodzi

Dodaj skan, czas 2h.

­

Opublikowano

wracam po robocie licze na to ze poprawili expa ale tu dalej to samo pasuje z gra na tym serwie powodzenia dla serwera  moze jak poprawicie to i dodacie szkate serwera to wróce 

Opublikowano

popraw tego expa buraku !! Nie widzisz, że ludzie nie grają, bo dałeś expa z dupy idioto? Daj raty 650 i będzie Ci grało +500 osób

Spamujcie mu to na 100% zmieni raty i będzie się dobrze grało ...

Opublikowano

popraw tego expa buraku !! Nie widzisz, że ludzie nie grają, bo dałeś expa z dupy idioto? Daj rady 650 i będzie Ci grało +500 osób

w sumie masz racje jak da expa ja chętnie zagram bo nie ma sensu grać na serwerze typu medium a gra się jak OSTRY HARD .

Zrobisz coś z tym w końcu ?

Opublikowano

popraw tego expa buraku !! Nie widzisz, że ludzie nie grają, bo dałeś expa z dupy idioto? Daj raty 650 i będzie Ci grało +500 osób

Trzeba mu spamować tym co napisałem, bo to leń ... Niech każdy zacytuje moją wypowiedź i doda coś od siebie

Opublikowano

niema problemu jesli to poprawi serwer  to wróce na niego bo dosc ciekawy jest 

Opublikowano

Udało mi sie wbić 15 poziom w m2.. w.. dość długim czasie i już odechciało mi się wbijania 30 bo zajmie to połowy dnia :P 

niema problemu jesli to poprawi serwer  to wróce na niego bo dosc ciekawy jest 

Opublikowano

kurcze pograłem chwile sprawdziłem co z tym serwerem i mogli by dodać normalne M1 bo te wszystkie takie mapy co wielkie są jak 5 map do expa psują tą gre ;) 

Do tego exp jest żałosny już na małym lvlu to ciekawe ile będzie trzeba z 98 na 99 ....

Opublikowano

Nie wiem po cholere spamujecie jak debile na pw wszedzie skoro widac ze mnie nie ma tak? Ogarnijcie sie troche, rozumiem ze niektorzy moga byc malolatami ale ludzie..

#konserwacja 30-1h

ban.gif

Opublikowano

Nie wiem po cholere spamujecie jak debile na pw wszedzie skoro widac ze mnie nie ma tak? Ogarnijcie sie troche, rozumiem ze niektorzy moga byc malolatami ale ludzie..

aha no dobrze z takim podejściem podchodzisz do serwera który sam zrobiłeś i do tego słabo ...   :)

Ilość graczy jest śmieszna na 30 minut grania w Jinoo Ch1 nie widziałem ani jednej osoby na żadnym spocie na żadnej mapce oraz widziałem jak ktoś 3 razy napisał na wołaj ''Będziecie grać na takim i takim serwerze co startuje dzisiaj?'' . Ta mapa początkowa psuje cały klimat gry oraz te wbijanie levela które naprawiasz od wczoraj jest poniżej poziomu :)

Dalej nie będę grać i nie polecam każdemu tego serwera przykro mi @alchemik1 nie wyszło ci ;)

Opublikowano

aha no dobrze z takim podejściem podchodzisz do serwera który sam zrobiłeś i do tego słabo ...   :)

Ilość graczy jest śmieszna na 30 minut grania w Jinoo Ch1 nie widziałem ani jednej osoby na żadnym spocie na żadnej mapce oraz widziałem jak ktoś 3 razy napisał na wołaj ''Będziecie grać na takim i takim serwerze co startuje dzisiaj?'' . Ta mapa początkowa psuje cały klimat gry oraz te wbijanie levela które naprawiasz od wczoraj jest poniżej poziomu :)

Dalej nie będę grać i nie polecam każdemu tego serwera przykro mi @alchemik1 nie wyszło ci ;)

EXP byl poprawiany od wczoraj, pisaliscie tylko o tym ze w M2 jest slaby ktory zostal poprawiony. Gdyby tej mapy nie bylo to spamowalibyscie ze mapy sa nudne.

ban.gif

Opublikowano

Co do Expa "OGÓLNEGO" To powiem że jak na Medium jest trochę za słaby ponieważ 30 Wbijałem w v2 ;)) I na 30 idzie nawet fajnie ale , żeby 30 wbijać w v2 to troszkę przesada. Więc exp powinien być troszkę większy.

