Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MegaMT2 [Dedyk] [Medium]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napiszę wam że prezentacje nawet mnie zaciekawiła, właśnie pobieram klienta gry.

Mam nadzieje że to nie będzie kolejna ściema jak Neva**ia :) gdzie to Administracja miała gdzieś graczy.

Zresztą z czasem się sami przekonamy, jak do teraz to serwer polecam.

Opublikowano

Nie polecam nic do niczego nieprzystosowane .... ponad tydzien bety + tydzien poslizgu ze startem i tak nic nie zrobione , do tego ten tragiczny exp 

Opublikowano

Napiszę wam że prezentacje nawet mnie zaciekawiła, właśnie pobieram klienta gry.

Mam nadzieje że to nie będzie kolejna ściema jak Neva**ia :) gdzie to Administracja miała gdzieś graczy.

Milo nam:)

Nie polecam nic do niczego nieprzystosowane .... ponad tydzien bety + tydzien poslizgu ze startem i tak nic nie zrobione , do tego ten tragiczny exp 

Do takich ludzi jak ty ciezko jest sie przystosowac.

##

Na serwerze przeprowadzamy mala konserwacje poniewaz poprawiamy EXP 

ban.gif

Opublikowano

2 dni temu nie polecałeś, wczoraj polecałeś, dziś znów nie polecasz :D

Kobieta (xD) zmienną jest...

Opublikowano

Nie polecam serwera. Jest dużo bugów. Gdy się przywołuje konia to go nie widać, buguje się okienko do oddawania statów. Jak się klika na jakiegoś NPC to za pierwszym razem nie działa i trzeba klikać 4-6 razy. Nie widać skili gdy są włączone. Exp? masakryczny. Twoim zdaniem to medium? pewnie jak ktoś wbije 180lv to pół roku + 400zł w isa żeby coś osiągnąć w expie. Mała ilość graczy. Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Jest dużo bugów. Gdy się przywołuje konia to go nie widać, buguje się okienko do oddawania statów. Jak się klika na jakiegoś NPC to za pierwszym razem nie działa i trzeba klikać 4-6 razy. Nie widać skili gdy są włączone. Exp? masakryczny. Twoim zdaniem to medium? pewnie jak ktoś wbije 180lv to pół roku + 400zł w isa żeby coś osiągnąć w expie. Mała ilość graczy. Jeszcze raz nie polecam.

Właśnie to chciałem napisać :) Wszedłem na chwilę i już bugi. Szkoda, bo prezentował się ciekawie.

2863366318.png

Opublikowano

A już miałem zawitać, lecz po tylu surowych opiniach zmieniam zdanie. 

Opublikowano

w sumie to nie mam gdzie grać i bym pograł lecz mnie zniechęcają te wypowiedzi panów wyżej ;)

Ogarnijcie to i napiszcie co zrobiliście w tym kierunku i jak to teraz wygląda to może trochę ludzi razem z reklamą się skusi :P

Opublikowano

Spatchowany klient najnowszy

...

w sumie to nie mam gdzie grać i bym pograł lecz mnie zniechęcają te wypowiedzi panów wyżej  ;)

Ogarnijcie to i napiszcie co zrobiliście w tym kierunku i jak to teraz wygląda to może trochę ludzi razem z reklamą się skusi  :P

Nikt nie zglosi buga by go naprawic tylko robi zament ze pelno bugow ale sam kon byl na becie a patcher nie wlaczony i placz dlatego podalem nowego klienta. Kazdy inny bug usuniemy to nie problem, przeciez oto w tym chodzi

ban.gif

Opublikowano

...

Nikt nie zglosi buga by go naprawic tylko robi zament ze pelno bugow ale sam kon byl na becie a patcher nie wlaczony i placz dlatego podalem nowego klienta. Kazdy inny bug usuniemy to nie problem, przeciez oto w tym chodzi

@alchemik1  poprawiony exp ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

...

no dobrze , a jak z tym expem bo coś tu mówili oraz ile graczy jest online ? :)

Ps. Chyba wam strona padła :D

Ps. Jeszcze ogarnij ten exp do tego :P

OGARNIJ TO

Opublikowano

Jesli maksymalny poziom to 180, ze spota dzikusow na 20 lv wpada niecale 10% i alchemik twierdzi, ze jest to duzo to moim zdaniem serwer kwalifikuje sie jako mocny hard - nie medium no chyba, ze za chwile okaze sie, iz wszyscy graja na becie bo i takie cyrki juz widzialem:)

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...