Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MegaMT2 [Dedyk] [Medium]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer online, lista zmian:

- Naprawiono Wymiary władców

- Naprawiono Czytanie Ksiąg

- Poprawiono DMG potworów w atlantydzie V2, Loch pająków v2,Ognista ziema

- Poprawiono drop z Metinów

- Poprawiono drop Bodzi

- Naprawiono handel

- Usunięto metiny z Atlantydy V2

- Przywrócono podstawowe miasta

By handel dzialał musicie miec patch wrzucony do klienta lub włączcie autopatcher:

https://mega.co.nz/#!p1hllZxQ!GDwdHN2HXmNQGkvzgRYshWy228ep-dVuPecEmHEhdfw 

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/5287c072881b9edc4170b481d1577961082060da079409a1fc824a8ff4577747/analysis/1421518124/ 

lipa1212

mozemy sie z ciebie posmiac jesli chcesz

ban.gif

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda mega. Ogólnie nie gram na serwerach Medium ale ten aż się prosi. :D Jest możliwość ładowania SM za pomocą karty MasterCard Debit? :)

Opublikowano

Wygląda mega. Ogólnie nie gram na serwerach Medium ale ten aż się prosi. :D Jest możliwość ładowania SM za pomocą karty MasterCard Debit? :)

EXP jest poprawiany, nie zapominajcie ze to medium

Serwer dobry, było zainteresowanie, ale "zjebałeś" sprawę expem, już raczej większość ludzi odpuściła. 

Ja dalej czekam,  z nadzieją na poprawienie expa, powodzenia tam ;d

@@

Byly ataki ddos na serwer, zrobilismy kilka rzeczy i jutro nie powinny juz nic zrobic

ban.gif

Opublikowano

EXP jest poprawiany, nie zapominajcie ze to medium

@@

Byly ataki ddos na serwer, zrobilismy kilka rzeczy i jutro nie powinny juz nic zrobic

Znowu sie wykrecasz atakami ddos oszuscie? To twoja ulubiona bajka jak widac. Ty jestes nieudacznikiem i zrozum to ze nie umiesz postawic serwera funkcjonalnego !

NIE POLECAM ! NIE GRAJCIE PONIEWAZ SERWER JUZ UPADL ! TRACICIE TYLKO CZAS NA TO GOWNO ! CHYBA ZE LUBICIE GRAC JAK JEST 10 OSOB NA SERWERZE , TAK SAMO JAK NA PRO ! HAHAH

Opublikowano

no co alchemik aka deco jest obrym technikiem lecz o plikow z przed kilku lat jego serwer lomax to kiedys  było cos lecz tera mu juz tak nie idzie  szkoa serwera bo wystarczyły by małe poprawki 

Opublikowano

no to po c**j robi nowe serwery niech otworzy znów lomaxa tylko tego co był z mapami av3 ( w której były metki i expiło się tam w pt)  i mapom smoków z której dropiło hwangi  to był pro serwer 

zxc

Opublikowano

Znowu sie wykrecasz atakami ddos oszuscie? To twoja ulubiona bajka jak widac. Ty jestes nieudacznikiem i zrozum to ze nie umiesz postawic serwera funkcjonalnego !

NIE POLECAM ! NIE GRAJCIE PONIEWAZ SERWER JUZ UPADL ! TRACICIE TYLKO CZAS NA TO GOWNO ! CHYBA ZE LUBICIE GRAC JAK JEST 10 OSOB NA SERWERZE , TAK SAMO JAK NA PRO ! HAHAH

Szczerze? Wypierdalaj, serwer nie padl a takich jak ty trzeba tepic pod kazdym wzgledem i sa ataki ddos a to czy w nie wierzysz mnie nie interesuje.

Naszczescie kto taki syf wypościł w ogóle. Server easy a ulepki potrzzebne jak na hardzie albo i gozej   nie polecam serdecznie odradzam exp tak samo medium\hard

Polecam zaczac uczyc sie czytac tytuly prezentacji

D3ZQUhv.png

Widzisz tu gdzies EASY?

no co alchemik aka deco jest obrym technikiem lecz o plikow z przed kilku lat jego serwer lomax to kiedys  było cos lecz tera mu juz tak nie idzie  szkoa serwera bo wystarczyły by małe poprawki

Poprawki były wprowadzone w nocy. Został tylko XP

no to po c**j robi nowe serwery niech otworzy znów lomaxa tylko tego co był z mapami av3 ( w której były metki i expiło się tam w pt)  i mapom smoków z której dropiło hwangi  to był pro serwer

Skoro c*****e to po co sie wypowiadasz? Lomaxa juz nigdy nie bedzie bo to jest jeden wielki niewypal.

tak to był pro serwer ale kiedy teraz taki serwer by sie juz nie utrzymał

Dokladnie.