Bodzie praktycznie nie dropią.

Opublikowano

Nie polecam, ten serwer podzieli los poprzedników, niczego się nie nauczysz wraz z padnięciem serwera, uważasz siebie za nie wiadomo jakiego boga a twoje serwery (prócz promt2) to istna porażka w stabilności.

@Recutal  beViar jak już.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Weight spadaj na ten swój cudowny bewiar czy jakos tak.

Alchemik robi dobre serwery tylko je olewa i to jest ten problem, zobaczy się jak będzie z tym.

😅

Opublikowano

Polecacie server? Bez jaj. Wysłałem im kod PSC za sm'y to po do tej pory żadnej odpowiedzi. Nie umie zadbać o stare, a tworzy nowe. Pozdrawiam joł.

Opublikowano

#konserwacja 30-1h

Skąd mamy wiedzieć kiedy jesteś, a kiedy Ciebie nie ma? Człowieku ani razu nie widziałem Cię na tsie, na forum już wcale nie wchodzisz i jeszcze się do nas rzucasz? Weź się pierw człowieku ogarnij, bo jeżeli robisz serwer to masz k***a być tak długo aż go nie zrobisz, żeby gracze byli zadowoleni. Jeżeli nie masz czasu, to usuwaj konta, zamknij serwer i wystartuj znowu za tydzień -.-PATRZ CO DO CIEBIE LUDZIE PISZĄ !

Tak ciężko Ci zwiększyć te raty?

Opublikowano

Co do Expa "OGÓLNEGO" To powiem że jak na Medium jest trochę za słaby ponieważ 30 Wbijałem w v2 ;)) I na 30 idzie nawet fajnie ale , żeby 30 wbijać w v2 to troszkę przesada. Więc exp powinien być troszkę większy.

Bodzie praktycznie nie dropią.

Drop bodzi bedzie wiekszy

Polecacie server? Bez jaj. Wysłałem im kod PSC za sm'y to po do tej pory żadnej odpowiedzi. Nie umie zadbać o stare, a tworzy nowe. Pozdrawiam joł.

Wszystkie kody PSC sa sprawdzane i doladowywane jesli mowisz o promt2

Skąd mamy wiedzieć kiedy jesteś, a kiedy Ciebie nie ma? Człowieku ani razu nie widziałem Cię na tsie, na forum już wcale nie wchodzisz i jeszcze się do nas rzucasz? Weź się pierw człowieku ogarnij, bo jeżeli robisz serwer to masz k***a być tak długo aż go nie zrobisz, żeby gracze byli zadowoleni. Jeżeli nie masz czasu, to usuwaj konta, zamknij serwer i wystartuj znowu za tydzień -.-PATRZ CO DO CIEBIE LUDZIE PISZĄ !

Tak ciężko Ci zwiększyć te raty?

Na forum siedze i odpisuje jak jestem. Widzisz roznica jest taka ze nie bede cie sluchal i nie bede serwera zamykal. Daruj sobie takie rady 

Nie polecam, ten serwer podzieli los poprzedników, niczego się nie nauczysz wraz z padnięciem serwera, uważasz siebie za nie wiadomo jakiego boga a twoje serwery (prócz promt2) to istna porażka w stabilności.

@Recutal  beViar jak już.

Ja siebie uwazam za niewiadomo kogo? Czlowieku nie wiem skad to wziales ale na pewno nie odemie. Moj poprzedni serwer to byl MegaMT2. Wczesniej byl ale to duzo wczesniej lomax v3 wiec doinformuj sie nastepnym razem.

#Top

Serwer wraca o 18:30 poniewaz zostalo ogarnac drop,handel i przywrocic miasta:)

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...