Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MegaMT2 [Dedyk] [Medium]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy start ?

Ile osób przewidujecie na starcie ?

zwój powrotu statusu do któregoś lvl'a / czy tylko is ?

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy start ?

Ile osób przewidujecie na starcie ?

zwój powrotu statusu do któregoś lvl'a / czy tylko is ?

Przecież ten serwer już wystartował :>?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Chcialem zagrac sobie na mega no ale niestety sie nie udalo. Przy rejestracji tak wogole nie wiem czy sie zarejestrowalo konto poniewaz jakies bledy skryptu wystepuja. Wiec moze bys poprawil to programisto techniku aka deco? Kolejny raz startowales na atmanie wiec sie dziwisz i placzesz ze ddos masz:/ Malo miales nauczek na atmanie? Startujesz tam ciagle i w kolko na tym atmanie jak bys tam dostal jakis pakiet polsatu:/ Ty pewnie myslisz ze twoj z*******y PF obroni cie przed pakietami. Pfff, jestes po prostu zalosny chlopcze !

Teraz zmieniasz maszyne wiec co , moze nam teraz kimsufi albo minthosta zaserwujesz? Patcher nie dziala , na stronie pisze ze serwer jest online ale nie jest ! Wybacz ale ja facebooka nie mam i nie mam zamiaru zakladac specjalnie dla twojego gownianego serwera !

Nie polecam tego gowna ! Doslownie wszystko jest tu zjeb... Moze i kiedys ci szlo z serwerami ale teraz nie mozesz sie cos chlopcze polapac w tym wszystkim. Daj sobie spokoj juz z serwerami chlopcze poniewaz to wszystko sie nie trzyma kupy. I nie placz na forum ze masz wielkie ataki bo z tego co chlopaki mowili to 50 mb/s potrafilo zgasic twoje serwery ! Kazdy ma ataki i nie placze jak ty na mpc ... Tak czy siak twoje obecne serwery sa do dupy bo nie masz bladego pojecia ...  Jeszcze nie zauwazyles ze ludzie nie chca grac na twoich gownianych serwerach? Ja wszedlem z ciekawosci bo poczytalem co ludzie wypisuja , niestety to wszystko jest prawda.Tyle w temacie ...

Ps. Sorki ze podbilem prezke tego serwera , nie powinienem tego robic bo serwer sie nadaje na smietnik ...

!!! NIE POLECAM TEGO SERWERA !!!

Opublikowano

serwer super nie ma nawalone mnóstwo nowości są tylko same praktyczne rzeczy:) Polecam i zapraszam do gry !!!! QuattroPorte!!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...