Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MegaMT2 [Dedyk] [Medium]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Zapowiada się naprawdę bardzo fajnie. :)

Oczywiście zawitam na starcie i mam nadzieję, że nie będzie takich dużych problemów.

Przy okazji będą screeny z dungeonów? Będą również aktualizacje z levelami, eq itp?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się zapowiada serwery tego technika takie jak promt2 stoją nadal więc nie ma co się martwić o stablność serwera. Martwi mnie tylko reklama ? Macie u jakiś większych youtuber-ów?

Odkrywca
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam !

Mam nadzieję że nie będzie problemów z Startem tak jak do tej pory :)

Nie widzę systemu ulepszeń zbroi... Dlaczego ? Jest to gdzieś dostępne bądź będzie ?:>

Oo Skilek miło że zagrasz tym samym mnie skusiłeś ! daj ip ts'a na pw ! ;d 

Pozdrawiam SciGanny <3

Opublikowano

Jest jakaś reklama ? u Youtuber'ów , jak tak to u jakich ?

Oblukałem yt , i zero totalne zero reklamy serwera ;)

Co z tego, jak każdy zna Alchemika i nie potrzeba mu żadnej reklamy ^^ A jak coś to weźmie tych co nagrywali ProMt2 i śmiga

Odkrywca
Opublikowano

Co z tego, jak każdy zna Alchemika i nie potrzeba mu żadnej reklamy ^^ A jak coś to weźmie tych co nagrywali ProMt2 i śmiga

No widzisz a ja nie znam alchemika  :) , nie każdy musi go znać. To niech wezmie tych od Pro.. bo narazie nic nie widać....

Opublikowano

Zagram :) Ale boje się o tego administratora "Deco".. pamiętam, że kiedyś grałem na jego serwerach i często sie rozczarowywałem po tym jak upadały :( Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie bo ten na prawdę mi się spodobał :) Ciekaw jestem systemu zbroi którego jeszcze nie ma.. 

Edit: Brakuje mi tu sklepu z marmurkami pod którymś klawiszem, a może jest i przeoczyłem.. kilka pytań, da się ninją/szamanem solo robić bossy ? Czy w 2-3 osoby ? Lubię na serwerach niezależność.. 

Opublikowano

Trochę się zawiodłem na Administracji, nic poszczególnego mi nie zrobiliście, ale w prezentacji pisało że dodacie Zbroje i Bronie do 15minut ale to było jak wrzuciliście pierwszy raz Prezentację a dzisiaj jedynie co widzę to tylko i wyłącznie bronie, mieliście sporo czasu żeby dodać system ulepszeń zbroi. Rozumiem że pracowaliście bardziej nad serwerem żeby go ulepszyć ale to nie zmienia faktu że startujecie dzisiaj a nie mamy przybliżonego systemu Zbroi. Przekładaliście dużo razy start serwer z powodu ataków DDoS co mówi nie tylko mi ale reszcie graczy że ze stabilnością jest troszkę ciężko, może udało się wam to zapobiec ale mimo tego i tak piszecie że "planowany start..." jakbyście nie byli pewni czy będą zagrażać wam Ataki. Serwer jest urozmaicony trzeba przyznać, więc mogę wam życzyć jedynie powodzenia i żeby wam start przeszedł po waszej myśli bez żadnych utrudnień.

Pozdrawiam JuicyPussy B)

Nie pisze planowany start tylko START i system ulepszen jest gotowy juz dawno tylko czekal na zrobienie ss i obrobnienie

Chwalicie sie tym promt2, ktory i tak upada a o tym, ze Deco mial juz kilkanascie innych serwerow nic nie wspominacie? :)

Longju66,4biddenmt2,lomaxmt2,ecresia, tyle mialem i do dzis stoi pro, reszta upadla z powodu jasnego = brak na oplaty z is

No widzisz a ja nie znam alchemika   :) , nie każdy musi go znać. To niech wezmie tych od Pro.. bo narazie nic nie widać....

Reklama bedzie z starem, zadnej youtuber nie chce nagrywac zapowiedzi a jak juz chce to ceny z kosmosu.

#System ulepszen zbroi dodany

ban.gif

Opublikowano

Czy tylko ja nie potrafie sciagnac patchera ze strony ?

Klienta sie odpalic nie da bo wywala i pisze blad pobrania jakiegos pliku. Zedytuje i dodam screeny

Jak uruchamiam klienta

@EDIT 

Wszystko dziala jak nalezy, tylko popracujcie nad stronka bo duzo bledow wyskakuje.. :§

Opublikowano

Też mam problem z pobieraniem klienta.. z google chrome na MEGA pobierałem CAŁEGO i przy wypakowywaniu jest napisane, że zły format lub pliki uszkodzone.. myślałem, że to przez internet to od nowa ściagałem i to samo.. wiec to nie moja wina. Teraz przez mozillę pobieram 91% to dam znać :)

Edit. To samo przez mozille.. proszę zobaczyć na screena http://vpx.pl/i/2015/01/16/blad.png

Opublikowano

­

Czy tylko ja nie potrafie sciagnac patchera ze strony ?

Klienta sie odpalic nie da bo wywala i pisze blad pobrania jakiegos pliku. Zedytuje i dodam screeny

Jak uruchamiam klienta

@Edit PATCHER JUZ MOZNA SCIAGNACdw8cb6.png

Poczekaj na włączenie serwera. Wtedy się uruchomi patcher (będzie działać). :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

­Patcher już działa. :) Powodzenia i życzę miłej gry o 17:00. :)

egrq.png

Opublikowano

brak magicznych metali bodzi i czy jesty bs w kliencie lub czy jest dozwolony wogule na serwie  no i ulepki kur... zeby tylko nie było najebane ze do  np jednej broni od +6 do+9 trzeba stu  ulepek

zxc

Opublikowano

brak magicznych metali bodzi i czy jesty bs w kliencie lub czy jest dozwolony wogule na serwie  no i ulepki kur... zeby tylko nie było najebane ze do  np jednej broni od +6 do+9 trzeba stu  ulepek

Metale dropia jak i bodzie, bs jest i ulepszanie do +6 bez :)

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...