@top 

Możecie sledzic aktualna sytacje serwera na FB, tam pisze informacje najnowsze.

/MegaMT2pl

To chyba takich jak ty trzeba tepic zlodzieju j...y ! W...j to sobie do taty w domu mozesz mowic oszuscie ! Jestes nieudacznikiem i w dodatku klamiesz jak z nut. Okradles mnie dwa razy na swoich serwerach i caly czas puszczasz swoja bajeczke o atakach ddos. Skoro nie potrafisz zapobiegac to na ujjj puszczasz serwery nieudaczniku zyciowy? Za kazdym razem placzesz na mpc ze ataki ddos gowniarzu ! Juz ci napisalem ze jestes przestrzelony na tym forum i zaden z twoich serwerow nie odniesie sukcesu poniewaz gowno wiesz o serwerach i taka jest prawda ! A jak ludzie ci pisza to wielce fochy walisz i sie unosisz gowniarzu !

Nie polecam , nie grac na tym gownie bo to juz upadlo !!! Gowniarz nie potrafi prostych spraw wykonac na serwerze !!!

I japa w kubel gowniarzu, nieudaczniku zyciowy !!! hahahahah, wiem prawda w oczy kole zlodzieju !!!

Gowniarzy? Spierdalaj j****y gimbusie szukac mozgu ktory gdzies zgubiles i skoro kogos okradlem to moze podaj dowody? Bo jak narazie tylko pierdolisz smuty nic wiecej.

ban.gif

Opublikowano

Szczerze? Wypierdalaj, serwer nie padl a takich jak ty trzeba tepic pod kazdym wzgledem i sa ataki ddos a to czy w nie wierzysz mnie nie interesuje.

Polecam zaczac uczyc sie czytac tytuly prezentacji

D3ZQUhv.png

Widzisz tu gdzies EASY?

Poprawki były wprowadzone w nocy. Został tylko XP

Skoro c*****e to po co sie wypowiadasz? Lomaxa juz nigdy nie bedzie bo to jest jeden wielki niewypal.

Dokladnie.

@top 

Możecie sledzic aktualna sytacje serwera na FB, tam pisze informacje najnowsze.

/MegaMT2pl

To chyba takich jak ty trzeba tepic zlodzieju j...y ! W...j to sobie do taty w domu mozesz mowic oszuscie ! Jestes nieudacznikiem i w dodatku klamiesz jak z nut. Okradles mnie dwa razy na swoich serwerach i caly czas puszczasz swoja bajeczke o atakach ddos. Skoro nie potrafisz zapobiegac to na ujjj puszczasz serwery nieudaczniku zyciowy? Za kazdym razem placzesz na mpc ze ataki ddos gowniarzu ! Juz ci napisalem ze jestes przestrzelony na tym forum i zaden z twoich serwerow nie odniesie sukcesu poniewaz gowno wiesz o serwerach i taka jest prawda ! A jak ludzie ci pisza to wielce fochy walisz i sie unosisz gowniarzu !

Nie polecam , nie grac na tym gownie bo to juz upadlo !!! Gowniarz nie potrafi prostych spraw wykonac na serwerze !!!

I japa w kubel gowniarzu, nieudaczniku zyciowy !!! hahahahah, wiem prawda w oczy kole zlodzieju !!!

Tepic to ja ciebie moge gowniarzu obsrany ! Klapsa bys dostal i bys sie w majty zeszczal !

Opublikowano

usuncie ten post

Jakie dowody gowniarzu ! Ladowalem w isa na twoich serwerach po czym zamykales je z dnia na dzien bo wielce ataki miales gowniarzu ! Dlatego mam prawo twierdzic iz jestes zlodziejem bo jestes ! Podaje jedynie opinie na temat ciebie oraz twoich serwerow , z autopsji gowniarzu ! A tak wogole nie unos sie tak gowniarzu i nie przeklinaj mi tu obsrancu bo ludzie widza jaki z ciebie niewychowany burak. Nie potradisz zapanowac nad soba to meliske ci proponuje. Wiem ze prawda w oczy kole ale takie sa realia, jestes nikim , byles i bedziesz ! hahahahahah. Obsrancu !

Tak sie zarzekales w pierwszych postach ze zobaczymy , ze jestes gotowy na ddos ! I co? Obsrales sie jak zwykle ! Klamco , oszuscie ! ahhaahah

Skonczylem z toba obsrancu , nawet juz tu nie wbijam bo szkoda mego czasu na takiego zasranca jak ty ! To co mialem do powiedzenia to powiedzialem , wiedz jedno zaliczyles kolejnego zonka i ludzie ci nie wybacza zasrancu !

Opublikowano

Jakie dowody gowniarzu ! Ladowalem w isa na twoich serwerach po czym zamykales je z dnia na dzien bo wielce ataki miales gowniarzu ! Dlatego mam prawo twierdzic iz jestes zlodziejem bo jestes ! Podaje jedynie opinie na temat ciebie oraz twoich serwerow , z autopsji gowniarzu ! A tak wogole nie unos sie tak gowniarzu i nie przeklinaj mi tu obsrancu bo ludzie widza jaki z ciebie niewychowany burak. Nie potradisz zapanowac nad soba to meliske ci proponuje. Wiem ze prawda w oczy kole ale takie sa realia, jestes nikim , byles i bedziesz ! hahahahahah. Obsrancu !

Tak sie zarzekales w pierwszych postach ze zobaczymy , ze jestes gotowy na ddos ! I co? Obsrales sie jak zwykle ! Klamco , oszuscie ! ahhaahah

Skonczylem z toba obsrancu , nawet juz tu nie wbijam bo szkoda mego czasu na takiego zasranca jak ty ! To co mialem do powiedzenia to powiedzialem , wiedz jedno zaliczyles kolejnego zonka i ludzie ci nie wybacza zasrancu !

Nie przypominam sobie zebym mial serwer pare dni i go zamykal wiec troche masz bledne informacje

tak-jak-myslalem-niedojebanie-mozgowe_6.

Osiagnalem w zyciu wiecej niz ty, bo ty zatrzymales sie na tym forum i w metinie

Skoncz ze soba najlepiej, jednego kretyna mniej.

ban.gif

Opublikowano

nie wypał to raczej ty jesteś a nie lomax w porównaniu do tego gówna co teraz robisz to lomax był milion razy lepszy niż to coś podczas logowania wyłącza sie całkowicie klient a po za tym tu gra max 10 osób a na lomakxe  grało by minimum 800 osób więc nie pierdol ze niewypał jak nie wierzysz to zrób ankietę tego serwa i serwa lomax zobaczymy na pewno wygra lomax.   

zxc

Opublikowano

nie wypał to raczej ty jesteś a nie lomax w porównaniu do tego gówna co teraz robisz to lomax był milion razy lepszy niż to coś podczas logowania wyłącza sie całkowicie klient a po za tym tu gra max 10 osób a na lomakxe  grało by minimum 800 osób więc nie pierdol ze niewypał jak nie wierzysz to zrób ankietę tego serwa i serwa lomax zobaczymy na pewno wygra lomax.   

Byla juz nie raz ankieta, i wiesz ile bylo glosow? 40 :) Lomaxa juz nigdy nie bedzie, wiele razy byl.

ban.gif

Opublikowano

alchemik zamiast kłócić sie z nim to podaj przewidywany czas kiedy serwer bedzie on popraw go troche 

EXP jest poprawiony na wyzszy, w nocy zwiekszylem a klient na XP robie ale narazie jest off serwer, jutro powinien byc juz online, wszelkie info masz na FB

ban.gif

Opublikowano

Haha. @alchemik1 Poleciał sobie z mpc na 7 dni :D .

Można powiedzieć, że ma teraz czas na poprawki serwera, a jak tego nie zrobi to jest totalnym kretynem.

Podziękowania należą się dla Moderatorów, którzy zajęli się tym idiotą :D

Zobaczymy, czy serwer "na nowo" wystartuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...